Şimdi Ara

als'den endişeleniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de konu açmıştım. Bir aydır kaslarımda seyirmeler(kasın istem dışı kasılması) başladı. İnternete yazınca karşıma als, ms , bfs gibi hastalıklar çıktı. Doktora gidip EMG çektirdim temiz çıktı ama hala endişeleniyorum çünkü tanısı çok zor olan bir hastalık. Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı ? Seyirmeler omzumdan başladı ve tüm vücudumu sardı ve gün boyu oluyor. seyirme dışında bir şeyim yok ama insan korkuyor. Tam da ünviversiteye hazırlanırken bu illet çıktı derslerime odaklanamaz oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhythm15mg -- 28 Mayıs 2018; 12:27:32 >

• nasıl yardım edelim doktora git
  • istemsiz kas hareketleri bende de var ama çok nadiren oluyor. Sinir bozucu olsa da, uzun aralıklarla tekrarlıyor olması nedeniyle benim için her hangi bir sorun teşkil etmiyor. Doktora gitmeyi de pek sevmediğimden bu konuyla ilgili doktora görünmedim. Sırf bu kötü özelliğim yüzünden bir gün önemsemediğim bir şey yüzünden ölüp gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

istemsiz kas hareketleri bende de var ama çok nadiren oluyor. Sinir bozucu olsa da, uzun aralıklarla tekrarlıyor olması nedeniyle benim için her hangi bir sorun teşkil etmiyor. Doktora gitmeyi de pek sevmediğimden bu konuyla ilgili doktora görünmedim. Sırf bu kötü özelliğim yüzünden bir gün önemsemediğim bir şey yüzünden ölüp gidicem
    benim de sağ kanat kas kasımda oluyor bazı zamanlar. olduğu zamanlar uyuyamıyorum. acı olmuyor ama kasılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

benim de sağ kanat kas kasımda oluyor bazı zamanlar. olduğu zamanlar uyuyamıyorum. acı olmuyor ama kasılıyor.

Alıntıları Göster
    benim sadece kollarımda veya bacaklarımda oluyor, ve denizde havuzda çok rahat kıramp giriyor, bu ikisi bağlantılı sanırım. Ama dediğin gibi acı olmadığı ve kısa sürdüğü için hiç peşine düşmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CF3D9488C

benim sadece kollarımda veya bacaklarımda oluyor, ve denizde havuzda çok rahat kıramp giriyor, bu ikisi bağlantılı sanırım. Ama dediğin gibi acı olmadığı ve kısa sürdüğü için hiç peşine düşmedim

Alıntıları Göster
    bence stretch eksikliğinden oluyor. kasları kastığımız gibi, ne biliyim haftada bir falan iyice germek de gerekiyor. bilmiyorum sen yapıyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

bence stretch eksikliğinden oluyor. kasları kastığımız gibi, ne biliyim haftada bir falan iyice germek de gerekiyor. bilmiyorum sen yapıyor musun

Alıntıları Göster
    Fitness yaptığım için açma germe ne varsa yapıyorum başka bir sebebi vardır herhalde

• Ice bucket challenge işe yaramış farkındalık kazanmışsın
  • Anksiyete
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Ice bucket challenge işe yaramış farkındalık kazanmışsın
    ama amaçlanan farkındalık değil sanırım
  • internete baş ağrısı yazınca beyin kanseri çıkıyor çok takma kafana.
  • 6 7 ay önce bendede bacağımda başladı sobra tüm vücuda yayıldı ilk zamanlar als korkusundan geceleri uyuyamiyordum psikolojim iyice bozulmuştu doktora falanda gittim sonuç iyi huylu kas seğirmesi dendi. sanırım ingilizce beging fasikulation sendrom olarak geçiyor. hala daha devam ediyor ama artık takmıyorum cunki als olsa şimdiye kadar fiziksel belirtiler çıkardı. sebebi yok ne zaman bitecegide gideceğide belli değil ama hiç bir hastalıkla bağlantısı olmadığı ve bir hastalığa neden olmadığı biliniyor. segirmelerin başladığı dönemde sinüzit2veya benzeri bir enfeskyon geçirdiğimi? daha çok sinüzit hastalarında goruluyormjs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kramp sebebi bobrek yetmezligide olabilir dikkat edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güç kaybı ve çok şiddetli ağrılar başladı. tekrar emg randevusu aldım. çok korkuyorum daha 19 yaşında böyle bir hastalığa yakalanmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhythm15mg -- 23 Haziran 2018; 18:7:58 >
  • rhythm15mg kullanıcısına yanıt
    Noldu hocam bende de başlayınca formlarda gezinmeye başladım hort oldu ama olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

Anksiyete

Bende bu durumda olmustu, suan bu yok ama daha beter durumdayım  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Yaklaşık dört aydır kas seğirmenlerim var. Nette araştırınca tabi o illet hastalık çıktı hemen. Doktora gittim. Mr ve emg temiz çıktı. Tabi ALS teşhisi çok zor bir hastalık. Vücudumun her yerinde seğirmeler devam ediyor. Bu aralar ellerimde kollarımda güçsüzlük var. Tabi nette araştırdıkça batıyorum. Çıldırmamak elde değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.