Şimdi Ara

YAMAHA RX-V 457 ve QUADRAL QUINTAS 500 veya Jamo E-350?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) YAMAHA RX-V 457 ve QUADRAL QUINTAS 500
    2) YAMAHA RX-V 457 ve Jamo E-350

Şimdilik sub almıycam(maddi). Sizce hangisi daha iyi(hem ev sinemahem müzik için). Bir debunlara ek olarak hangi DVD player.

• BENCE JAMO E-350 YERİNE

WHARFEDALE DIAMIND 8.4
    TANNOY MX-1
    TANNOY MX-C

ŞİDDETLE ÖNERİRİM

RECEIVER A Bİ DİYECEĞİM YOKTUR

AMA ALIRSAN MUTLAKA TOZLUKLARINI TAK KARDEŞ
  • Teşekkürler tavsiyene,

Forumda okuduğum kadarıyla sende 2xwharfedale 8.4, 2xwharfedale 8.1, tannoy mxc var, memnun değil misin bu sistemden?

Bir de quadral için bişey dememişsin?

Teşekkürler
  • quadral quintas 500 için tek diyeceğim şu;

subwoofer a gerek yok bile
  • Quadral Quintas 'ın Stereo performansı (müzik için) nasıl acaba ?

Bir de Yamaha amfi ile Quadral Quintas nasıl sonuç veriyor , anolog stereo direct ve surround modlarında ? Denediniz mi ?
  • kesinlikle bu fiyata alınacak en iyi sistem diyebilirim ... ister frekan uyumu olsun ister tepki süreleri olsun mükemmel çalışıyor ...

ayrıca ileride amfi yi upgrade etme imkanında var ... veya dilersen ek olarak subwoofer da alabilirsin
  • Arkadaşlar tavsiyelerinize teşekkürler, haftasonu aldım 457 ve quadral 500'ü. Bence de fiyat/performans olarak çok çok iyi bir sistem. Henüz tüm ayarlarını çözemedim ancak satıcının ayarları ile bile sesi çok hoşuma gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha AX-870 mı Denon PMA-1060
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun 457 yı nerden kaca aldın sorabılırmıyım acaba
  • Dükkanın adını hatırlayamadım, kartı evde kaldı da kadıköyde serasker caddesinde 750 YTL idi
  • peşin fıyatımı yoksa taksıtlemı aldın?
  • Bu ikilinin müzik performansı nasıl? Quadral 500'ün bass tonlarının epey iyi olduğu söyleniyor. Dedikleri kadar var mı? Ayrıca sadece bass değil, diğer ayrıntılar da yeterli mi?
  • dostum arkadaşa tavsiye ettim ... o da almış pişman olmamış ... eğer daha önceden kulağın subwoofer a aşina değilde zaten emin ol aramazsın ... ama yanına bir de sub koyarsan değme tadına
  • surekli bir yamaha rx-v 457 557 yada 657 duyuyorum herkes bu cihazlardan aliyor. Kimse Rx-v 1600 den bahsetmiyor, dogubankta gittigim elektronikci bile sana 657 verelim 1600 yerine dedi.
    Anlamadim ki bu Rx-v 1600 yaramaz mi ? 457 557 657 ler daha mi iyi.
    Bir tek denon 3806 en fazla met ediliyor onada 1900 euro fiyat istiyolar dogubankta.
  • neden 1600 değilde 657 ???

çünkü 2 katı daha pahalı

1600 tabiri caizse diğerlerini tokatlar

quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

surekli bir yamaha rx-v 457 557 yada 657 duyuyorum herkes bu cihazlardan aliyor. Kimse Rx-v 1600 den bahsetmiyor, dogubankta gittigim elektronikci bile sana 657 verelim 1600 yerine dedi.
    Bir tek denon 3806 en fazla met ediliyor onada 1900 euro fiyat istiyolar dogubankta.
  • arkadaşlar yamaha rx 457 anfi, jamo e 350 hoparlör set, yamaha s557 cvc player toplam: 1.390 ytl fiyat olarak nasıldır??
  • Ersen79 arkadaşım...markanın internet sitesinde bu cihazların sıralamasına bakacak olursan 1600 receiver ın yamaha nın üst sınıf cihazlarından biri olduğunu göreceksin.Bu cihaz gerçekten çok iyi.Tabii ki her marka kullanıcı imkanlarına göre farklı modeller üretiyor ve bunları piyasaya sürüyor ama 457 veya 557 ile 657 yi 1600 den daha iyi demek yanlış olur.klasmanları , donanımları ve özellikleri farklı çünkü.Yurtdışı sitelerde bu cihazla ilgili yorumları ve audio video dergilerindeki değerlendirmelerini okuyacak olursan çok daha iyi fikir sahibi olabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

surekli bir yamaha rx-v 457 557 yada 657 duyuyorum herkes bu cihazlardan aliyor. Kimse Rx-v 1600 den bahsetmiyor, dogubankta gittigim elektronikci bile sana 657 verelim 1600 yerine dedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.