Şimdi Ara

Alps Charmy(server kralı) SATILIKTIR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekonomik bir zorluk içindeyim çok sevdiğim ve emek gosterdiğim charımı satmak zorundayım:( ciddi alıcıları bekliyorum chara çok para harçadım item ve skill resimlerini koydum. artı kasasında 500 m gold var herşeyiyle birlikte verecegim.. ben bi cahra gireiym bakayım sorna para gondereyim gibi kötü düşünceliler yazmasın kanmam 4 yıldır online oyun oynuyorum. hacklemeye çalışmayın başaramasınız... msn adresim byrealboy@hotmail.com burdanda fiyat konusunda pm atabilriisiniz tşkr.. char full str galvierdir...5 sun bir sos vardır..sunlarda real paraya satılır..goldda..isteklerinizi bekliyorum tşk

stat

itemler

skiller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Sinister -- 4 Haziran 2007; 13:44:57 >

• critical 17 mi bana mı öle geldi

cok güzel char ama ama 17 critical aklımı karıştırdı valla kardeş nasıl yaptın onu
  • ewt 17 critivlde ben resimleri koyamdım link degilde nasıl resim olrak koyuluyor?
  • Sanki itemlerde son iki item pazardan foto alınarak gösterilmiş
  • satış charıma koymuştum alps servrında gelip görebilirsiniz...
  • cidden cok acaip guzel bir char helal olsun suana kadar bir ss de bi crt 19 gördum bide bu 17 gördum 2. en yuksek crt helal olsunda tam olarak kac para istiyosun
  • satmak istemiyorum cidden ama çok sıkıştım:( mecburum 500 m golduda cahrı almak istemeyn arkdaşalr varsa dase golduda satabilrim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Sinister

ewt 17 critivlde ben resimleri koyamdım link degilde nasıl resim olrak koyuluyor?

Resim linklerini

[simage] [/simage] tagları arasına koy.O zaman forumda çıkar.Ayrıca sende ki o para bende olacak varyaaa

İtemlerin süper sun'lar falan neyse inş güzel adam gibi bir alıcı bulursun.Bazı şerefsizler var dikkat et charına yazık olmasın.Mümkünse charı elden satarsan daha iyi olur
  • inş satamazsın bu çar satılırmı kral işte inşallah bak bu kadar soluyom inşallah satamazsıııın
  • çok sıkıştım economik olrak:( mecburum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaSHa

inş satamazsın bu çar satılırmı kral işte inşallah bak bu kadar soluyom inşallah satamazsıııın

Adamın paraya ihtiyacı varmış yoksa sattırır mıyız biz o charı
  • Emeğine sağlık olağanüstü güzel hazırlanmış bi char inş emeğinin karşılığını tam manası ile alırsın ii satışlar.(Bu arada hangi şehirdesin)
  • izmirde oturuyorum sadece goldu almak siteyen olursada acil olarak golduda ucuza vermek istiyorum durumlar olabileçeginden daha kötü -.- şu goldu bari acil satmam lazım çok ucuza verecegim:S yokmu kimse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Sinister -- 4 Haziran 2007; 14:48:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.