Şimdi Ara

Alps te TurksH_Cha0z GUİLDİ KURULMUŞTUR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20+ GELEMK İSTEYEN ARKADAŞLAR OYUNDA tolgalord a pm atabilirler o SADECE Co*Master sizinle o ilgilenecektir

• özentide son nokta TurksH_Cha0Z

bari türkleri düzgün yazsaydınız

kendi ismin bile özenti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 28 Kasım 2006; 15:52:38 >

• SAÇMALAMA zaten bu ikinci inickim urdaki diğeri banda olduğu için bunu kullanıyorum bu 1 + isim kimseden özenti değil kendim buldum bu 2 + tabloya sığmadığıiçin i yi çıkartmak zorunda kaldım budaALAYINA KAPAK OLSUN
  • yabancı gelmedı bu ısım sankı alps de TeaM_Ch4roz mu ne ole bı guıld vardı yoksa benmı yalnıs hatırlıyorum
  • öyle bi guild var evet ama onla bi ilgim yok isterseniz guilddekilere sorun + başında vyea sopnunda Cha0z olan bi çok guild var hatırlatırım
  • yuh ya yapmayın hiç mi aklınıza bişi gelmedi

• quote:

Orjinalden alıntı: life_is_a_game

yuh ya yapmayın hiç mi aklınıza bişi gelmedi

benım geldı am asolenmez burda:)

• sende şu bi dizide vardı ya müdür onun matematikçi eşi gibi ++++++++++++ ne o öfffffffffffffffff özenti mözenti sen bakma nasıl sa nasıl özenti olabilir ama her harf aynımı hayır değil ozamn özenti olmaz

• söle yaw yabancı yok
  • quote:

sende şu bi dizide vardı ya müdür onun matematikçi eşi gibi ++++++++++++ ne o öfffffffffffffffff özenti mözenti sen bakma nasıl sa nasıl özenti olabilir ama her harf aynımı hayır değil ozamn özenti olmaz

buna biz türkçede esinlenmekdioruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.