Şimdi Ara

ALT DEVİRLERİ ÖLDÜRMEDEN SES ALABİLECEĞİM EGZOZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam eline koluna sağlık herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmışsın ben açık filtre alacaktım zaten araçlarımın hemen hepsine uyguladım bunada uygulayacağım k&n den şaşmam egzoz ucu konusuna gelince evet demek istediğim de o ufak bir seste oynama oldu ama kimseye anlatamıyorsunuz ki bu olayı anca görmeliler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımlar var… Buji kablosunun RF dalgasını algılıyor, devre göre orjinal hoparlörden istersen v12 sesi çalıyor sana. Ses almak böyle bir şey. Diğerleri ses vermek oluyor. Hele eksoz sesi, kabine bir veriyorsa, dışarıya üç veriyor.

Tepki geliyor çünkü şehirde gürültüden bıktık. Herkes biraz ses alsa, bütün arabalar 70 model gibi ses yapar… Olur olmasına da, 70'lerde bu kadar trafik yoktu. Ne yapalım dünyaya geç gelmişiz.

Bir arkdaş da Scirocco alsak ilk iş susturucuylaoynardık falan yazmış. 20 seneden beri v6 arabam var. Tamamen orjinal. Bir defa düşünmedim milletin kafasını… neyse. Otoyolda bir şey çarpmıştı alttan, sesten zemin titriyordu, güzel ama bir tek bana güzel. İlk çıkıştan İzmit sanayide daha yoldayken yaptırdım. Şehir içinde ayıp bence.
  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Her düşünceye saygı duyuyorum hocam 😊 ama benim defalarca demek istediğim tekrar da diyeyim ben çok ufak bir ses peşindeyim kulakları sağır edecek cins bende sevmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.