Şimdi Ara

Alt yapı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aşağı yukarı 2 hafta olmuş konu açalı :)
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Bu dolap sizin bölgenin fiber dağılım dolabı olmuş. Muhtemel bloklarınıza da fiber gelmiştir. En kötü ihtimal fiber altyapınız %70 artmıştır.

Muhtemel pingleriniz daha iyi olur. Ama daha önemlisi bence :) enerji veya sinyal kaynaklı kesintiler azalacak belki hiç olmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeroTech kullanıcısına yanıt
    04.2020'de FTTH taahhütlerimden biri bitiyor.Kablonet denerim o zaman diye düşünüyorum bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

Sokakta çalışma oldu ise yeterli daire varsa gelir başvurun apartman veya site yonetici başvurması lazım
    Yok arkadaşım. Yöneticiyim. Herkes kafasına göre iş yapıyor. Sen yönetici olarak. Kaşen olsa bile başvuramuyorsun. Ben tek tek imza aldım. Şimdide diyorlar ki abone olmanız lâzım. Altyapı yok neye abone olalım? Millete de gidip altyapı yok ama abone olursan gelecek diyemiyorsun. İmza verdikya geliyorsa gelsin derler ki haklılar.

İstanbul'a nerelere yapılıyor ben de merak ediyorum. Mesela Kağıthane hürriyet mahallesine gelecek mi altyapı 30 sene uğraştı muhtar getiremedi 😀 sultangazi de çalışma olacak mı mesela. Bilgi verirseniz çok sevinirim.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Türksat Uydunet | Kablonet Alt Yapı Sorgulama
    Türksat Uydunet | Kablonet Alt Yapı Sorgulama
    https://www.fiberkablonet.com/internet/uydunet-altyapi-sorgulama

Buradan bakıldığında, İstanbul un çoğu ilçesinde olmadığı görünüyor Kablonet'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Mart 2020; 16:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

İstanbul'a nerelere yapılıyor ben de merak ediyorum. Mesela Kağıthane hürriyet mahallesine gelecek mi altyapı 30 sene uğraştı muhtar getiremedi 😀 sultangazi de çalışma olacak mı mesela. Bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Hürriyet mahallesine gelmez

Ama kağıthane olarak söyleyeyim;
    Çeliktepe de şebeke olmayan çok az yer kaldı,
    Sanayi mahallesinde şebeke yapıldı devam ediyor
    Talatpaşa mh yarıya yakını yapıldı
    Kağıthane merkez mh yarıya yakını yapıldı
    Kağıthane hamidiye yapılacak :))

Kaynak sağlam

Hürriyet mahallesine neden gelmez anlamıyorum. Merkezi ilçe etrafındaki mahallelerde altyapı var. Hamidiye iyi seçim. Baya abone gelir oradan.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Çevrrsinde pek olduğu söylenemez hocam. Ama muhtemel 2-3 yıl içerisinde oralarada gelir.
    Çağlayan, gürsel, kuştepenin yarısı vs altyapı yok mesela
    Gültepede ortabayır hariç neredeyse yok vs...

Izzwtpasaya geldiğinde 2002de hürriyete de gelecek dendi. Gelmedi. Karşısında kustepeden var mesela. Hürriyet mahallesi gelir seviyesi olarak fena bir yer değil. Binalar düzgün. Gelebilir diye düşündüm ama gelecek gibi durmuyor. Forumda görmüştüm sultangaziye de yapiliyomus galiba altyapı. Doğruluğu nedir?

• trak76 T kullanıcısına yanıt
    o zaman Turk Telekom a başvurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 13 Mart 2020; 23:32:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Izzwtpasaya geldiğinde 2002de hürriyete de gelecek dendi. Gelmedi. Karşısında kustepeden var mesela. Hürriyet mahallesi gelir seviyesi olarak fena bir yer değil. Binalar düzgün. Gelebilir diye düşündüm ama gelecek gibi durmuyor. Forumda görmüştüm sultangaziye de yapiliyomus galiba altyapı. Doğruluğu nedir?
    Sultangazi temeli atılıyor. İbb kaynaklı kazı beklemede. Kazı yasak dönemi var. Yetişirse yıl sonuna ist avrupanın ilk gpon projeleri yapılacak gibi

• benim oturduğum sitenin arka tarafı bir caddeye ön tarafı bir sokağa bakıyor arkadaki caddede kablonet altyapısı var acaba dilekçe yazsam ne kadar etkili olur 3&4 ay önce türksat il merkezine gidip sorduğumda martta kazılar başlar o zaman talepte bulunursanız değerlendirilir demişlerdi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Öyle yaptık zaten bu ay fiber gelecek ama kablonet daha uygun Telekom iyice uçmuş gitmiş 25 mb 108 lira.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.