Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (54. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaaw bana bu taksi bölümünü geçmiş parktaki yerden başlayan save gönderebilecek olan varmı;adamlarla iyice akraba oldum,bunalıma girdim yahuuu
  • Gerçekten Oynamaya Değer Bir Oyun Mutlaka Deneyin Beğeniceksiniz Korku Oyunlari Sevenlere Dehşet Ötesi Bir Oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

Yaaw bana bu taksi bölümünü geçmiş parktaki yerden başlayan save gönderebilecek olan varmı;adamlarla iyice akraba oldum,bunalıma girdim yahuuu

B.raz uğraşınca baya ilerledim;hani bir inşaat iskelesini yıkarak geçiyoruz ve önümüze bir taksi çıkıyor ve onunla birlikte camekanlı bir alışveriş merkezine dalıyoruz,orda yolumu bulamıyorum;ordan merdivenlere mi süreceğiz arabayı
  • quote:

quote:

Yaaw bana bu taksi bölümünü geçmiş parktaki yerden başlayan save gönderebilecek olan varmı;adamlarla iyice akraba oldum,bunalıma girdim yahuuu

B.raz uğraşınca baya ilerledim;hani bir inşaat iskelesini yıkarak geçiyoruz ve önümüze bir taksi çıkıyor ve onunla birlikte camekanlı bir alışveriş merkezine dalıyoruz,orda yolumu bulamıyorum;ordan merdivenlere mi süreceğiz arabayı

evt merdivenlere sür sonra da camlardan dışarı fırlıyosun tam aksiyon filmi gibi

• abi bu oyunu yükleyip yüklememekte kararsız kaldım bi oyun iyi kötü yanlarını sıralayın da ona gö re yükliyim artık
  • Oyuna başladım biraz önce yalnız kontrol zor gercekten.Ama alısılır gibi.Gamepad var fakat algılamadı gerekirse uyumlu bir gamepad alacagım.Ben böyle müthiş oyun görmedim.Bir de kontrolleri güzel yapsalardı kusursuz gibi bişey olacakmıs.Oyun resmen film gibi.

Bu gamepadi tanıtmak için bir yol yok mu arkadaslar?JOYTOKEY diye bir program var fakat olmuyor dogru düzgün ayarlayamadım.Biraz ilerledim kadın cıktı karsıma tavayla yığdım yere ben sandalyeyi yakıp kadını yakana kadar kadın ayaga kalktı.Tabi o ara heyecanla kendimi yaktımDirek cıktım oyundan biraz dinleneyim dedim.Adrenalin kaldırmıyor bünye pek.

Bir xbox360 gamepadi sart artık

edit:Kadın yerdeyken tutabiliyormusuz meğersem tuttum attım ateşe Kontroller hakkında cok eleştiri vardı o kadar zor degilmiş.FPS modunda zaten kolay.Dövüşürkende space bastın mı direk rakibe nişan alıyor tamamdır.Oyun sardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Carroll -- 27 Eylül 2008; 8:52:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kwnc1988

Oyuna başladım biraz önce yalnız kontrol zor gercekten.Ama alısılır gibi.Gamepad var fakat algılamadı gerekirse uyumlu bir gamepad alacagım.Ben böyle müthiş oyun görmedim.Bir de kontrolleri güzel yapsalardı kusursuz gibi bişey olacakmıs.Oyun resmen film gibi.

Bu gamepadi tanıtmak için bir yol yok mu arkadaslar?JOYTOKEY diye bir program var fakat olmuyor dogru düzgün ayarlayamadım.Biraz ilerledim kadın cıktı karsıma tavayla yığdım yere ben sandalyeyi yakıp kadını yakana kadar kadın ayaga kalktı.Tabi o ara heyecanla kendimi yaktımDirek cıktım oyundan biraz dinleneyim dedim.Adrenalin kaldırmıyor bünye pek.

Bir xbox360 gamepadi sart artık

edit:Kadın yerdeyken tutabiliyormusuz meğersem tuttum attım ateşe Kontroller hakkında cok eleştiri vardı o kadar zor degilmiş.FPS modunda zaten kolay.Dövüşürkende space bastın mı direk rakibe nişan alıyor tamamdır.Oyun sardı

Arkadaşım;kadını nasıl ateşe atabiliyorsun ateşe doğru sürüklüyorum demek istedin herhalde, buarada dövüş sistemi de o kadar dost canlısı değil;mesela baltayı kapıyorum yaratık karşımda space e basıyorum adamımız malmal bakıyor tepki yok bazen öyle de saçmalayabiliyor;ama herşeye rağmen oyun çok güzel 2006 dan beri bekliyordum

• dövüşlerle ilgili bir iki püf nokta vereyim, gerçekten çok çeşitli yöntemler var oyunda

- zombilere falan yanmayan şeylerle saldırmayın boşuna ölmüyorlar illa yanmaları lazım .. yada bayıltıp ateşe çekeceksiniz..

