Beyler dün bir haber okudum bu modelleri geri çağırıyorlar mış direksiyon da bir sorundan ötürü aslı olan var mı 2024 modelleri kapsıyor haberiniz var mı ? Pazartesi servisi aracayacam şasi numarasından sorduracağım aynı sorunu yaşayan var mı aranızda Haber kaynağı aşağıda bırakıyorum.
PFF Boya Koruma Hakkında YARDIM
Arkadaşlar sıfır araç aldım opel corsa votaik mavi bu aracıma seramik kaplama yaptırmak istiyorum ama pff kaplama daha iyi diyorlar zıbarda pff kaplama 65 bin tl iken diğer bazı yerlerde reklamlarda gördüğüm autocity gibi firmalar daha uyguna 20bin tl gibi bir fiyata yaptıklarını söylüyor bunlara güvenmeli miyim yaptırıp ta güvenen var mı aranızda nasıl malzeme kullanıyorlar bilen var mı aranızda ilerde sıkıntı yaşar mıyım aydınlatırsanız sevinirim hangi firmalara güvenmeliyim tavsiyeleriniz nelerdir boya koruma ve pff kaplama konusunda uygun fiyata yaptırabilir miyim bütçem 20 bin tl tşkler.
Arkadaşlar bana vasi çıktı babam engelli araç alacağım ek dilekçe yazmam gerekiyor avukata gerek var mı yoksa kendim çıktı alıp boş yerleri doldup versem olur mu bilen birisi varsa yazarsa sevinirim ?
Örnek Mesela bunun gibimi ?
NÖBETÇİ SULH HUKUK MAHKEMESİ’NE
DAVACI : Mehmet ÇAKIROĞLU T.C: ………. –……….
VEKİLİ :Av…………..- Adres ……..
DAVALI :Hasımsız
KONU : Kısıtlı Ayşe ÇAKIROĞLU T.C: …… adına araç alımına izin talebinden ibarettir.
AÇIKLAMALAR :
Müvekkilin annesi Ayşe ÇAKIROĞLU , kendini ve işlerini idare edemeyecek derecede sağlık sorunları olması nedeniyle …… 3. Sulh Hukuk Mahkemesi 2016/….. E saylı dosyası ile kısıtlanmış ve davacı müvekkil Mehmet ÇAKIROĞLU kendisine vasi olarak atanmıştır.(Ek Karar Örneği)
Kısıtlı Ayşe ÇAKIROĞLU , hayli yaşlı olup yalnız hukuki işlemlerini değil günlük faaliyetlerini dahi kendisi yerine getirememekte olup ilgi ve bakıma muhtaçtır. Kısıtlı Ayşe ÇAKIROĞLU ’in hastaneye götürülmesi gibi durumlarda hizmetinde kullanılmak ve kısıtlı adayını borçlandırmadan, ekte sunduğumuz proforma fatura örneğindeki aracın kısıtlı adına alınması konusunda izin mahiyetinde karar verilmesini talep zorunluluğu doğmuştur.(Ek: Proforma Fatura)
HUKUKSAL NEDENLER :MK. ve diğer ilgili mevzuat hükümleri..
DELİLLER :Nüfus Kaydı, Sağlık Kurulu Raporu, Tanık ve Her türlü yasal delil.
SONUÇ ve İSTEM :
Yukarıda açıkladığımız nedenler ve resen nazara alınacak hususlar ışığında müvekkilin annesi Ayşe ÇAKIROĞLU adına araç almak için izin verilmesi hususunda karar verilmesini arz eder, saygılar sunarız.31.03.2016
Davacı Vekili
Av. ……
Ek :1-Vekaletname Örneği
2–Vasilik Karar Örneği
3-Proforma Fatura
Arkadaşlar bu 2 model arasında çok git gel yaşıyorum ötv muafetli alacağım babamın üzerine, peugeot 40 k kadar daha pahalı ama ben onu kapatırım amacım hangisini almak hangi modeli tercih edersiniz kullanan ve fikri olan yazarsa sevinirim arkadaşlar tşkler.
Opel Corsa : 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate 1.373.900 TL haziran 2024 güncel fiyat sitesinde.
