Şimdi Ara

Alpine ses sistemi nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba renault cilo4 model arabama ses sistemi yaptırmak istiyorum kaliteli bir ses almak istiyorum biraz araştırma yaptım ve alpine marka için güzel şeyler duydum bunun üzerine

Alpine spg 17cs 6-1/2 inç 16,5 cm komponent set

Alpine sbg 1244 br 4 ohm bass refleks subwoofer 800watt

Alpine pmx f640 4 kanal amplifikatör 2x150w güç 640watt (2 tane olucak biri sadece bass beslemek amaçlı)

Arabamın kendi ses sistemininde olmasını da istiyorum

Kablo seti olarak kaliteli bir set olmasını istiyorum ne tavsiye edersiniz ?

Anfi dönüştürücü için ne tavsiye edersiniz ?

şimdiden yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. :)

• Alpine ses sistemi konusunda başarılı.bass ı ,oval i,hoperlör ünü kullandım.anfileri biraz güçsüz gibi kalite isteniyorsa anfi audison rca ve kablolar stinger expert,dls ultimate,audison kullanılamaz bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    teşekkürler peki mono anfi olarak mı almalıyım bassı beslemesi için yoksa çeviriyim mi ?

Kablo için çift anfi kullanıcagım için 2ga 4ga 8ga hangisini almalıyım ve kaç set yeterli olur ?

arabanın kendi radyo sunu kullanıcagım için anfi çeciriciye ihtiyacım varmış onun için bi tavsiyeniz var mı ?
  • Araçların kendi ünitesi ile pek verimli ses alınamıyor,çünkü çıkışları güçlü ve net değil.Alpine yada pıoneer 3 çıkışlı bir ünite işinizi görecektir.min 4 awg kalınlık yeterli gibi.hazır setlerin içinden 1 adet rca çıkmakta.siz sadece 1 adet comp çalıştıracaksanız 2 adet rca ve 1 adet sigorta gerekiyor.aracın üzerindeki teyp zaten güçsüz olduğu için çevirici ilede ses kaybı olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clio 1.2 16 v C kullanıcısına yanıt
    Peki aracın arka kapısındaki hoparlörleri çıkartıp yerine Type-G ya da Type-R takıp arka camın orayada ceplik yaptırıp ses kalitesini arttırabilirmiyim.
    Aracın üstündeki teypi değiştirmek istemiyorum telefon usb navigasyon vb. şeyler oldugu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfisiz ses sistemi tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Ses sistemi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.