Şimdi Ara

Alone in the Dark 5 (ÇIKTI) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
2
Favori
60.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Alone in the Dark bence adventure sınıfından bir devrimdir. Yapılan fizik bulamacaları, komplike hikayesi ve müthiş görselliği ile beni benden aldı. 3 defa bitirdim, hala da bitirmek istiyorum.

Hatta bir tam çözüm yazdım oyun için, ama bitmedi. Sanırım bu oyunu seven benden başka bir de evohan var. Belki o bitirir(bak bak). Çünkü bu aralar WoW'dan kafayı kaldıramıyorum. Yazıyı bulup bi ara buraya atacağım, sanırım sadece son 2 bölüm eksik.

benim de oynadığım en komplike oyunlardan biriydi gerçekten ... az ilgi görmesine bende şaştım doğrusu..

tam çözüm zor iş ama arka sayfalarda ben combine savaş ve saldırı taktiklerini yazmıştım oynamaya başlayan okursa çok faydasını görür

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

dövüşlerle ilgili bir iki püf nokta vereyim, gerçekten çok çeşitli yöntemler var oyunda

- zombilere falan yanmayan şeylerle saldırmayın boşuna ölmüyorlar illa yanmaları lazım .. yada bayıltıp ateşe çekeceksiniz..

- bişeyle vurmak istiyorsanız onun ucunu biryerden yakın ve öyle vurunki düşmanda tutuşsun

- silaha yağ dökün ( kombine ederek ) bu sayede atşli mermi atacak

- sol elde patlayan yanıcı şişlerinden sağ elde silah şişeyi düşmana doğru atın tam üstüne gelirken silaha bası patlatın ve düşman yansın

- bandaj yada mendili yanıcı şişelere kombine ederseniz molotof yada patlayısı elde etmiş olursunuz.. bir elinize bunu diğerine çakmak alarak tutuşturup fırlatın patlması biraz zaman alır

- sağlık spreyleri yada başkaca yanıcı spreyleri sol ele alın sağ elede çakmak alıyoruz fps moduna geçerseniz küçük çaplı püskürtmeli lav silahı elde etmiş olacaksınız

- bıçak yada tornavida ile arabanın benzin deposunu delebilirsiniz sonrasında arabyı düşmanların üstüne sürün arakadan dolaşıp yere akan benzini çakmakla ateşe verin ve araba infilak etsin

- yerden gelen duma yaratığına karşı en etkili çözüm çakmakla spreyi ateşlemek biraz yakın hem size yaklaşamıyor hemde yanıyor
    gene bu yaratığa karşı bir yöntemde bir sandalye yada tahtayı yakıp elinize almak shifte basılı tutarken devamlı şekilde space e basıp çekerseniz elindeki yanan şeyi sallar ve yaratık size yaklaşamaz

- yerde akan ve adam yutan karanlık sıvıyada yanan bişeyler atarak dağılmasını sağlayabilrsiniz .. fener tutamaktan etkilidr çoğu zaman

- birde gaz tüplerimiz var bunu elinize alın fps moduna geçin sonra biryerden ateş bulun ateşe doğru gazı sıkın ve sıkmayı hiç bırakmayınm bir lav silahı elde edeceksiniz o şekilde önünüze geleni yakın kavurun

edit..

- elinize aldığınız balta vb. şeylerle vuruş yapacak olduğunuzda mause ile fazla sağa sola dönmeye çalışmayın bu elinizdeki şeyin vuruş açısını değiştirir , istediğiniz vuruş açısını dururken ayarlayın sonra mauseyi hareket ettirmeden vurabilirsiniz vuruş açınız değişmez

şimdilik aklıma bukadar geldi ss leride ekleyebilirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Şubat 2009; 18:52:48 >

• Arkadaslar Ben bu oyunu Yeni oynuyorum pc yi anca topladım o yuzden anca 2 ci bolumde takıldım binalar olan kısım da takıldım en az 50 sefer oynadım ve hala cozemedım sorunum Şu gidebildiğim yere kadar gittim son bir binanın ıcine taksi giriyor oraya girdim merdivenelrden cıkıp camdan dısarı fırladıgım zaman gidicek herhangi bi yer bulamadım orada takıldım yardımcı olurmusunuz bitiren arkadaslar pls sinir oldum kafayı yıcem ya
  • Camdan dısari cıkınca ne yapmam gerekıyor onu solermısınız Sılıcem yoksa oyunu sınrı edıyor beni
  • Sil direk... Sana göre değil demek ki.

