Şimdi Ara

ALPS serverındakiler lütfen okusun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar levelim 41.. ama üstümdeki kıyafetler 35/37 levellerde oldugu için bi türlü kasamıyorum.. acil olarak 39+ armor yada protec. kıyafetler lazım.. biliyorum bu konu coğu kişi için gereksiz olabilir ama kesmem gereken yaratıklarda bile yatmaya basladım ve cok exp. kaybettim.. dw ve hotanda female kıyafet bulamadım.. lütfen elinizde 39/41 arası female armorları NPC ye satmayın.. bana ulaşın.. lütfen.. aşırı ihtiyacım var..

Lütfen actıgım konu silinmesin.. inanın 2 haftadır kıyafet arıyorum ama bi türlü bulamadım.. mecbur forumda konu acıyorum..

• Hiçbiyerde bulamadın wayy beaa ...
  • bende bulamamıştım.çözüm npcden alacaksın ve taşlarla üstüne blue basacaksın (int-str)
  • üstümde zaten NPC den alınanlar var.. ama yetersiz kalıyor bulundugum bölgedeki monsterlara karşı.. eğer elinde 39/41 arası female armor/protec. olan varsa lütfen yazsın..
  • Artık bulursam seni satarım.DW çok var ama nasıl bulamazsın oda ayrı.Ama benimkiler pahalı oluyor. Üstünde +4 +3 str+int'ler mp-hp çakılı.400-500 arası alan olmayınca küt NPC 'ye satıyorum.Hala anlamış değilim.+2 int str veren bir item 2-3 m veriyor, üstünde +4 +3 olan bir itemi almıyor millet 400 k'ya hayret. Npc hiç hayır demiyor Allah'tan
  • araman lazım bulursun bende sıkıntı cektim bulduklarımda mübarek cok para istiyo başka care yok
  • oyunda nick ın ne bulursam sana sölerim
  • kardeşim yapacağın bişi var npc den alıcaksın eğer amacın kasmaksa blue ile uğraşma +bas geç ama npc kıyafetlerine blue basmaya değmez sen dw de biraz dolaş denk getirisin BLUE ile uğraşmana değmez elementlerini yüksek lvl lere sakla ilerde cayır cayır element arasın sonra mümkünse elementleri biriktirin satsanız bile ii para ediyolar
  • Aynı sey banada oluyo bende cahrı satmaya karar verdım bence sıkıldık ondan o =)
  • benden sana ustunu geydırırım arkadas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.