Şimdi Ara

Türk Telekom Alt Yapı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık Bir Ay Önce Kablo Çekmişlerdi Bugün Her Eve Kutu Koymaya Başladılar Daha Bana Sıra Gelmedi Ama Türk Telekomdan Gelen Abiler Bu 1000mbps Dedi Ancak İnternetten Döşenen Evlerin Alt Yapı Durumunu Sorguladım Normalde 45 Mbps Destekler Yazıyordu Şimdi Türk Telekomdan Sorgulattığımda İse Hipernet Diyor Acaba En Başta Bütün Evlere Kutuyu Koyup Sonradan Mı Fibere Çevirecekler

• Evin Dışına Koyulan Kutu Bu Arkadaşınki Gibi

https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-binaya-yeni-kutu-koydu--154461612

• Bahsettiğiniz kutu ftth yani bin megabit internet alabilirsiniz aktif olduğunda.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Hocam prosedürü nedir ve ne zaman aktif olur sence

• Yakup1331 Y kullanıcısına yanıt

Bölgeden bölgeye değişiyor.

Altyapı sorgulama sitelerinden adresinizi kontrol edin aktif gördüğünüz zaman istediğiniz işletmeciden hizmet alabilirsiniz

anladım hocam sağolun

Hocam Sana Bir Sorum Daha Var Kutular Bina Dışına Yerleşti Bugün Sokak Bitti Şimdi Bir Şey Yapmamız Gerekiyormu Yoksa Kendileri Gelip Fiber Vericeklerimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom mobil
    2 ay önce açıldı
    Türk telekom iptal olan hat
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakup1331 Y kullanıcısına yanıt

Altyapı sorgulama sayfalarından kontrol edin ftth aktif olduğu zaman istediğiniz sağlayıcıdan hizmet alabilirsiniz. Mevcuttaki internetinizi de eğer işletmecinizin anlasması var ise adsl/vdsl den ftth ye dönüştürebiliyorsunuz.

Örnek olarak göndereyim

https://gigaspeed.com.tr/altyapi-sorgulama

Buradan baktığınızda fiber aktif gözüküyor mu adresinizde?

• Binaya fiber internet kutusu konduysa ve sokağınıza semtinize kablolar çekildiyse en geç 1 ay içerisinde aktif hale gelir. Şuan 45 mbps gördüğünüz eski altyapı. Önce yeni altyapıyı koyarlar sonra satışa açarlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.