Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, oyunun kontrolleri gerçekten bahsedildiği kadar kötü mü? Alone in the Dark 4'ten beri bu oyunu merakla bekliyordum ama konroller konusundaki eleştirilerden sonra almaktan çekindim açıkçası...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farabiahmed

Arkadaşlar, oyunun kontrolleri gerçekten bahsedildiği kadar kötü mü? Alone in the Dark 4'ten beri bu oyunu merakla bekliyordum ama konroller konusundaki eleştirilerden sonra almaktan çekindim açıkçası...

ben Alone in the darkın daha onceki serileri oynamayan birti olarak 5'i bitirdikten sonra müptelası olan biri olarak tavsiye ediyorum. kontroller zamanla kolaylasacak acıkcası ilk bir 15 dakka sonra alıstım ve oyunun geri kalanını hiçbir zorluk cekmeden bitirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Senaryo öncekilerle bağlantısız o bakımdan bir eksiklik hissetmezsin.

Oynanabilirlik düpedüz kötü, ama bazı orijinal noktalar var, çevreyle etkileşim güzel mesela kontrollerin saçmalığı yüzünden çok fazla bişey görülemiyor. Mesela kapılara balyozla vurunca kapılar göçüyor. Ayrıca alevlerin oradan oraya sıçraması da güzel ayrıca yaratık öldürmek için de alev kullanmak gerek. Ama kapılarda problem kapıya bir türlü vurmayı başaramıyorsunuz, alevlerle ilgili sorun da yine benzer biçimde elinizdeki mobilyayı yakmaya çalışıyorsanız aleve bir türlü denk gelmiyor. Ayrıca oyun first-person ve third person açılarında zorlamalı bir şekilde bölüm bölüm değişikliğe gidiyor. Tabancayla ateş fp'de, sopayla vurma tp'de. Tam tabancayla ateş edecekken tp'ye geçtiği oluyor yani gıcık. Araba sürme bölümlerini incelemelerde çok zor bulmuşlar, ama bence oyunun en zevkli kısımı. Klavyeyle oynayınca fazla zorlamıyor. Oyun videolarda daha güzel gözüküyordu. Açıkçası seçenek sunmaya çalışmışlar oyunculara, ama kontrolleri oturtamayınca herşey birbirine girmiş. Silent Hill gelene kadar bir miktar oyalar. Pek fazla korku da yok bu arada oyunda. Tek korkutan yaratıklar gelirken paltonun içinden sinek ilacı seçme çabası oldu beni.

arkadaşlar daha önce söylemiştim o kapılara vurması yada ateşde sandalye yakması çok basit..

adamın eline bişey aldığınız zaman hiç bir tuşa basmadan sadece mauseyi hareket ettirin dairlerek çizererk elinizdeki şeyi istediğiniz tutuş pozizyonuna getirin sonra iseter vurun ister biryerden ateşe sokun..

kapılara veya adama vurmak issiyosanız elinizdeki baltayı kafanızın üstüne doğru kaldırın ve o pozizyonda hareket edin tekrara durusanız mauseyi harek ettirmeyin yada pozizyonu koruyun zaten mause ile adama yön veremiyosunuz tps de yön vermeye uraşmayın

- kullanmayı kavrayamayınca oyun un berbat kontrol sistemi gibi gözüküyo yannız başarabilirseniz bence oyun un en orjinal ve gerçekçi yönlerinden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Ekim 2008; 14:39:38 >

• arkadaşlar ben bi yerde takıldım Bölüm 5: Not Alone Anymore yardım edin. şimdi lazer demir parmaklıkların arka tarafta kalıo. havalandırmadan gelen yaratıklar direk kapının önündeki kana saldırıyor. Yaratık kan içio falan hep böle oluo yaratığı öldürüom yine havalandırmadan gelio kana saldırıo bana deil. nabıcam orada yardımm pls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 4 Ekim 2008; 17:27:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: heman_

arkadaşlar ben bi yerde takıldım Bölüm 5: Not Alone Anymore yardım edin. şimdi lazer demir parmaklıkların arka tarafta kalıo. havalandırmadan gelen yaratıklar direk kapının önündeki kana saldırıyor. Yaratık kan içio falan hep böle oluo yaratığı öldürüom yine havalandırmadan gelio kana saldırıo bana deil. nabıcam orada yardımm pls

bir bant al sonra patlayıcı bir şişeyi bantla şişeyi eline al ağzını aç , yaratık gelince üstüne yapıştır o gidincede tam üreme yerine gelmeye yakın dökülen mozotu ateşler orda patlasın ve .. to be continued

