Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten sen koluna bandı sarıyorsun, odadan çıktıktan sonra kıracağın duvarı gösteriyor zaten. Sağ taraftaki duvar.
  • Tamam hocam ya kola sargı bezi olayını yeni çözdüm sağolun...Bir sorum daha olacak.Bendeki oyun torrent.Oyunda oyun başlamadan önceki previously bölümünde sesler var ancak oyun sırasında sadece konuşma sesleri yok.Diğer tüm sesler var.Oyun rip değil sebebi nedir bunun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Godlessfrog

Tamam hocam ya kola sargı bezi olayını yeni çözdüm sağolun...Bir sorum daha olacak.Bendeki oyun torrent.Oyunda oyun başlamadan önceki previously bölümünde sesler var ancak oyun sırasında sadece konuşma sesleri yok.Diğer tüm sesler var.Oyun rip değil sebebi nedir bunun?

Ses kartının sürücülerini update etmeyi bir dene. Ben de yeni başladım oyuna, kontroller kötü, dövüş işkence. Gamepad desteği yokken ekranda gamepad işaretleri çıkması beni ayrıca gıcık etti. Ama konusu sürükleyici. Hiç action koymasalarmış daha bir iyi olurmuş sanki. Silent Hill çıkana kadar idare eder. Bir de silent hilldeki action gıcık ediyordu adamı, sözde bu oyun yeni nesil, nasıl daha kötü hale getirmişler anlamadım gitti.

• oyunda tps kontrolleri kötü sadece ama action sitili bir hayli iyi.. öylki bir çok silah çeşidini kombine yöntemlerle yapııp gene bir çok şekilerde düşmanı alt edebiliyorsunuz .. buda oyunudan sıkılzmamızı engelliyor.. zaten gothic atmosfer hep içine çekiyor insanı ..

- oyun bence çok harika olmuş eksi yönelri ise tps den kontrol edilmesi biraz güç , neden normal bir kontol mekanizmasıı yok anlamak güç birazdaha re4 e benzimişş bu yönden
    ve AA açılmıyor malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Ekim 2008; 21:00:12 >
  • Evet bende ona uyuz oldum. İlla yüksek çözünürlük yapıcan, zaten oyun ATI kartları paralıyor...
  • anakart:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1905
    işlemci: p4 3.0
    ram 2x512 533 mhz
    400 watt kasa
    samsung 206bw monitor.
    ekran kartı: gigabyte geforce 6600gt

arkadaşlar oyun en düşükte bile oynanamayack kadar kasıyor. crysis cod4 dmc4 gibi oyunları gayet iyi oynuyorum kasamadan kesemeden en düşükte.sizce bunun nedeni ne olabilir. en düşükte biraz daha az kasamadan oynatabilrim paketi falan varmı?
  • spectral gücüm %32 oldu bi kaleye gidicekmişim hangi kale bu yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiNaN33

spectral gücüm %32 oldu bi kaleye gidicekmişim hangi kale bu yaw
    />

o bölüme ilk başladığın yerdeki kale olması lazım üstte şatonun tepesine çıkacan camdan ipe tutunup falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: condemned890

anakart:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1905
    işlemci: p4 3.0
    ram 2x512 533 mhz
    400 watt kasa
    samsung 206bw monitor.
    ekran kartı: gigabyte geforce 6600gt

arkadaşlar oyun en düşükte bile oynanamayack kadar kasıyor. crysis cod4 dmc4 gibi oyunları gayet iyi oynuyorum kasamadan kesemeden en düşükte.sizce bunun nedeni ne olabilir. en düşükte biraz daha az kasamadan oynatabilrim paketi falan varmı?

Dostum;bence kartının miadı dolmuş sen o kartı elinden çıkartıp 76xx/8xxx serisine bak ikinci elde zebil gibi gidiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: evohan

quote:

/>

o bölüme ilk başladığın yerdeki kale olması lazım üstte şatonun tepesine çıkacan camdan ipe tutunup falan

dostum gözümüzü kapatıp duvarlara bakıcakmışız ama ben yapıyorum hiç bişey çıkmıyo

• quote:

quote:

quote:

/>

dostum gözümüzü kapatıp duvarlara bakıcakmışız ama ben yapıyorum hiç bişey çıkmıyo

o room 943 ten pusula gibi bir alet aldın ya onu fenerle birlikte o işarete tut; işaret kendiliğinden parlayana kadar tut

bu arada şu takılmalar konusunbda hiç muzdarip olan oldu mu?Tam %50/75 e spectrumu getir bir saat uğraş didin hoop bir bug;insan enayi yerine konduğunu hissediyor;çıksın artık şu patch yaaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 2 Ekim 2008; 20:50:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

quote:

quote:

/>

o room 943 ten pusula gibi bir alet aldın ya onu fnerler birlikte o işarete tut işaret kendiliğinden parlayana kadr tut

bu arada şu takılmalart konusunbda hiç muzdarip olan oldu mu;tam %50/75 e spectrumu getir bir saat uğraş didin hoop bir bug;insan enayi yerine konduğunu hissediyor;çıksın artık şu patch yaaw

hocam ben o minare gibi yere çıkamıyorum iple yukarı çıkıyorum merdivenden de yukarı çıkıyorum sonrasını çıkamadım bi boşluk var önceden ordan aşağıya inmiştim. ordanmı çıkıcaz acaba? ben o bölümü ileri sarmıştım o yüzden nasıl çıkıyor bilmiyorum.

