Arkadaşlar çar 79 lvl sadece parasal durumu kötü onun dışında her şey güzel sp farmı devam ediyor çarda +5 spear full blue bide sword shield +5 full bluesu da vardır.fiyatını:300 ytl düşünüyorum
resimler o kadar yeterli ki konu kapanabilir... Lütfen satış kurallarına göre düzenle konuyu, Karakterin skill tablosu ,itemlar stroage, stat penceresi ,job aliası ,guildi vb. gibi resimleri koyarsan karakterin satılma ihtimali daha yüksek olur çünkü daha güvenilir olursun... Resimleri koyarsın ,tabii o resimler varsa sende...
quote:
Orjinalden alıntı: TheHitchhiker
resimler o kadar yeterli ki konu kapanabilir... Lütfen satış kurallarına göre düzenle konuyu, Karakterin skill tablosu ,itemlar stroage, stat penceresi ,job aliası ,guildi vb. gibi resimleri koyarsan karakterin satılma ihtimali daha yüksek olur çünkü daha güvenilir olursun... Resimleri koyarsın ,tabii o resimler varsa sende...
evet abisi haklısın bu yuzden bende msnden konusmayı tercih ettim skiller fotoğraflar eksikleri konusunda daha detaylı konusabilmek icin
SSler eksik
elimde sadece bunlar uploadlı diğerlerini upload etmeye üşendim msnimi eklerseniz resimleri verebilirim sorun değil