- bişeyle vurmak istiyorsanız onun ucunu biryerden yakın ve öyle vurunki düşmanda tutuşsun

- silaha yağ dökün ( kombine ederek ) bu sayede atşli mermi atacak

- sol elde patlayan yanıcı şişlerinden sağ elde silah şişeyi düşmana doğru atın tam üstüne gelirken silaha bası patlatın ve düşman yansın

- bandaj yada mendili yanıcı şişelere kombine ederseniz molotof yada patlayısı elde etmiş olursunuz.. bir elinize bunu diğerine çakmak alarak tutuşturup fırlatın patlması biraz zaman alır

- sağlık spreyleri yada başkaca yanıcı spreyleri sol ele alın sağ elede çakmak alıyoruz fps moduna geçerseniz küçük çaplı püskürtmeli lav silahı elde etmiş olacaksınız

- bıçak yada tornavida ile arabanın benzin deposunu delebilirsiniz sonrasında arabyı düşmanların üstüne sürün arakadan dolaşıp yere akan benzini çakmakla ateşe verin ve araba infilak etsin

- yerden gelen duma yaratığına karşı en etkili çözüm çakmakla spreyi ateşlemek biraz yakın hem size yaklaşamıyor hemde yanıyor
    gene bu yaratığa karşı bir yöntemde bir sandalye yada tahtayı yakıp elinize almak shifte basılı tutarken devamlı şekilde space e basıp çekerseniz elindeki yanan şeyi sallar ve yaratık size yaklaşamaz

- yerde akan ve adam yutan karanlık sıvıyada yanan bişeyler atarak dağılmasını sağlayabilrsiniz .. fener tutamaktan etkilidr çoğu zaman

- birde gaz tüplerimiz var bunu elinize alın fps moduna geçin sonra biryerden ateş bulun ateşe doğru gazı sıkın ve sıkmayı hiç bırakmayınm bir lav silahı elde edeceksiniz o şekilde önünüze geleni yakın kavurun

şimdilik aklıma bukadar geldi ss leride ekleyebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 27 Eylül 2008; 12:35:56 >

• Yaaw bunu bazı yerleri gerçekten fıtık ediyor;önce taksiydi;şimdi de şu helikopterin ışığını takip edip karanlık yaratıktan kaçıyoruz ya; fıttırmamak işten değil
  • oyunu kurdum atari yazısı reklamlar filan cıktı
    ondan sonra ekran kararıyo menüler falan gelmiyo
    böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GATIRCAN

oyunu kurdum atari yazısı reklamlar filan cıktı

Sistem ne hocam son sürücüleri yükledin mi?
  • quote:

Arkadaşım;kadını nasıl ateşe atabiliyorsun ateşe doğru sürüklüyorum demek istedin herhalde, buarada dövüş sistemi de o kadar dost canlısı değil;mesela baltayı kapıyorum yaratık karşımda space e basıyorum adamımız malmal bakıyor tepki yok bazen öyle de saçmalayabiliyor;ama herşeye rağmen oyun çok güzel 2006 dan beri bekliyordum

Evet sürüklüyosun orda abartmısım =) Ben oyunu hiç duymamıstım daha önce.Oynadıgımız adam hakkında da bir bilgim yok dogal olarak ;ama sanki o gec vurması kasten yapılmıs gibi geldi.Yani bu adam normal bir insansa(!) ,baltayla karsısına cıkanları seri bir şekilde yere serememesi gerekli.Böyle geç vurunca daha bi heyecanlı olmus.Neyse daha basındayım ben oyunun sadece bi kişi öldürdüm Gireyim şimdi biraz ilerleyeyim.Cok yaratık yoktur umarım ileriki bölümlerde.Olursa pc'nin sesini kapatıyorum yaratıkları halledene kadar.O zaman rahat oluyor

• - arkadaşlar adamınız elindeki sopayla yada baltayla vurmuyorsa hiç bir tuşa basmadan sadece mauseyi oynatın vuruş sitilini değiştirecek ondan sonra vurabilr.. yani yanlamasına yada tepeden aşağı falan vurmak için
  • quote:

quote:

256 MB ATI 3850
    2 GB DDR 2 RAM
    AMD 4200 X2
    bütün oyunları sorunsuzca oynuyorum.

• quote:

quote:

quote:

256 MB ATI 3850
    2 GB DDR 2 RAM
    AMD 4200 X2
    bütün oyunları sorunsuzca oynuyorum.

sistemin sağlammış arkadaşım;tam hatırlayamıyorum ama bana da olmuştu galiba daha önce;ya son ekran kartı sürücülerini indir sp3 filan; yada yani ve temiz bir win yüklemesi yap

• quote:

Orjinalden alıntı: Fuzuli1

bu oyunu gamepadle oynamanın bir yolu war mı?? bir türlü gamepadi görmüyor..:(..yardım..tşk..

Evet arkadaşlar aynı sorun bende var gamepad i görmüyor nasıl seçeceğiz...
  • Arkadaşlar;geride yazıldı mı bilmiyorum ama; bu ağaç köklerini yakıp spectral vision umu %30 a getirdim;kale deki sembolleri de açığa çıkardım ama en üste çıkınca o sembollerin olduğu yerde durunca yukarı çıkmam gerekiyormuş ama birşey olmuyor??
  • quote:

Orjinalden alıntı: leco

quote:

Orjinalden alıntı: Fuzuli1

bu oyunu gamepadle oynamanın bir yolu war mı?? bir türlü gamepadi görmüyor..:(..yardım..tşk..

Evet arkadaşlar aynı sorun bende var gamepad i görmüyor nasıl seçeceğiz...

İki seçenek var ya Xbox360 kontrolörü almak ya da ppjoy. İkisi de çok iyi çözümler değil. Oyun yapıyorlar kontrolleri berbat, üstüne bir de gamepad desteği de yok saçmalık.
  • burayı nasıl geçicem bombayı nerden atmam gerekiyo

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.