Şimdi Ara

JAMO S 606 HCS 3 hakkındaki görüşleriniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
5.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jamo 606 5 + 1 sistemini almayı düşünüyorum (sub 200 hediyeli). Anfi olarak Sony ES 1200 kullanıyorum. Jamo 606 kullanıcılarının ve bu sistemi almak isteyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
    Saygılar...

•  JAMO S 606 HCS 3 hakkındaki görüşleriniz...
  • Aşağıdaki linkte HT dergisinin yorumları var...

JAMO 606
  • bende sadece ön hoparlörler mevcut. yamaha rxv359 ile kullanıyorum. oldukça başarılı bir set diye düşünüyorum. aldığım yerde ön hoparlörlere kendi arka ve merkez hoparlörlerimi takarak ve jamoyu takım olarak ayrı ayrı pionneer 417 amfi ile test etmiştim. sisteme sub takılı değildi ve oldukça hoşuma gitti. sistem alt frekanslara çok fazla inmiyor. yalnız tizleri çok başarılı buluyorum. stereo müzik dinlemekte oldukça sevkli. son bir not satıcı arkadaş jamo seti sub250 ile daha iyi olduğunu söylemişti.
    saygılarımla.
  • ben de araştırmalarım neticesinde 1200es aldım.
    hop takımı için jamolara çok baktım. Gezdim dolaştım. 800-900 civarında front olarak infinity betayı tavsiye ederim.
    yani 4-5 adet hopu yanyana koymuş adam bir ona bir buna ses veriyor. o kadar belirgin ki betalar. sonuçta hepsi aynı kaynaktan ses alıyordu. yanılma ihtimalim yok yani.
    Jamonun tek avantajı fiyatı bence.
    ben aldım mı ? hayır. Çünkü ben sinema için tercihimi yaptım. 5+1 ucuz yollu bişey aldım.
    saygılar
  • Yakın zamanda ben de bu seti sub 250 ile birlikte almayı düşünüyorum tabi hala kampanya devam ederse. Bu set, 1000 - 1500 ytl arası fiyat/performans değeri en iyi setlerden birisi olarak gösteriliyor.
    Malesef dinleme fırsatım olmadı; ancak bence alındığına değecektir. Bir de arkadaşım, gördüğüm kadarıyla bu setin onkyo TX-SR674 ile, sony es-1200 ve aynı segmentteki yamahalara nazaran
    daha etkili olacağı gibi bir izlenimim var. Ne kadar doğru bilmiyorum; ancak galiba böyle bir kombinasyon yapmak faydalı olacaktır. Yine de olay kulakta bitiyor. Burada da kulak tabii ki senin kulağın.
    Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: syildiz4242

ben de araştırmalarım neticesinde 1200es aldım.
    hop takımı için jamolara çok baktım. Gezdim dolaştım. 800-900 civarında front olarak infinity betayı tavsiye ederim.
    yani 4-5 adet hopu yanyana koymuş adam bir ona bir buna ses veriyor. o kadar belirgin ki betalar. sonuçta hepsi aynı kaynaktan ses alıyordu. yanılma ihtimalim yok yani.
    Jamonun tek avantajı fiyatı bence.
    ben aldım mı ? hayır. Çünkü ben sinema için tercihimi yaptım. 5+1 ucuz yollu bişey aldım.
    saygılar

Nerede dinlediniz? irtibat bilgileri var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dikmen sirkeci
    iyi yıllar
  • selam arkadaşlar ...
    benim en çok merak ettiğim konuyu size sunuyorum
    JAMO S 606 HCS 3 ile pure acoustıc dream 77 arasındakı fark nedir????
    ikiside tek yumurta ikizi gibi performans olarak yakınlarmı acaba
  • bende cok arastirdiktan sonra jamo 606 aldim netten gelmeden dinlemeden aldigim icin biraz tedirgindim fakat geldikten sonra iyibir secim olduguna karar verdim 70 M2 de inletiyor ortaligi gerek bas gerek tis olarak anplim de kenwood v5200 S zannedersem bu modelin turkiye satisi yok nette bulamadim cunku
  • geçen hafta sonunda dinledim jamo s 606 frontları. Ses, fiyatının hakkını veriyordu. Oldukça şık bir tasarımı var zaten. Alacağım kesinleşti gibi artık.
  • Valla benimde çok hoşuma gitti bu hopörlor seti, hiç dinlememe rağmen, bir kere çok estetik. Ben bu konuyla ilgili bir başlık açmıştım, sonra dan bu başlığı gördüm.
    Benim derdim JAMO S 606 HCS 3 ile hangi anfi alınmalı, 1000 ytl ye kadar hangi anfi daha uyumlu olur...
  • Ben Jamo yerine Pure Acoustics tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeroone

Ben Jamo yerine Pure Acoustics tavsiye ederim.

Hangi model mesela?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeroone

Ben Jamo yerine Pure Acoustics tavsiye ederim.

Birde nedenini yazsaydın?
  • Jamo'ya uyumlu amfi konusunda değişik görüşler var. Ben de jamo alacak ve amerikadan da yamaha 1800 getirtmeyi düşünen birisi olarak, yamaha amfilere nazaran onkyo amfilerin jamoyla daha uyumlu olduğu yönünde şeyler duydum. Yamaha jamoları biraz boğuyormuş, onkyo ise tizleri öne çıkararak daha iyi performasn sergiliyormuş. Sen niye yamaha amfi alıyorsun o zaman diye sorarsanız, hem 1800 süper bir amfi; hem de uyum farkı o kadar yoktur inancındayım.
  • Bu seti Harman Kardon AVR 240 ile almayı planlıyorum. Bu ikiliyi bir arada dinleyen oldu mu? Uyumlu olurlar mı acaba?
  • Selamlar,

Onkyo 607 ile sürülse nasıl olur bu set arkadaşlar?
  • sony 1200 es ilede onkyo 607 ilede süper olur hiç kafanızı takmayın,her ikisiylede dinledim
    gayet iyi
  • harman kardonu ben muzıkte pek begenmedım . ama bu jamo lar hakkında sunu soyleyebılırımkı bassı cok boguyo.bende pionevr1020 reciever war.hoperlor olarak jamoları almıstım en basta ama pek keyıf alamadım muzıkten.sonra gıdıp klipschlerle degıstırdım.bılıorum klipschler daha pahalı ama ben sadece jamolar hakkında gorusumu belırtmek ıstedım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.