Şimdi Ara

Alt kasmak kolaylaşmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paketin başında ağlayanlar vardı, alt kasamıyoruz diye.
    4 aylık aranın ardından hesabı açtım, ak herkeste aynı... sabitlenmiş. alt kasmak kolaylaştı haliyle.
    gear dizmek kolay, şu eski zindan eventleri bile 880 atıyor, azıcık dungeon ile azıcık lfr mod raid ile çok rahat raid yapılır düzeye geliyorsunuz.
    yeni gelen güncelleme de gayet iyi, exp tadında patch çıkarmışlar daha ne olsun.... eeheee bu küçük zone diyenleri wod paketine gönderelim bakalım, boş boş garrison da raid bekliyordunuz.
    bir sürü şey var, ay argus da uçma yok diyenleri de mmo oyunu oynadıklarını hatırlatalım...

• Evet.. bir zahmet yapmışlar, yapmasalardı adam kalmazdı. Allahtan 7.3 geldide ortalık biraz şenlendi. Hatta uçmada verebilirlerdi sonuçta o kadar kastık, ha deyince açılmıyor. Onuda verirler inşallah çok bekletmeden, çünkü yeni haritaları çok sevmedim karanlık kasvetli yolun izin olmadığı bir ortam. Tabi göreceli sevende vardır ona bişey diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blizzard bunu her pakette yapıyor zaten. Paketin başında elde edilmesi zor olan bir şey, son patchde fazlasıyla ve kolayca elde ediliyor. Cataclysm'in başında haftalık Valor limiti vardı, bu yüzden vendordan 1 parça valor gear almak için 3 hafta valor için uğraşmak gerekiyordu. Son patch ile limiti kaldırdılar ve herkes istediği kadar valor biriktirebildi, haliyle valor gear almak kolaylaşmıştı. Pandaria'da reputation sorunu vardı, sürekli görev yapmak gerekiyordu. Çoğu insan sadece bir karakteriyle reputation kasıyordu, bu yüzden alt karakterlerine reputation isteyen eşyaları alamıyordu. Son patch ile reputation kasmayı kolaylaştırdılar. Ayrıca son patchde legendary pelerini almak da, ilk zamanlara göre çok daha kolaydı. 3000 valor isteyen bir görev vardı ve sırf o görev yüzünden 3 hafta beklemek gerekiyordu. Son patchde bu görevi kaldırdılar. Draenor'da tam olarak nasıldı hatırlamıyorum ama yine legendary yüzüğü almak son patchde eskisine göre kolaylaşmıştı.

Legion'da insanların sorunu sadece alt karakter değil, en azından benim değildi. Oyunda RNG diye bir faktör var, dungeon veya daily questten legendary düşürenlerin yanı sıra sürekli raid yapıp doğru düzgün item bile düşüremeyenler var. Raidlerde bu adamlarla yarışmak pek mümkün değildi, haliyle daha iyi dps/hps yapan seçiliyordu. Burada "playerlik önemlidir, item tek başına iş yapmaz" olayını uzunca açıklamama gerek yok sanırım.

İkinci olarak paketin başında alt karakter değil spec değiştirmek bile çok zordu. Yani bir karakteri veya speci oynadınız ama beğenmediniz, bütün emekler boşa gidiyor ve tekrar baştan başlamanız gerekiyordu ki yeni karakterinizi de beğeneceğinizin garantisi yoktu. Bu kolaylığı aradan geçen 1 seneden sonra yapmalarıyla, o zaman yapmaları arasında Blizzard açısından pek fark yok ama geç yaptıkları için birçok kişinin oyunu bırakmasına sebep oldu.

Oynadığım zamanlarda pek PvP yapan birisi değildim ama duyduklarım bu pakette PvP'nin de baya vasat durumda olduğuydu. Geriye sadece Role Playing öğesi kalıyor, sadece onun için tekrar dönmeyi bir ara ciddi düşündüm ama kendimi çok iyi biliyorum ki eğer dönersem ne kadar casual oynamaya çalışsam da raidlere girmeden duramam.

