Şimdi Ara

OTV MUAFETLI ARAÇ TAVSİYESİ 2024

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz olsaydınız hangi aracı alırdınız bu iki araç arasında kaldım arkadaşlar bayiye gittim baktım fabia daha iyi göründü gözüme sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Poloda anahtarsız çalıştırma yok bir çok eksiği var saymakla bitmez. Fabia da var daha bir çok özelliği var geri dönüş kamerası anahtarsız kilit açma ön arka park sensörü gibi kıyaslamaları sitesinde yazıyor bakabilirsiniz.

Škoda Fabia Premium 1.0 TSI 115 PS DSG / Polo 1.0 TSI 95 PS DSG Life

• Hocam bende bakıyorum bu aralar ancak benim limit 600 bin civarında olduğu için Renault Duster ve opel Corsa ve 2008 düşünüyorum senln bütçe açıkçası skoda doğru tercih olur daha önce kullandım Skoda parasının karşılığını veren sorunsuz bir marka Fabia da aile için ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki fabia

• Fabia yerinde inceledim vasi kararını bekliyorum haziran 28 de mahkemem var sonrasında umarım fiyatlar yükselmez opel astra da aklıma geldi ama onda da çok donanım eksikliği var fabia da mesela ön ve arka disk fren ön tarafında carpisma önleyici var aracın içine oturunca farkı görüyorsun zaten opel astrada bayiye gidip bakacağım ama yinede fabia dan vazgeçmem gibi bu fiyata alınacak en güzel araç. limit 700 750

• Beyler bugün mahkemeden mesaj geldi 1 ay sonra ki olan vasi kararımı erkene çekmişler heyecanlanmaya başladım birazdan mahkemeye gideceğim sizce hangi aracı almam daha mantıklı, lütfen bana altın bilgilerinizi mahrum etmeyin opel corsa nın yeni kasası nasıl bir araç kullanan varmı hiç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.