• Sinan33 o minare gibi yerin en üstüne çıktın mı;ama çıkmadan o işlemleri yapacan yaparken görecen o işaretlerden 6 adet yakacan ve sonra oraya gidince yukarı çıkacan
  • neyse arkadaşlar bitirdim oyunu
  • Yaaw arkadaşlar;ikinci defadır bug dan muzdarip oluyorum;episode 8 in evil roots dan sonraki ana kökü yaktığımız yerden aşağı indiğimiz ikinci bölümden itibaren save dosyasını gönderecek olan var mı?
    Her ne hikmetse episode lardan ulaşabilirken kilitli gözüküyor şimdi bu bölümler..
  • Neyse uzun uğraşlardan sonra 8. bölüme geçebildim de;şimdi şu aşağı inerken başımıza duvarın indiği bölüm var,orayı nasıl geçtinizx hani tahtayı tuttuşturup da ışığı engellediğimiz yer,ışığı kesmek imkansız gibi burda kontrol gerçekten dibe vurmuş
  • Oyunu almayi düşünüyorum da önceki serilerini oynamadım bi eksiklik hissedermiyim , senaryosu falan öncekilerle bağlantılımı işliyor ?

Bide sizce oynanabilirlik nasıl ?
  • Senaryo öncekilerle bağlantısız o bakımdan bir eksiklik hissetmezsin.

Oynanabilirlik düpedüz kötü, ama bazı orijinal noktalar var, çevreyle etkileşim güzel mesela kontrollerin saçmalığı yüzünden çok fazla bişey görülemiyor. Mesela kapılara balyozla vurunca kapılar göçüyor. Ayrıca alevlerin oradan oraya sıçraması da güzel ayrıca yaratık öldürmek için de alev kullanmak gerek. Ama kapılarda problem kapıya bir türlü vurmayı başaramıyorsunuz, alevlerle ilgili sorun da yine benzer biçimde elinizdeki mobilyayı yakmaya çalışıyorsanız aleve bir türlü denk gelmiyor. Ayrıca oyun first-person ve third person açılarında zorlamalı bir şekilde bölüm bölüm değişikliğe gidiyor. Tabancayla ateş fp'de, sopayla vurma tp'de. Tam tabancayla ateş edecekken tp'ye geçtiği oluyor yani gıcık. Araba sürme bölümlerini incelemelerde çok zor bulmuşlar, ama bence oyunun en zevkli kısımı. Klavyeyle oynayınca fazla zorlamıyor. Oyun videolarda daha güzel gözüküyordu. Açıkçası seçenek sunmaya çalışmışlar oyunculara, ama kontrolleri oturtamayınca herşey birbirine girmiş. Silent Hill gelene kadar bir miktar oyalar. Pek fazla korku da yok bu arada oyunda. Tek korkutan yaratıklar gelirken paltonun içinden sinek ilacı seçme çabası oldu beni.

• quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Senaryo öncekilerle bağlantısız o bakımdan bir eksiklik hissetmezsin.

Oynanabilirlik düpedüz kötü, ama bazı orijinal noktalar var, çevreyle etkileşim güzel mesela kontrollerin saçmalığı yüzünden çok fazla bişey görülemiyor. Mesela kapılara balyozla vurunca kapılar göçüyor. Ayrıca alevlerin oradan oraya sıçraması da güzel ayrıca yaratık öldürmek için de alev kullanmak gerek. Ama kapılarda problem kapıya bir türlü vurmayı başaramıyorsunuz, alevlerle ilgili sorun da yine benzer biçimde elinizdeki mobilyayı yakmaya çalışıyorsanız aleve bir türlü denk gelmiyor. Ayrıca oyun first-person ve third person açılarında zorlamalı bir şekilde bölüm bölüm değişikliğe gidiyor. Tabancayla ateş fp'de, sopayla vurma tp'de. Tam tabancayla ateş edecekken tp'ye geçtiği oluyor yani gıcık. Araba sürme bölümlerini incelemelerde çok zor bulmuşlar, ama bence oyunun en zevkli kısımı. Klavyeyle oynayınca fazla zorlamıyor. Oyun videolarda daha güzel gözüküyordu. Açıkçası seçenek sunmaya çalışmışlar oyunculara, ama kontrolleri oturtamayınca herşey birbirine girmiş. Silent Hill gelene kadar bir miktar oyalar. Pek fazla korku da yok bu arada oyunda. Tek korkutan yaratıklar gelirken paltonun içinden sinek ilacı seçme çabası oldu beni.

Dostum kapılara vurmak sorum değil balyoz yada yangın söndürücü elindeyken mausu oynat şekil değiştirecek edward,o zaman vurmayı dene ben de mesela bekçinin kolunu almamız gerekiyordu orda bayaa uğraşmıştım
    Ama en son sekizinci bölüm gıcık yahu o tahtayla nasıl ışığı engelliyorsunuz tavan aşağı inerken olan bölümde

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Senaryo öncekilerle bağlantısız o bakımdan bir eksiklik hissetmezsin.

Dostum kapılara vurmak sorum değil balyoz yada yangın söndürücü elindeyken mausu oynat şekil değiştirecek edward,o zaman vurmayı dene ben de mesela bekçinin kolunu almamız gerekiyordu orda bayaa uğraşmıştım
    Ama en son sekizinci bölüm gıcık yahu o tahtayla nasıl ışığı engelliyorsunuz tavan aşağı inerken olan bölümde

Kapılara vurmayı bir şekilde hallediyorum da yine de gıcık. Bazen balyozla mouse'a basıyorum arka arkaya, vurmuyor bile. Kontrollerde bir gariplik var ya, heralde yapımcılar da olayı tam kafalarında oturtamadıkları için olsa gerek.

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.