Şimdi Ara

Alpine IDA-X305 görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu teyp hakkında bilgisi olan varmıdır?
    kullanan arkadaşlar varmıdır?

birde yurt dışından sipariş verildiğinde sıkıntı olurmu? gümrük vs.

• yurtdışı olayını unutun bu tarz cihazlarda, vergi yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 24 Mayıs 2010; 17:27:05 >
  • direk gecip gelmiyor yani
  • Geçmez tabiki, kocaman kutu.
    Benim teybim takılmıştı, vergisini ödeyip aldım.
  • peki bu teyp 204 dolar alınmış olsa gümrükte ne kadar daha masraf cıkartır tahmini burdakine göre daha ucuz olursa ödenir sonucta
  • Bu cşazda CD player yok yanlız.Sadece radyo ve harici giris var(IPOD yada Iphone ozellikle).USA fiyatı 220dolar civarı.Orda bir tanıdık varsa agustos 10 dan sonra sana yollarsa sorun cıkmaz bayramlara dogru ve bayramlardan sonra 1 ay sureyle gumruk muafiyetı 300 dolar yada 300euro oluyor.O zaman gumruksuz alabılırsın sanırım yanlızca bandrol odersın oda bısey tutmaz.Bırde yol parası tabı.Sunuda unutma o cihazda cıft haneli radyo istasyonları calısmıyor sadece tek haneliler calısıyor.
    Ben sanırım bu sekıl alıcam arastırdım ipod yada iphone icin bundan daha ıyı daha hızlı daha kolay kullanımı olan bır cıhaz yok.
  • O olay eskidendi, kalktı o.
    Bandrol da 140 Tl tutar.
    Ayrıca %20 de vergi alırlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurtdışından alınan ürünler yılbaşına ve bayramlara yaklaşırken sınır 300 dolar onların haricinde 100 dolardır.Yaa aldığınız ürün 100 doları geçmeyecek.Yada satıcıyla irtibata geçip ürünü hediye paketi yaptırıp öle gönderteceksiniz.Ya da satıcıyla anlaşabilirseniz ürünün fiyatını düşük gösterecek.Bu şekilde yapabilirsiniz.Ben yurt dışından defalarca alış-veriş yaptım.Amerika,kanada,hong kong,çin bir sürü şey aldım.Hepsinide ebay dan aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sascohiba

Bu cşazda CD player yok yanlız.Sadece radyo ve harici giris var(IPOD yada Iphone ozellikle).USA fiyatı 220dolar civarı.Orda bir tanıdık varsa agustos 10 dan sonra sana yollarsa sorun cıkmaz bayramlara dogru ve bayramlardan sonra 1 ay sureyle gumruk muafiyetı 300 dolar yada 300euro oluyor.O zaman gumruksuz alabılırsın sanırım yanlızca bandrol odersın oda bısey tutmaz.Bırde yol parası tabı.Sunuda unutma o cihazda cıft haneli radyo istasyonları calısmıyor sadece tek haneliler calısıyor.
    Ben sanırım bu sekıl alıcam arastırdım ipod yada iphone icin bundan daha ıyı daha hızlı daha kolay kullanımı olan bır cıhaz yok.

çift haneli tek haneli radyo istasyonları nasıl oluyor peki
  • 96,4 çift
    96,3 tek
    Tek olanları çalmıyor.
  • slm arkadaşlar ürün için sipariş vermek isteyen arkadaşlar mesaj atabilirler fiyat 670 tl satışı istediğniz site üzerinden veya elden yapabiliriz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.