* bende 8. bölümdeyim oyun grçekten sarıyor yannız bu visionu acaba arttırdıkça ne kazanıyoz yani %40 dan fazla arttırsam ne kazanırım ilerde lazım olcakmı ole ise ağaç yakayım biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Ekim 2008; 18:41:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

arkadaşlar ben bi yerde takıldım Bölüm 5: Not Alone Anymore yardım edin. şimdi lazer demir parmaklıkların arka tarafta kalıo. havalandırmadan gelen yaratıklar direk kapının önündeki kana saldırıyor. Yaratık kan içio falan hep böle oluo yaratığı öldürüom yine havalandırmadan gelio kana saldırıo bana deil. nabıcam orada yardımm pls

bir bant al sonra patlayıcı bir şişeyi bantla şişeyi eline al ağzını aç , yaratık gelince üstüne yapıştır o gidincede tam üreme yerine gelmeye yakın dökülen mozotu ateşler orda patlasın ve .. to be continued

* bende 8. bölümdeyim oyun grçekten sarıyor yannız bu visionu acaba arttırdıkça ne kazanıyoz yani %40 dan fazla arttırsam ne kazanırım ilerde lazım olcakmı ole ise ağaç yakayım biraz

bant mı bandı nerden bulucam hocam yha hiç denk gelmedi daha önce yada kullanmadım

• bildiğin selo bant orlarda vardır araştır bulursun mutlak ... kombine etcen şişe ile
  • quote:

bildiğin selo bant orlarda vardır araştır bulursun mutlak ... kombine etcen şişe ile

hocam şu cebe bak bakiim hangisi band oluoo

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)
  • quote:

quote:

bildiğin selo bant orlarda vardır araştır bulursun mutlak ... kombine etcen şişe ile

:) bant olan çok belli değilmi , sarı yuvarlak olan bant

• quote:

quote:

quote:

en soldaki mi hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

en soldaki mi hocam

En soldaki bandaj;onun üç sağındaki en alttaki sarı olan o banttır işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 4 Ekim 2008; 22:46:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

quote:

quote:

quote:

en soldaki mi hocam

En soldaki bandaj;onun üç sağındaki en alttaki sarı olan o banttır işte...

nasıl kullancam hocam onuu

• adamın ayağından tutyorum fakat ateşe atamıyorum nasıl oluyor bu ateşe atma
  • su topic i okudum 50 bın tane gecılemeyen yer warmıs cok fazla ugrastırır bu oyun oynamaktan wazgectım yaw
  • arkadaşlar oyun yükleme ekranlarında çok donuyor ve 10 dk kadar bekletiyor ne yapabilirim bu sorunu önlemek için?
  • Oyunda adamı tutup sürüklüyorum fakat ateşe atamıyorum atma tuşu yokmu yoksa
  • Beyler episode 6 da takıldım birtane Forklift var ona biniyoruz köprüyü kaldırıyoruz. Yaratıkları öldürdükten sonra biryerde geçiyoruz sonra birtane kolu aşa doğru çekiyoz ondan sonra demir çubuk çıkıyor. Burda takıldım napıcaz yardım lütfen
  • o çıkan demir parçanın altında tavandan kopup yere düsen büyük bir parça var.o yere düsen parçanın altındaki bosluğa fortliftin kollarını sok kaldır ama demir içeri çekili olacak.fortlift yerdeki parçayı kaldırınca araçtan in mekanizmayı çalıstır o demir parçöa çıksın.sonra fortlifte bin geri gel köprü olusacak ve yola devam
  • arkadaşlar benim sistem kasıyor neden acaba?en düşük özelliklerde display ayarları fakat oyun kasıyor.bukadar saçmalık olamaz yani daha sistem iyi sayılır ama kasıyor.bunayapabileceğim bişey varmı acaba?
  • @mykeskin saol
    Bu arada oyunu bitirdim ama sonu pek umduğum gibi birşey çıkmadı Kızın içine şeytan girdi bitti yani

Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaDo -- 14 Ekim 2008; 3:10:03 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.