SS koysan yardımcı olurum ama... Sen bilirsin.
  • quote:

Sil direk... Sana göre değil demek ki.

SS koysan yardımcı olurum ama... Sen bilirsin.

Dostum SS le alakası yok 2 ci bölüm var ya arabalı kısım taksiyle ilerliyosun yolun sonunda bir taksi binanın ıcıne giriyo sen camdan dısari firlıyorsun ondan sonra ne yapıyorsun saga mı solamı nereye gidiosun o lazım bana hatırladınmı ?
  • Tamam şimdi oldu.

Arka taraflarda bir yerde bir zippo var, onu alıp arabanın dökülmüş benzinini yakacaksın. Gerisi gelir zaten...
  • Ne oyundu be.
    Central Park'da az tırsmadık, araba bulup olay yerinden uzaklaşacam diye az tırmalamadık.
    Arabayı bulduktan sonra düz kontak yaparak bu pis mekandan kurtulacam diye heves ederken, tam o sırada şerefsizlerden biri arabanın çatısına zıplayarak bütün hevesimizi az kursağımızda bırakmadı.
  • Arabanın çatısı
  • quote:

Arabanın çatısı

Çatısından kastım üst tarafı idi, anlatım tarzı olarak günlük konuşmayı seçtim.
    Bunu belirtme gereği hissettim çünkü anlamamışsın, ya da anlamak istemiyorsun. (tek bir nokta ile ilgilendiğine göre)

• quote:

Tamam şimdi oldu.

Arka taraflarda bir yerde bir zippo var, onu alıp arabanın dökülmüş benzinini yakacaksın. Gerisi gelir zaten...

Dostum sana anlatamadım ben bunu ama o bölüm değil sana solediğim Benimki yer altından yaratık gelıyor ınsanları ıcıne cekıyo şehirde taksiyle kacıyosun ben orayı dedim sana gecdim gerci 100 cu kez deneyerek simdi işe 3 bolumdeyım karasu denen yaratık var onunla mucadele edıom orası da zor ısık tutarak uzaklasıyor hatırlamısındır umarım ordan devam edıcem saveledım sonra oynucam saolun yınede
  • arkadaşlar bu oyun joyistick ile oynanmıyormu varmı bi patch i ya da fix i??
  • arkadaşLar bir sorum var ya.bu forklift midir nedir onu nasıL kuLLanıyoruz ? hiç bişeyi kaLdıramadım ben yukarı ?
  • arkadaşLar yokmu cevap ?
  • PM ATTIM SANA..OYUNDA SON BÖLÜME GELDİM.

TAKILDIĞINIZ YERLERDE YARDIMCI OLURUM.

PM ATARSANIZ DAHA ERKEN CVP ATABILIRIM.
  • Beklediğim gibi değildi kontroller çok zor geldi ve nedense aşırı kasma vardı oyunda hiç anlayamadım.
  • oyun çok güzel bir oyundu aslında konu özellikler olarak filan ama buglar vs şeyler vardı oynadığımda.Ve oyunun menüsünü açması tam 30-45 dk arası sürüyordu.Yinede oynamıştım oyunu ama 2-3 bölüm sonra dayanamayıp sildim.Düzgün bir oyun olsaydı oynanabilir bir oyun olurdu.
  • arkadaşlar bu bölüm 3 painful answers te araç üzerime düşerken PUSH tuluna bas dio ama bi türlü bulamadım bu push tuşunu acaba hangi tuş bu bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

quote:

Arabanın çatısı

Çatısından kastım üst tarafı idi, anlatım tarzı olarak günlük konuşmayı seçtim.
    Bunu belirtme gereği hissettim çünkü anlamamışsın, ya da anlamak istemiyorsun. (tek bir nokta ile ilgilendiğine göre)

Bunu yeni gördüm, zekanızla ağzımı açık bıraktınız efendim...

oooooooooo

• Arkadaşlar bu oyunun ps3 versiyonunda oyunda olan control hataları ve genel hataların düzeltildiği haberi doğru mu ? Bilgisi olan var mı pc ve xbox'tan sonra ps3 için çıktı.Yapımcı firma bütün eksikleri kapatmaya çalışıyoruz gibi bir şey demişti ps3 versiyonu için acaba yanlış mı hatırlıyorum ?
  • arkadaşlar oyunu tavsiye edermisiniz kontroller gamepadle iyi mi?
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.