Oyunu bıraktıktan kısa bir süre sonra Final Fantasy A Realm Reborn indirime girmişti, onu aldım, denedim ama 1 aylık bedava süresi bile dolmadan bıraktım. Piyasadaki en iyi mmorpg Warcraft olabilir ama artık bu türün müdavimleri dışında eski kitlesine ulaşması çok zor. Overwatch ilk çıktığında onu almıştım ve hâlâ oynuyorum, oyun sürem 1 oyun için en fazla 10 dk sürüyor. Warcraft'ın büyük hayranı olan insanların çoğu artık sorumluluk sahibi, gece gündüz bilgisayar başında vakit harcayamıyor.

Blizzard'ın yeni gözdesinin Overwatch olduğunu söyleyebilirim, sürekli içerik geliyor, sürekli karakter optimizasyonları yapılıyor vs. Blizzard bir zamanlar Warcraft'ın üzerine ne kadar düşüyorsa, şu aralar Overwatch'ın üzerine o kadar düşüyor.

• Ywizzle kullanıcısına yanıt
    Blizz bu pakette wow üzerine çalışıyor hocam. Sırf tomb için girdim onda da dahaca final boss kesemedim, LFR mod öncesinde olsa hiç girmezdim, yada leg düşecek umuduyla girerdim. Sırf raidi görmek için girdim, şimdi gittim rogue kasıyorum, sub bitince tekrar bırakacağım. Yeni raid açılırsa tekrar bir görmek için gireceğim, oyunun havasını alıp, atrafla mountla koşuşturup çıkacağım. oyunun müziklerini bile özlemişim.
    ------
    Alternatifi var mı, yok. Her ay korede bir MMO oyunu çıkıyor, hepsi çöp tam anlamıyla. Uyumsuz, batı tarzı değil. Kültür farkı var, fantastik bir dünya inşa etmeye çalışıyorlar ama içlerinden anime karakterleri çıkıyor, anime izlemeye de bayılırım bu arada. ama bunu beceremiyorlar. Tıpkı japonların film yapamaması gibi. gw2 var onun yanıda eso var onlarında kendi kemik kitlesi var. FF indirdim login oldum çıktım ben sonra, wow'a da ilk başladığımda aynısını yapmıştım, ama ikinci girişimde benim merak duygularımı perçinlemişti bu oyunlar da bu yok. Neyse konu dışına çok çıktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 3 Eylül 2017; 3:21:49 >

• alt kasmanın zorluğu ilvl yüzünden değil zaten artifact power yüzünden insanlar alt için ap kasıcağıma main için kasarım diyordu çünkü bi sonu yoktu ap farmın

oyunda ki sıkıntılı olan nokta zaten pve değil ki şuan oynuyanların %90ı pve için oynuyor sıkıntı olan kısım pvp ki pvp noktasına hiç girmiyecem çünkü şuan ki sistem kendi açımdan direk çöp mopta iyi olan sistemi gidipte niye bozdular anlam veremiyorum

pvye gelirsek mythic raidler eğer progress yapmıyorsanız sadece waste of golddan ibaret. Kimse saatlerini ve goldlarını +5ilvl itemlar için harcamak istemiyor oyunda pve ladder tarzı birşeyde olmadığı için guildlerin çoğunluğu mythic ilk 3bossta progressini bitiriyor geri kalanını diğer contentte kesiyor

ve oyunda ki kendi açımdan beni sıkan nokta contentin bi sonu yok hani ap farm bitmiyor gearlanmak bitmiyor gold kasmak bitmiyor günde 20 saat bile oynasan oyunda ki son noktaya ulaşamıyorsun ki bu aslında iyi birşey olması gerekirken insanlar bayıyor artık çünkü dediğim gibi bi amacı yok

bütün mmolarda eskiden wowdada tüm olay karakterini güçlendirmektir veya karakterini öğrenmektir şuan wowda bu ikiside inanılmaz kolay olduğu için insanlar çabuk sıkılıyor

ki zaten 21inde gw2ye yeni patch geliyor orda baya bi düşüş yaşar ondan sonra blizzconda yeni ekpaket hakkında bilgiler öğreniriz

• Aynen ben de 100 lvl karakteri 110 yaptım geçen gün. Bir günde direk 890 ilvl oldu ki daha haftalık görevi yapmadım. AP desen bi sonraki upgrade 600 mü ne istiyordu artifact daha yeni karakter olduğu için. Ama AK 40 olduğu için direk 120 80m AP larla direk tüm alınabilirleri alıyorsun. Ayrıca şu Class Hall araştırmaları da çat çat hemen yapılabiliyor.

