Sultanlar büyümeye devam ediyor,alt guildimiz,savaş okulumuz MeKTeBi_HarB kurulmuştur hayırlı ve faydalı olması dileğiyle Amacımız alps serverında oyuna yeni başlayan 1 lvl den 35 lvl a kadar olan türkleri beraber yardımlaşabileceği ve bir üst guildin desteği altında daha rahat kasabileceği eğlenceli bir arkadaş ortamı sağlamak...Alt guildde 35 lvl olan savaşçılarımızı SuLTaNi_HarB e terfi ettiriceğiz.Bu sayede hem önceden tanışmış olucaz hemde ihtiyaçlarınız ve sorunlarınızda yanınızda olucaz.Alt guildin guild lvlı atlaması gibi tüm masrafları SuLTaNi_HarB tarafından karşılanacak.Yani kimseden bir para talep etmiyoruz. LVL 1 - 35 arası herkesi guildimize davet ediyoruz...Guilde girmek için oyundan bana (ScM_TR) mesaj atarsanız sevinirim.
Alpsde olsaydim keske
zuhaha
hadi bakalım hayırlı olsun .....
devamını dilerim ii kasınn bide şu lag olmasaaa
ben katılmak istiyorum kardeş sen ne zmn oyuna giriyosun(yani hangi günlerde) nickim umbamba2 not:böle bi guild kurmanız çok iyiolmuş işallah hayırlı olur
bu guilde girmek çok istiyoum ayrıca bi şey sorcam 35 olduğumuz anda SULTANİ_HARB e geçebiliyomuyuz
ben 28 lwl im de o yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: ERİSİM_NET
hadi bakalım hayırlı olsun .....
devamını dilerim ii kasınn bide şu lag olmasaaa
KANKA IMZANDA OASİSTE OYNADIINI YAZMISIN DA 63 LV YAZmISIN HOCA BENDE OASiSTEYIM GUILDIN NE BEN ORDA MILL3NIUM lv 58
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme