Şimdi Ara

Alt yapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi benim bölgemde kablotv altyapısı hiç bir şekilde yoktu 3 gündür bütün sokakları kazmışlar neredeyse kablotv altyapısı cekiliyor logar kapağı konmuş benim sokağada aynı şekilde ileriye doğruda kazmışlar acaba altyapı geliyormu ? yoksa başka birşey içinmi çekilmiştir binamıza gelme ihtimali varmıdır ?

• Hocam gelirse alacak mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Sokakta çalışma oldu ise yeterli daire varsa gelir başvurun apartman veya site yonetici başvurması lazım

Bizim burdakiler pek bilmez kablotv filan daha çalışmalar devam ediyor bitsinde bakalım ne oluyor
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bizim burada fiber dolap var millet elektrik için dolap konulmuş diyor

• sizin mahallede ise apartmana çektirebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 13 Kasım 2019; 23:20:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kablotv yatırım yapıyormu? ben 1993 ten beri bir gelişme görmedim.26 yıl olmuş hala aynı yerlerde hizmet veriyor. şaka gibi.
  • bizde telekomdan alt yapı beklerken sokağımızın paralelin den kablo alt yapısı geçti ama bizim sokağı felan kapsamıyormuş btk şikayetten istekte bulundum seneye planlama olursa gelebilir diye mesaj yazmışlar birde il müdürlüklerinden alt yapı için dilekçe yazın felan demişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

bizde telekomdan alt yapı beklerken sokağımızın paralelin den kablo alt yapısı geçti ama bizim sokağı felan kapsamıyormuş btk şikayetten istekte bulundum seneye planlama olursa gelebilir diye mesaj yazmışlar birde il müdürlüklerinden alt yapı için dilekçe yazın felan demişler...
    sen bağlumdamı oturuyordun hocam yoksa ben biriylemi karıştırıyorum
  • Bizim sitede (Osmangazi/BURSA) '98 yılından beri KabloTV var.Site 3 Blok ve direkt ana cadde+sokağa bakıyor (köşe konumda).
    Geçen ay hummalı bir altyapı çalışması oldu 4-5 gün boyunca sokağı kazdılar, ana caddeyi kazdılar, mevcut TT lögar kapaklarını açıp fiber kablo geçirdiler vs. sonra bir baktım bizim sitenin her apartmanın dış girişinde bulunan yeşil Türksat Kablo kutuları iptal edilmiş ve sitenin ana caddede olan duvarına şöyle bir dolap kurulmuş :

Alt yapı

Daha önce 15 yıl Türksat Kablo kullandım, hız konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım ancak pingler öldürüyordu beni, hele ki aynı anda upload ve download yüklendiğimde Frankfurt pinglerim 300-400ms'lerde geziniyordu.Son 2 yıldır Kablonet kullanmıyorum, acaba bu kablo değişikliği bu ping sorununu gidermiş midir?

Denemeye değer mi?

• *GameOver* kullanıcısına yanıt
    ufuktepe de oturuyorum hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhann06

ufuktepe de oturuyorum hocam.
    üstteki mesajınızı gördümde bende 3-4 yıldır aynı şekilde bekliyordum büyük ihtimal o sizin gördüğünüz yan mahalleden geçen kablolar şuan benim bulunduğum bölgeye yapıldığını tahmin ediyorum pursaklardaki santrale bağlıyım fakat bağlumda oturuyorum bu sene sonuna kadar vdsl yapacaz dediler banada fakat ondan önce hep ne planlama nede hiç bir yatırım planımız yok deniyordu önceki yıllarda
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    bizde bekliyoruz planlama yok deyip duruyorlar bugün binadan imza topluyorum yarın dilekçe vereceğim.. bütün skinlerim imzası olursa belki etkili olur dedi mühendiscik
  • quote:

Orijinalden alıntı: power-pc

kablotv yatırım yapıyormu? ben 1993 ten beri bir gelişme görmedim.26 yıl olmuş hala aynı yerlerde hizmet veriyor. şaka gibi.
    İst da yılda 75-80.000 haneye altyapı çalışması yapılıyor. Merak edersen ilçe mahalle adres bildirebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İst avr da iseniz altyapı hk az çok bilgim var. İst Anadolu ise öğrenirim :)

Nerede oturduğunuz il ilçe mh

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Bazı özel yerlerde DOCSIS yerine FTTH benzeri bir sistem kurmaya başlamışlar. Koaksiyel kablo değil de eve kadar sarı fiber kablo geliyor, özel modem ile hem koaksiyel üzerinden TV çıkışı veriyor hem de ethernet üzerinden ONT işlevi var. Bir sorun derim yeni sisteme geçmiş olabilirler büyük bir site ise.

indirme/yükleme yaparken hala ping sorunu mevcut. Benim altyapım FTTB tarzı binaya kadar fiber ardından koaksiyel kablo ile geliyor, eski sistem benzeri. Yükleme veya indirme tam kapasite kullanırsanız eğer kesinlikle ping fırlıyor. 80Mbps kadar indirmede ping artış göstermiyor bende.
    Alt yapı

kablo alt yapısı için btk üzerinden şikayetime gelen cevap hocam şu zamana kadar aldığım en olumlu cevap umarım gerçekleşir de hızlı internete kavuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 29 Kasım 2019; 22:4:51 >
  • ayhann06 A kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun

Benim sd 26 bu gün T11 takıldı elektrik saati takılmış aktif değil daha

Şu sd 25 ait olan t11 bekliyorum 2 sini aynıda aktif olacakmış

Hocam size de hayırlı olsun ... bizimkisi daha net değil ama ümitleniyoruz bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.