Ha o kadarlık ana hesabım 918 ilvl ken bi günde 890 ilvl kasmak biraz ana hesabımı düşürdü gözümde bu muydu lan aylardır uğraştığım diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alt kasmanın tek kolaylığı şuan yeni gelen mapte farm yaparak kendine 910 item dizebilirsin kısa bir süreç içerisinde. zaten +8 mythic dungeonlar 910 felan atıyor. kısacası ortalama bir ilvl sayılan 910ilvl'a kolayca gelebilirsin.

onun dışında artifact'deki farm olayı devam ediyor. alt kasmak yine zor yani bana göre. lakin ilvl konusunda bir nebze rahatlama var gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • [A]narchy kullanıcısına yanıt
    Wotlk zamanından beridir oynuyorum raid pve event oyunda bilgisayara karşı yapılan herseyden nefret ediyorum sırf pvp için oynuyorum ama tüm paketler içinde en dandik en bası boş en saçma sapan sezon Legion du. WOD paketindeki pvp yi begenmiyorduk valla guild olarak mumla arar duruma geldik. Çünkü olay metadan ibaret DH balance druid UH.DK mi OP vaziyette hemen onları kasıyorsun ve silahı geliştiriyorsun sonrasında 2.2k raiting cepte. Her cıkan patch de main karakter degismekten imanım gevredi.

Metada olmayan sınıfla oynamaya calıstıgın zamanda arenada rated bg de maymun oluyorsun 1800-2000 rating arasında sürünüp duruyon daha bir işe yaramadıgın için guild lideri bazen ismini setup a yazmıyor bile.

Olay bundan ibaret.
  • De get D kullanıcısına yanıt
    karanlık kasvetli ? argustasın hacım farkındasın dimi? ne yapıcaklardı adamlar sana çiçek,böcek ve şelale mi?

7.3 e gelince. ben baya başarılı buldum. farm olayı devam ediyor. etsin çokta önemli değil. alt konusundaki sıkıntıları gidermiş olmaları ve raid rapmak istemeyenlerin item olayını da devam ettiriyor olamalı önemli. gerçi Antorus raidi gelince LFR gene 915+ ve 925+ item atıcak. m+ yapanlarda gene raide yönelecek ama son raid olacagı için oda pek önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 14 Eylül 2017; 7:2:55 >
  • Valla bende nh zamanı bırakmıştım. 898 equip item vardı. Şimdi geri döndüm 2-3 günde hiç raid yapmadan 911'e kastım, Main spec'imde artifact level'im 40 küsürlerdeydi onuda 55-56 yaptım, off specimde 25-26 filandı onuda 46'ya getirdim. Cidden koylaylaşmış.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    Bence tomb son raid olmalıydı, kj ara boss olması üzdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydralisk

Valla bende nh zamanı bırakmıştım. 898 equip item vardı. Şimdi geri döndüm 2-3 günde hiç raid yapmadan 911'e kastım, Main spec'imde artifact level'im 40 küsürlerdeydi onuda 55-56 yaptım, off specimde 25-26 filandı onuda 46'ya getirdim. Cidden koylaylaşmış.

ben legion da bir tane raid e girmedim. 930ilvl prot warrior yaptım. zaten legionun en sevdiğim yanı bu oldu. eğer bir classla sürekli oynarsan hakkını alıyorsun raid yapandan setler ve bonusları hariç pek fazla geri kalmıyorsun. zibilyon tane de legendary var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.