Abim serverın en eski oyuncularından biridir.Dostu olduğu kadar düşmanıda çoktur.Ama benden tavsiye bence artık uzak durun bulaşmayın :)
(SUN SWORD 420 SILK' E ÇIKMIŞTIR)
büyük srocu ne demiş?
FARM FARM FARM!
gsburak5b ne demiş ? 2 konu açma gereğini nie duydun? :)
İnan Bana o Charı Kesicek Çok Warrior Vardır o Serverda Full Farm Olmayan Bir Warrior Bir Hiçtir Gerçekden .
Ben sanki seni görmüştüm bi aralar oyunda.Ben de alpsdeyim de.Bu arada güzel sword...
şakacı arkadaş elinde 2h sun sword var.2h skiller max skinler max healler max bless max.Daha ne farmı...? Bu arada gece tam forum bakıma girdiği sırada konuyu açtım o yüzden 2 tane açıldı heralde.
hayırlı olsun ne diyelim bu arada union arkadasıymısız :D
sadece silahın sun olması sağlam olmaya yetmez, sağlam denilince akla defans gelir. biri sana senden önce dalınca "önce daldın ondan yenildim" dedirtmeyecek itemler olmalı, yani sen şuan sağlam değilsin.
şunu rahat söyleyebilirim, güzel bir charın var.
char abimin.Saolun yorumlar için
Güzel karakter..
alpsmi yaklasık 3 yıldır alps serverindeyim halada carım var alpste kasılıyor bi kere bile dw veya Fw larda seni gördüğümü sanmıyorum
herşey iron bıtınce bıter neden dersen bı lıfe tamam bea :D
kimm ne derse desin alpsde oynayan bilir ama bu char oxolodaydı simdi kimde bilmiyorum pvp de bir hayli canlar yakıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme