senin yakmamandan kaynaklanmıyor, faturanin 155 tl gelmesi senin normal derecede yaktigin anlamina geliyor. onların yalitim sorunu var. Bir daha bu sebepten gelmemelerini rica et. Bu yaptıkları çok saçma birşey. Sen 300 liralık bile yaksan onlar yine fazla yakmak zorundalar. evlerinin ısı yalıtımı kötü. Üstteki çatı yalitimindan kaybediyor alttaki de zemin yalitimindan. Ayrıca kiracıysan yalitim masrafı vs seni hiç ilgilendirmez. Sen bu adamlara bunları söyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Alt komşuma 800 üst komşuma 650 bana 155 tl doğalgaz faturası geldi (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeremy Klaksonkardeş param yok ben o kadar gaz açamam. nereye taşınayım gecekonduya mı? böyle saçma bir şey duymadım ya. onların yaktığı gazdan banane o zaman az açsın onlarda beni ısıtmasınlar bir zahmet.
Alıntıları GösterBurda bahsettiği olayın senin durumunla alakası yok zaten, arkadaş boş yapmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dış yalıtım ve kombı bakımı cok onemlı. Dubleks daıre 160m2 kombı 2 - 3 arasında yanıyor. Evde sortla oturuyorum. Arada cam actıgım zamanlar oluyor. Fatura en fazla 400tl cıvarı geldı. Mıllete 800tl nasıl gelıyor anlamıyorum.
Yalnız alt - ust yakma olayı dogru. Bır katı yakmadıgın zaman dıger kat barız soguk oluyor. Ayrıca kombı daha fazla calısıyor..
-
yaa aga bi git. neyi kimi mahkemeye veriyor . daireyi aldım boş tutuyorum ne diyecek boş dairede gaz yakmıyor mu diyecek ? yakarım yakmam,sadece gece uyurken yakarım kime ne . bir iki tip de tuzluğu alıp koşmuş hemen.... allah akıl fikir versin.
-
155 mi kaldi -
quote:
Orijinalden alıntı: crow in cornfieldyaa aga bi git. neyi kimi mahkemeye veriyor . daireyi aldım boş tutuyorum ne diyecek boş dairede gaz yakmıyor mu diyecek ? yakarım yakmam,sadece gece uyurken yakarım kime ne . bir iki tip de tuzluğu alıp koşmuş hemen.... allah akıl fikir versin.
yok mahkemeye filan vermedi zaten. ben de hala doğalgaz yakmıyorum.
-
alakası yok. bende 4 katlı apartmanın 4. katındayım. bi altımızdakiler doğalgazı 1000 de gelse 10 da gelse beni ilgilendirmez.
-
Daireler arası ses ve ısı yalıtımında zorunluluk kanunu yok galiba, varsa da uyan yok.
Kanunlar asıl bunlarla ilgilenmeliydi..
-
İşin geyik yanı bir yana; bazı sitelerde yönetimce kalorimetrelerin kapatılması yasaktır. Mesele buradaki geyik.
Karar ne kadar hukuka uygun tartışılır tabi. İşi olmayan, hukuktan anlayan dişli birinin, işgüzar bir albay ya da gosmer emeklisi bir başkanın altında çalışan yönetim kurulunu, başkanıyla birlikte öttürmesi muhtemeldir. İyi incelemek gerek tabi. Çok iyi bilgimin olmadığı bir konu.
Ben de bu kış 170 civarı ödedim en fazla.
Ama ev utanmasa 7/24 güneş görüyor. Ocak ayında kombi kapalı iken içerisi 18-20 derecelerde idi. (elbette güneşli günlerde)
Tabi yöneticisi, kurulu, defteri olmayan bi apartmanda, bana böyle bir şeyle ciddi gelenin, ağzına da kürekle vururum.
Takmayın. Daire boş olaydı ne p*g yiyeceklerdi.
-
Hocam savunmaya geçin.
Ben geçen yaz eve güneşten ısı depoladım kışın da onu kullandım de.
Yalandan kim gebermiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rabitelliİşin geyik yanı bir yana; bazı sitelerde yönetimce kalorimetrelerin kapatılması yasaktır. Mesele buradaki geyik.
Karar ne kadar hukuka uygun tartışılır tabi. İşi olmayan, hukuktan anlayan dişli birinin, işgüzar bir albay ya da gosmer emeklisi bir başkanın altında çalışan yönetim kurulunu, başkanıyla birlikte öttürmesi muhtemeldir. İyi incelemek gerek tabi. Çok iyi bilgimin olmadığı bir konu.
Ben de bu kış 170 civarı ödedim en fazla.
Ama ev utanmasa 7/24 güneş görüyor. Ocak ayında kombi kapalı iken içerisi 18-20 derecelerde idi. (elbette güneşli günlerde)
Tabi yöneticisi, kurulu, defteri olmayan bi apartmanda, bana böyle bir şeyle ciddi gelenin, ağzına da kürekle vururum.
Takmayın. Daire boş olaydı ne p*g yiyeceklerdi.
yok hiç takmadım zaten hocam. mesela yazın da benim doğalgaz faturası 20 tl gelmiş (malum sadece sıcak su kullanıyorum kalorifer falan yok) üst komşuya 45 alt komşuya 52 tl mi ne gelmiş. dedim yine beni suçlayın hadi, bozuldular.
-
Dandik mütheahhitlerin yaptığı dandik ısı yalıtımlı binalarda insanlar yaşamaya mahkum ediliyorsa bu az yakanının sorunu değildir
.
Bu sebepten dava etmekte saçmadır. Isı yalıtımı binalarda düzgün yapılmıyor, ses yalıtımı yok, su yalıtımı yok. Buna ses çıkarmayıp komşuyu dava etmek kadar malca bir şey olamaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X