Şimdi Ara

Alpinestars SMX-6 BOT bilen kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar motosiklet botu almak için araştırmaya başladım kafamda 200-300tl fiyat olgusu çizmiştim. Tabi ki kaliteli ve gorseli duzgun bir bot olsun isteyince bu fiyatlara olmadı en azından Alpinestars olmadı. En sonunda fiyatına takılmayıp alpinestars SMX-6 almaya karar verdim. Ancak almadan önce bir bilene danışayım dedim. Alpinestar ın kalitesinden şüphem yok takıldığım nokta bu motoru (Ninja 250r bu arada motor) şehir içinde kullanacağım. örnegin alışveriş merkezine gittiğimde alışveriş için yürümem gerekebilir böyle bir durumda ayağımdaki bot bot değilde ızdırap adını alır mı Çok kurak ve sıcak bir ilde ikamet ediyorum bilgi.
    ayak sıcaktan duman olur mu

ÖZELLİKLE SMX 5-6 KULLANAN ARKADAŞIM VARSA BILGI VERİRLERSE SEVİNİRİM CEVAP GELMEZSE ARTIK BOTU ALDIKTAN SONRA KULLANICI DENEYIMLERIMI BU BAŞLIKTAN PAYLASIRIM.☺☺☺

Ürün aşağıdaki linkte siyah/kırmızı

http://www.speedzilla.com/forums/riders-discount/85913-alpinestars-smx-6-boots.html#/forumsite/20825/topics/85913
     Alpinestars SMX-6 BOT bilen kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper87 -- 9 Ocak 2015; 18:53:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.