Şimdi Ara

alt dairenin ustune internet baglatabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ttnet gibi rezil bir firmada tahattutumuz var kapatamiyoruz interneti. bu yuzden eve 2. internet baglanamiyormus. bende superonline baglatmak istiyorum. apartman bizim. altimizdaki dairede internet kullanmiyorlar. zaten yasli bir cift yasiyor. alt dairenin tapusuda benim ailemin ustunde zaten.

ben superonline gidip o dairenin ustune fiber internet baglatabilir miyim? kendim odeyip kendim kullanicam. kablolari falan uzattirip modemi benim odama falan koymak istiyorum ama sadece o evin ustune kayitli olucak internet bu mumkun mu? nasil yapabilirim?

• Taahhut olsa da olmasa da ikinci bir abonelik alınabiliyor, taahhutle bir alakası yok. Ayrıca TTNET ile Superonline fiberin altyapısı zaten farklı. Binada Superonline fiber varsa alt daire ile uğraşmadan zaten abone olabilirsiniz. Sol fiber yoksa da alamazsınız haliyle. Abonelik alırken dairenin kimin ustune kayıtlı olduğunun da bir önemi yok bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igorparker

Taahhut olsa da olmasa da ikinci bir abonelik alınabiliyor, taahhutle bir alakası yok. Ayrıca TTNET ile Superonline fiberin altyapısı zaten farklı. Binada Superonline fiber varsa alt daire ile uğraşmadan zaten abone olabilirsiniz. Sol fiber yoksa da alamazsınız haliyle. Abonelik alırken dairenin kimin ustune kayıtlı olduğunun da bir önemi yok bu arada.

ben superonline arayip konustum. bana dediler ki her dairede bir port var. onu kapatmadan baglatamazsiniz. porta sinyal gitmez dediler. o yuzden boyle bisey dusundum
  • Ben evde 2. Port olarak bağlanıyorum. Ankastreden kablo çekiyo tt daireye onla bağlanıyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyazatlıpirenses kullanıcısına yanıt
    Porttan kasıt saha dolabındaki portsa ve hepsi doluysa söyledikleri doğru tabii :) Apartmandaki ankastrede boş yer yok diyorlarsa bu problem değil, basitçe kapasite arttırılabilir, daireye yeni bir telefon hattı çekilebilir.

Tabii fiberoptik için konuşuyorsak yine haklı olabilirler. Örneğin binada 10 daire varsa ve 10 portlu switch/router/vb. cihaz konduysa bir daireye birden fazla abonelik veremiyor olabilirler. Ama dediğim gibi bir daireye birden fazla abonelik alınmasıyla ilgili hukuki bir engel yok aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.