< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Opel Corsa Ultimate mi ? Peugeot 208 GTI MI ? (2. sayfa)
-
-
C sınıfı araçlara yönelin hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vw polo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peugeot 208 alacaksanız hocam yazan kronik sorunlara hazırlıklı olun…Benim araba km’si geldiğinde hepsini çıkarttı hiç sekmedi . Almadan önce abartıyorlar demiştim ,abartmıyorlarmış…Biraz yaşlı işi olacak ama Corolla uzun vadede sorunsuz ve konforlu olur yok illa ikisinden birini alacağım derseniz net 208 derim o tasarıma falan bitiyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Psa grubu araç alacaksanız eksperle beraber gidin bayiye.
2024 Citroen C3 Aircross 1.2 Shine1.259.000 TL
Eğer Stellantis grubundan bir otomobil alacaksanız yarı SUV özellikli yukarıda ki otomobile bakabilirsiniz.
Çoğu arkadaşın dediği gibi Puretech Motor maalesef sorunlu bir motor ve almak istediğiniz tüm modellerde aynı motor var.
Tek + özeliği EAT8 (Otomatik) Şanzıman çok iyi ve sorunsuz kullanım sunuyor.
Bütçeniz nedir bilmiyorum ama aşağıda ki otomobillerede bakabilirsiniz.Hatta bir çok bayi Temmuz aynına kadar ellerinde ki otomobilleri satabilmek için cazip indirim ( sıkı pazarlık yaparsanız )ve kampanyalar yapıyorlar.
2024 Renault Clio 1.0 Techno Esprit Alpine X-Tronic 1.229.000 TL
2024 Hyundai i20 1.0 Elite DCT 1.215.000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 19 Haziran 2024; 18:28:22 >
-
10 yıl satamama durumu gelecek sanırım yakında söylentilere göre. Onu da hesaba katıp C sınıfı ya da uzun dönemde başınızı daha az ağrıtabilecek marka ve modellere yönelmeyi de gözden geçirin.
-
Arkadaşalr hepiniz peu yazmıssınız bir tane corsa alın diyen yok oysaki ben corsayı yı peu göre daha çok sevdim neden dersiniz sunrofu yok birde iç tasarım olsun konfor olsun biraz geride bana göre peu birde daha pahalı asıl nedenim bu 757 ötv muafetli fiata karsilik peu gt 800 fiyat cikardi 800 ona vercegime gider 308 alirim 20 k daha verip diyordum ancak 308 de bana fiyat olarak ağır geleceği için opel corsanin full paketini aldım. Şikayet edenler var ancak aracı bir arkadasim kullanıyor gayet memnun olduğunu söylüyor 130 hp ve mavi rengi olanı aldım acik grisi yoktu peu dedigim gibi daha pahalı olduğu için alamadım.
-
corallar hatcback 870 tl fiyat verxiler hibrit 1.8 motor var oda bana fazla geldi bütcem kisitli olduğu icin 750 bandında full bir araç aldım diğer sınıfının en iyisi bence ne i20 ne polo ne de clio tokatlar yolda.
-
1.2 Puretech motor triger olayı problem başa bela. Bende de 2022 308 var triger yüzünden aractan soğudum. Tahminim 60-70 binde bir degiştirirsen sorun olmaz ama 30bin gibi bir rakamı var deniyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkiliyi bilmiyorum ama yetkili ayarında iş yapan özel servislerde 1.2 triger değişimi işçilik dahil birçok yerde işletme ölçeğine ve şehre göre 10-15 bin arasında değişiyor hocam yaptığım son araştırmaya göre. 30 bin TL diyen kimse aşırı abartmış maalesef. Hattâ yakın zamanda tekrar soracağım bakalım. 1.2 turbosuz atmosferik Puretech 208 aracım için araştırmıştım daha yeni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 24 Haziran 2024; 2:21:1 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En sağlıklısı 40 bin de değişim. Ama 40 bine kadar düzenli kontrol gerekli
Ben bu sorunu bile bile insanlar neden psa dan 1.2
Arac aliyor anlamis degilim.hic mi arastirmiyorlar, psa da neden bu motora mudahale etmiyor, japonlar gibi trigeri celik zincir yapsa oldu bitti. Sanziman iyi zaten. Bende arac degistirme arefesindeyim, sirf bu motor olayi yuzunden psa bakmadim bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 24 Haziran 2024; 9:17:57 >
Bu triger olayı niye sizi bu kadar üzdü masrafı fazla olduğu için mi ? Bayi de ki servis ne diyor bu konuda doğrusu nedir triger değişim kitapçıkta yazmıyor mu ? Aracın kullanım kılavuzunda yazması gerekiyor bence en iyisi servisi bilir usta ne diyor bu konuda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X