Arkadaşlar bu 2 model arasında çok git gel yaşıyorum ötv muafetli alacağım babamın üzerine, peugeot 40 k kadar daha pahalı ama ben onu kapatırım amacım hangisini almak hangi modeli tercih edersiniz kullanan ve fikri olan yazarsa sevinirim arkadaşlar tşkler. Opel Corsa : 1.2 130 HP Benzin AT8 Ultimate 1.373.900 TL haziran 2024 güncel fiyat sitesinde. Peugeot 208 GTI : 1.2 PureTech 130hp EAT8 1.412.000 TL |
Opel Corsa Ultimate mi ? Peugeot 208 GTI MI ?
-
-
Bende ultimate corsa var imkan olsa 208 alırdım, içi filan çok hoş, aynı Şanzıman olduğunu söyleseler de OPEL at8, peugout eat8 isimleri farklı en azından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anlıyorum kardeşim ama benim için önemli olan dayanıklılık arıza yapmaması kronik sorun olmaması gibi sonuçlar önemli. En iyisi yerinde test sürüşü yapıp karar vermek yanlışmıyım
-
sonuçta biri alman malı biri fransız ayrı ülke olmasına rağmen araçlar birbirine çok benziyor aynı fabrikada mı üretiliyor bunlar bilen var mı ?
-
Aynı fabrika aynı bant aynı şanzıman aynı motor..tasarım ve donanım dışında hiçbir farkları yok.
Biri Alman biri fransız değil..hepsi PSA ürünü artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 18 Haziran 2024; 23:43:50 >
Aynen öyle. + Peugeot kendisini marka olarak Opel'in üstüne konumlandırıyor.
Hocam hala şanzıman diyorsun, vallahi durumunu iyi görmüyorum. Sana bir fark daha söyleyeyim ama uykuların haram olmasın :) Aynı motor opelde 1.2t olarak isimlendiriliyor, pejoda 1.2 puretech olarak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam aynı araçlar, arızaları da aynı dolayısıyla. Hangisinin tasarımını beğeniyorsanız onu alın bence. Ben 208 in sürüş pozisyonunu hiç sevmedim ama malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi
Vay arkadaş araç almak ne kadar zormuş ya birinin ekranı iyi olmaz birinin yol tutuşu iyi olmaz off sıkıldım iyice
-
ama nedense pejo daha yakışıklıo duruyor ve ön ekranı daha güzel ayrıca usb girişi var direksdiyonu güzel sadece klima ekranını sevmedim başka beğenmediğim yer yok sadece klima ekranı berbat ötesi
-
birde ayrıca kablosuz sarjı var corsada bu yok benim içim mekanik arıza yapmaması en çok dayanıklı olan hangisi o önemli sonuçta bu araç babamın üzerine olacak ben ihtiyacçlarını göreceğim ancak arıza yaptığında masraflarını yine bana kalacak bunu da düşünmek lazım
-
Sürüş hissi belirgin şekilde farklı bence bunlar aynı araba sürüş hissiyatı aynı denemez.
Corsa daha orta ayar her yola geliyorken 208 bariz sert i corsadan.
208de daha spor hissiyat veriyor corsada konfor sportif his için orta nokta gibi 208 daha oyuncaklı duruyor corsa daha sade. Bu arada ikisinin de arka kapısı dapdar ve mezar gibi.
Babanızın ihtiyaçlarını görmeniz için corrolla alsanız daha mı iyi?
Genç adamsan 208 al derim ben
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 19 Haziran 2024; 2:47:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sorunsuzluk derdindeysen i20 veya yaris alsan daha iyi bence. Bunun yanı sıra 0 araç bu kadar kafayı takmana gerek yok 5 yıl garantili olması lazım iki araçta. Sanayiye sokmadıkça sorun olmaz. Lakin 3 opel araç kapısı önünde duran biri olarak son dönemde airbag çatlaması yaşadık 0 araçta bayi ve opel tr konuyla asla ilgilenmedi bu nedenle opel al da diyemem. Kullanıcı hatası 40bin verin düzeltelim dediler…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Opelde geçmişten bu yana müşteri memnuniyetine dayalı hiç bir şey bulamassın ki eski bayii çalışanı olarak söylüyorum bunu,bu bile almamak için bana göre neden,aslında ikiside aynı araba ama 208 bana daha bi güzel geliyor 208i alırım
2 side stellantis ayni motor ayni sanziman ayni müşteri hizmetleri
Gözüne hoş geleni al geç
Corsa da usb girişi var yok gibi bir şey yazmışın anlaşılmıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 19 Haziran 2024; 9:58:58 >
2024 yılı haziran ayında bayide Peugeot 208 gti diye satılan bir araba yok.
Nedeni de üretilmemesi.
Fakat sen 1.2 gt ile 1.2 ultimate karşılaştırması yapmak istiyorsan hangisi hoşuna gittiyse onu al çünkü bunlar yüzde 99 aynı arabalar.
Ben olsam Golf alırdım.
-
Makyajlı yaris 130 luk daha mantıklı değilmi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
208 GTI değil GT.
Gerçi Corsa da alsan 208 de alsan Show Haber veya Tarcanlar ekspertize konu olma ihtimali çok yüksek emsal vakalar dikkate alındığında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 19 Haziran 2024; 17:14:20 >
Yok öyle bir şey, geçen hafta arkadaşın eşine hardal sarısı sıfır km 2024 model ve üretim 208GT aldık.
Fiyatı da 1.340.000TL
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
208 GTI değil GT.
Gerçi Corsa da alsan 208 de alsan Show Haber veya Tarcanlar ekspertize konu olma ihtimali çok yüksek emsal vakalar dikkate alındığında. |
Hocam hala şanzıman diyorsun, vallahi durumunu iyi görmüyorum. Sana bir fark daha söyleyeyim ama uykuların haram olmasın :) Aynı motor opelde 1.2t olarak isimlendiriliyor, pejoda 1.2 puretech olarak |
Aynı fabrika aynı bant aynı şanzıman aynı motor..tasarım ve donanım dışında hiçbir farkları yok.
Biri Alman biri fransız değil..hepsi PSA ürünü artık. |
Benzer içerikler
- silecek atlama yapıyor
- öğrenci arabası
- ford focus 1.0 ecoboost yorum
- opel insignia 1.6 turbo kronik sorunları
- 320i ed nedir
- id 7
- yeni skoda kodiaq
- dacia spring fiyat
- ötv muafiyeti 2025
- toyota c-hr hybrid fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X