Peugeot 208 GTI : 1.2 PureTech 130hp EAT8 1.412.000 TL
OTV MUAFETLI ARAÇ TAVSİYESİ 2024
Siz olsaydınız hangi aracı alırdınız bu iki araç arasında kaldım arkadaşlar bayiye gittim baktım fabia daha iyi göründü gözüme sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.
Poloda anahtarsız çalıştırma yok bir çok eksiği var saymakla bitmez. Fabia da var daha bir çok özelliği var geri dönüş kamerası anahtarsız kilit açma ön arka park sensörü gibi kıyaslamaları sitesinde yazıyor bakabilirsiniz.
Škoda Fabia Premium 1.0 TSI 115 PS DSG / Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life
Arkadaşlar öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ben ilk defa ÖTV muafiyetli araç alacağım, vasi kararının çıkmasını bekliyorum, haziran 28 den sonra alma işlemlerine başlayacağım ama o zamana kadar araçlar hakkında bilgi almak, tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum, siz olsanız bu ( 700bin TL ) limitle hangi aracı alırdınız param kısıtlı çünkü sizden yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim önerdiğim markalar haricinde neler tavsiye edersiniz arkadaşlar sedan model düşünmüyorum hatchback model düşünüyorum o yüzden araçları hatchback yazarsanız sevinirim arkadaşlar. Benim Önerdiğim ve beğendiğim modelleri yazıyorum.
Renault Clio evulotion 1.0 TCE XTRONIC 90HP + / Hyundai İ20 SYTLE 1.4 - / Opel Corsa 1.2 100HP AT8 / Seat IBIZA STYLE 1.0 115 HP DSG / Skoda Fabia 1.0 Premium 115ps DSG
Vw Polo Life 1.0 95 PS DSG
Modeller bunlar arkadaşlar fiyat listesi ve resimleri ek dosyada görebilirsiniz. Tavsiyelerini bekliyorum arkadaşlar teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar monitörümü değiştirmeye karar verdim cs go gibi oyunları fazla oynuyorum LOL, PUBG, CSGO, rpg içerikli oyunları fazla oynuyorum hangi marka yı önerirsiniz, samsung genelde oyuncu olarak iyi diyorlar ancak cs go da oynayanlar çoğu aoc kullanıyor sebebini anlayamadım global oyuncuları esporcular çoğu aoc kullanıyor uygun olduğu için mi anlamadım. Samsung LC24RG50FQMXUF Bu modeli inceledim samsung da hdr var diyorlar ama bunun özelliklerinde hdr yok AOC C24G2U/BK 23.6" 165Hz 1ms bu aoc 400 tl daha fazla ama en son çıkan modeli sitesine baktığımda öyle gözüküyor sizce bu 2 üründen hangisini almalıyım yada tavsiyeniz ne olur bütçem 1600 en fazla 1700 olur.
MSI OPTIX G27C5 FHD 27 VA 165HZ 1MS https://www.hepsiburada.com/msi-optix-g27c5-fhd-27-va-165hz-1ms-hdmi-dp-curved-gaming-monitor-p-HBV0000128ZAN?magaza=Hepsiburada
Arkadaşlar bir ekleme yapacağım bu ürün 24.07.2021 bu güne özel yüksek indirimde %40 varan bir indirim söz konusu 1000+ 100TL indirim VISA İLE ALISVERİSE 50 TL İNDİRİM %32 HEPSIBURADA INDIRIMI TOPLAMDA %40 VARAN INDIRIM OLDUĞU İÇİN 2 markadan vazgeçtim bunu bu fiyata bir daha alamam visa ile aldıgım zaman ek 50 tl indirim ile 1850 tl ye kadar düştü 6 ay taksitli fiyatı aynı sizce bu ürün nasıl kullanan yada eksisi artısı bilen varmı MSI her zaman kaliteli ürünler yapıyor fikirleriniz nelerdir ?
Asus Rx 570 mi Msi 1050ti mi ?
|
|
VW ARAÇ HAKKINDA YARDIM LÜTFEN
|
Volkswagen Polo 1.4 Trendline Hb 2001 model 75 Hp dürbün göğüs. |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 257
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 11.665 (Bu ay: 973)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO