bravo da niye sonunu söylüyorsun oyunu oynayan insanlar var.özel bi zevkmi alıyorsunuz bunu yapınca
quote:
Orjinalden alıntı: Gunwane
Bu oyun güzelmi yaw almaya değermi..Bilmece bulmaca türü bişi deel demi..birde kamera açısı nasıl ? Çok fazla ingilizce gerektiriyor sanırım..konuşmaları anlayıp ona göre hareket etme falan mı var..
en az orta seviye ingilize bilmek gerek , bulmaacalı görevler çoklukla var tabikide adventure yönü birazdaha ağır oyunun , ama aksiyon la çok iyi harmanlanmış
bo oyunun setup ını buraya upload edbilecek olan varmı
oyunu bitirdim kesinlikle bu sene oynadığım en sağlam oyunlardan biriydi , hiç sıkılmadan bir solukta bitirilcek bir oyun ama yavaş yavaş oynayın bitirince insan bir boşluğa düşüyor
Constantine Tarzı Birşey Heral
arkadaslar oyunda ara ara pc ye reset atma sorunu yasıyorum cozumu nedir acaba
arkadaşlar oyunun 5. bölümü nedir bilimyorumda hani odaya giriyorsunuz x e basıp gözlerinizi kapatıyorsunuz hayaletler yer gösteriyor.önceden geçtim orayıfakat çıkmıştım şimdi devam et dediğimde yineoodadanbaşladı fakat gözlerimi kapattığımdax tuşu ile hayaletin gösterdiğiyere gidiyorum fakat ilkindeki gibi demo girmiyor kaldım burayı geçemiyorum ne yapmam gerekiyor acaba?
bende oyunu oynarken pc zart diye kapanıyo,resetleniyo sorunun çözümünü bilen var mı
Ya bu oyun Gamepad ile oynanmıyor mu?
Xbox 360 kontrolörü destekliyordu ancak. Yoksa pinnacle game profiler tarzı bir program kullanman gerek gamepad için. Bence bu oyunu boşver git Dead Space oyna, bundan kat be kat daha iyi bir oyun, gamepad desteği de tam.
quote:
Orjinalden alıntı: lycantrophic
Xbox 360 kontrolörü destekliyordu ancak. Yoksa pinnacle game profiler tarzı bir program kullanman gerek gamepad için. Bence bu oyunu boşver git Dead Space oyna, bundan kat be kat daha iyi bir oyun, gamepad desteği de tam.
Ya oyun hoşuma gitti de Klavye-Mouse biraz zorluyo beni. Gamepad ile oynayabilsem çok daha rahat olacak ama...
Ya bu eleman Abdülhey'e ne kadar benziyo...
oyunun save dosyası nerde bide arakdaşalr bir bölüm var oyunun başalrı sayılır yangın tüpünü alıp yukarı çıkacam ama nasıl ipe atlayıp aşağı odaya inince yukarı doğru ipin ucu gelio tahta takılıo bir yere ama y7angın tüpsüz zıplıyo yukarı tüple zıplamıyo yer de oyunun başlarında hemen ??
quote:
Orjinalden alıntı: Pir
Ya oyun hoşuma gitti de Klavye-Mouse biraz zorluyo beni. Gamepad ile oynayabilsem çok daha rahat olacak ama...
Kontrol sorunu klavye-mouse ile alakalı bir durum değil, oyunun kontrollerinden kaynaklı birşey, gamepad ile de kimse memnun değildi oynanıştan. Hatta konsol başlıklarına bakarsan klavye-mouse ile daha iyi oynanışa sahip olabilir diye oyunun PC versiyonunu bekleyenler vardı.
quote:
Orjinalden alıntı: Assassins
oyunun save dosyası nerde bide arakdaşalr bir bölüm var oyunun başalrı sayılır yangın tüpünü alıp yukarı çıkacam ama nasıl ipe atlayıp aşağı odaya inince yukarı doğru ipin ucu gelio tahta takılıo bir yere ama y7angın tüpsüz zıplıyo yukarı tüple zıplamıyo yer de oyunun başlarında hemen ??
orda tüpü bir platform üstüne koycan sonra iple aşağı atlayınca platform yukarı kalkakacak tüp yukarı çııkacak öyle bişeydi
kamera açıları çok berbattı 15 dk oynadıkdan sonra bırakdım yazık oldu ne umutlar beslemişdim bu oyun için
quote:
Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66
kamera açıları çok berbattı 15 dk oynadıkdan sonra bırakdım yazık oldu ne umutlar beslemişdim bu oyun için
evt yazık olmuş gerçekten
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
quote:
Orjinalden alıntı: Assassins
orda tüpü bir platform üstüne koycan sonra iple aşağı atlayınca platform yukarı kalkakacak tüp yukarı çııkacak öyle bişeydi
OK HEMEN DENEYİM BİRDE SAVE DOSYASI NERTDE ACABA BİR YARDIMCI OLURMUSNUZ
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
quote:
Orjinalden alıntı: ÇaPaNOğLu66
evt yazık olmuş gerçekten
biraz oynayın alışırsınızzondan sonara nasıl güzel bi oyun olduğunu anlarsınız
arkadaşlar bu 7. böülmdeki 6 simgeyi gözlerimizi kapayıp simgeleri bulduktan sonra üst kata çıkıyoruz ama ilerleyemedim simgeeri bulmama rağmen oyun ilerlemiyor bi yardım ederseniz sevinirim teşekkürler