Şimdi Ara

Alt+Tabta tanımadığım 2 uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar alt+tab yaptıgımda bugunun tarihini yazan 2 uygulama gözüküyor ama geçiş yapılmıyor kapatılmıyor yardımlarınızı bekliyorum.

• ctrl+alt+delete yapıp görev yöneticisinden bakabilirsin yada kapatabilirsin sanırım.
  • tamam çözüldü.sanırım bi çeşit virüstü service.exe adında. roaming in içinde bulup sildim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serserisago

tamam çözüldü.sanırım bi çeşit virüstü service.exe adında. roaming in içinde bulup sildim :)

Artıklar kalmış olabilir bunları yaparak tam emin ol.

1)Combofix indiriniz. Combofix İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

2) ADWCleaner indiriniz. ADWCleaner İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

3) İlk önce ADWCleaner programını açıyoruz, Gelen soruya "Kabul ediyorum" diyoruz ardından "TARA" diyoruz tarama bittikten sonra "KALDIR" diyoruz kaldırdıktan sonra size uyarı veriyor "TAMAM" deyiniz bilgisayar yeniden başlayacak.

İkinci olarak Combofix programını açıyoruz, kendi yüklemeler yapıyor. Sonraki gelen ekranda "I accept" deyip geçin ve bekleyin "Preparing to Run" ardından "Stage 1 den 50" ye kadar ilerleyecek ve en son birçok yazının olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

4) NOT : COMBOFİX ve ADWCleaner çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız ve bütün programları kapatınız !!

Olmaz ise bunları Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız ve o zaman yapınız.

Koruyucu program olarak ise Türkçe dil desteği olan ve sistemi yormayan, kasmayan Malwarebytes'i öneririm ve Chrome kullanıyorsanız mutlaka AD-Block kullanınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: serserisago

tamam çözüldü.sanırım bi çeşit virüstü service.exe adında. roaming in içinde bulup sildim :)

Artıklar kalmış olabilir bunları yaparak tam emin ol.

1)Combofix indiriniz. Combofix İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

2) ADWCleaner indiriniz. ADWCleaner İndirmek İçin TIKLAYINIZ !! ( Her zaman güncel olarak tekrar indirin. )

3) İlk önce ADWCleaner programını açıyoruz, Gelen soruya "Kabul ediyorum" diyoruz ardından "TARA" diyoruz tarama bittikten sonra "KALDIR" diyoruz kaldırdıktan sonra size uyarı veriyor "TAMAM" deyiniz bilgisayar yeniden başlayacak.

İkinci olarak Combofix programını açıyoruz, kendi yüklemeler yapıyor. Sonraki gelen ekranda "I accept" deyip geçin ve bekleyin "Preparing to Run" ardından "Stage 1 den 50" ye kadar ilerleyecek ve en son birçok yazının olduğu metin belgesi açılacak. Onu kapatıp sistemi yeniden başlatın. Tüm işlem bu kadardır .

4) NOT : COMBOFİX ve ADWCleaner çalışırken arkaplanda hiçbirşey yapmayınız ve bütün programları kapatınız !!

Olmaz ise bunları Bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar açılırken "F8" e basarak güvenli modda açınız ve o zaman yapınız.

Koruyucu program olarak ise Türkçe dil desteği olan ve sistemi yormayan, kasmayan Malwarebytes'i öneririm ve Chrome kullanıyorsanız mutlaka AD-Block kullanınız.

combofix bilgisayarımı bozmuştu geçmişte yüklemekten korkuyorum biraz. :(

• serserisago S kullanıcısına yanıt
    Combofix bilgisayar bozmaz sizin ciddi yerlerinize virüs girdiyse bunu silince sistem sıkıntı olur.
  • peki daha sonrasında sistem kurtarma diskiyle hallolurmu o sıkıntılar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • serserisago S kullanıcısına yanıt
    Olmayabilir. ComboFix ile sorun yaşayan onlarca sistem gördüm.
    Tavsiyem, el ile kendiniz temizleyin zararlı uygulamaları.
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    tarattım o virüsü silemedi :) zararlı yazılımında kaynağını bulamadım saçma sapan bir program buldum onunla hallettim. Ama onuda kaldırana kadar canım çıktı. YAC adında bir program ama kurduktan sonra bilgisayardan ayrılmayı pek istemiyor anlaşılan :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.