Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lewye

burayı nasıl geçicem bombayı nerden atmam gerekiyo

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)

o yoketmen gereken ağaç köklerinden mi;onu yoketmek istiyor musun bilmem ama,istersen diğer ağaçlarla uğraş,sonuçta ben de hepsini yokedememiştim,%30 ca ulaşman yeterli

• ağaç köküdeğil canavar bu ağaç köklerinden %50 yaptım
  • quote:

ağaç köküdeğil canavar bu ağaç köklerinden %50 yaptım

Walla bilmiyorum;bu bölümde %30 yapıp kaleye gidip teleskopu açabildin mi?
  • oraları geçtim
  • quote:

oraları geçtim

NAsıl;nerden atacağını bulabildin mi; şu an ben de oradayım...
  • arkadaşlar bu oyunu aldım yükledim oyun açıldı ama SİYAH BİR EKRAN ÇIKIYOR VE YÜKLEME SİMGESİ DÖNÜYOR AMA OYUN ANA MENÜYE GİRMİYOR ne yapmamız gerekli ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

oraları geçtim

NAsıl;nerden atacağını bulabildin mi; şu an ben de oradayım...

Apectral vision u %75 hatta %100 yaparsan kalkanı düşürüyorsun ama; sonraki içeri girdiğimde fener ve amblemi birlikte şekile tutmama rağmen bir şey olmuyor yahu
  • Ben oyunu az önce yükledim (orjinal değil) masaüstü simgesine tıklayarak girdim videoları falan gösterdi ondan sonra siyah ekran olup kalıyor bir türlü çözümünü bulamadım yardım edin lütfen
  • quote:

burayı nasıl geçicem bombayı nerden atmam gerekiyo

Burada bantladığın ve çakmakla yaktığın bombayı sağdaki ağacın oralardan atman gerekiyo bombeli bi atış yapacaksın. İçerideki kök yanınca kalkan kalkacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: prodacoma

Ben oyunu az önce yükledim (orjinal değil) masaüstü simgesine tıklayarak girdim videoları falan gösterdi ondan sonra siyah ekran olup kalıyor bir türlü çözümünü bulamadım yardım edin lütfen

Dostum sen ekran kartı driverlarını yenilemeyi dene büyük ihtimalle sorun bundandır...
  • aynı sorun bendede var ekran kartı sürücülerini güncelledim hatta windowsu bile baştan kurdum yine aynı hatayı veriyor :(
  • Apectral vision u %75 hatta %100 yaparsan kalkanı düşürüyorsun ama; sonraki içeri girdiğimde fener ve amblemi birlikte şekile tutmama rağmen bir şey olmuyor yahu

oablemi üstüne tam oturtmaya çalış üstünde birsaz bekle yerde delik açılıyo
  • Arkadaşlar bu oyunun arabalı kısmını geçtikten sonra, ölen adamdan teli alıyoruz. Sonra 911 arıyoruz, ondan sonra bi kulübeye gidiyoruz.Yaramızı iyileştiriyoruz filan.Ben o kulübeden çıkamadım.Herkes duvarı patlat diyor ama hangi duvar onu da bilmiyorum.Arkadaşımın hesabı fake demeyin ok?
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunder_cats

Arkadaşlar bu oyunun arabalı kısmını geçtikten sonra, ölen adamdan teli alıyoruz. Sonra 911 arıyoruz, ondan sonra bi kulübeye gidiyoruz.Yaramızı iyileştiriyoruz filan.Ben o kulübeden çıkamadım.Herkes duvarı patlat diyor ama hangi duvar onu da bilmiyorum.Arkadaşımın hesabı fake demeyin ok?

heladan çıık sola dön ordaki duvar patlatacan belli olur zaten kıırııklıı falan olmasıı lazıım.. al eline bir mazot şişesi onu duvara doğğru at tam gelirken silahla çak mermiyi , fazla yakıın durup götü başı yakma yannıız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Eylül 2008; 18:54:52 >

• Deneyeyim bakalım onu da...
  • Peki bu duvar bir şişe patlayıcı ile kırılıyor mu?Ve bu resmin neresinde?

• quote:

Orjinalden alıntı: thunder_cats

Peki bu duvar bir şişe patlayıcı ile kırılıyor mu?Ve bu resmin neresinde?

yav halen geçemedinmi :) çized kadar 3-5 duvara saldırsan geçmiştin yhau
    şu sağ sütte oda varya ordan çıkınca solda olması lazım evet bir şişe partayıcı ile kırarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 30 Eylül 2008; 22:26:33 >
  • Hocam taramalı gibi saydırıyorum sabahtan beri olmuyo...Kırılmıyor yahu meret...
  • ala ala duvara takılnalar çoğladı abicim taramalı falan yapmayın..

bişekilde patlatın işte molotof yapın , şişeyi havaya atıp duvara gelirken patlatın , olmadı şişeyi açın duvarın dibine doğru döke döke gidin sonra orda bırakın şişeyi gidip dökülen mazotun ucunu yakın .. daha nedesem
  • Abi yok olmuyor.Duvar kırılmıyor.Oyunla ilgili bir problem olabilir mi acep?Yapmadığım şey kalmadı.Bir tek döküp yakmadım onu a bilmiyorum zaten...
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.