Şimdi Ara

alt yazı ayarlama programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiçbiri işe yaramıyor size tavsiyem indirdiginizde uymuyorsa boşa vakit harcamayın.

• fps i aynı değilse yaramaz tabi.Ama fps i tutup sadece kayma varsa işe yarar.
  • zauzhauhsua süper mesaj. fpsi de çeviren programlar var fakat asıl sorun şu. mesela lost dizisinin ripleri. arada reklamlar olduğu için farklı gruplar da aradaki reklamları farklı şekilde kestiklerinden birkaç saniye de olsa kayma oluyor. zaten yarım saniye kayma bile çok sinir eder. bu yüzden mümkün olduğunda dizileri bilindik release grouplardan indirmeye çalışın. filmler için de axxo, unseen releaselerini öneririm. altyazıları bolca bulunur.
  • Merhaba,
    Ben Goya' nın Hayaletleri için bir sürü alt yazı buldum ama hiç birisi senkron değil.
    Alt yazı çok önceden başlıyor.
    Bir tane program bulmuştum. Alt yazı dosyasını "notepad" tarzında bir şeyle açıyor.
    Sonra ilk süreyi siz kendiniz değiştiriyorsunuz. Geri kalanlara ise sistem otomatik ekliyor o zamanı.
    Örneğin başlangıcı şöyle.
    00:02:01 Demek bunlar ......
    Siz bunu 00:05:16 olarak değiştiriyorsunuz ve sistem geri kalan sürelere aradaki 3 dakika 15 saniyeyi ekliyor.
    Böyle bir program bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEDU34

Merhaba,
    Ben Goya' nın Hayaletleri için bir sürü alt yazı buldum ama hiç birisi senkron değil.
    Alt yazı çok önceden başlıyor.
    Bir tane program bulmuştum. Alt yazı dosyasını "notepad" tarzında bir şeyle açıyor.
    Sonra ilk süreyi siz kendiniz değiştiriyorsunuz. Geri kalanlara ise sistem otomatik ekliyor o zamanı.
    Örneğin başlangıcı şöyle.
    00:02:01 Demek bunlar ......
    Siz bunu 00:05:16 olarak değiştiriyorsunuz ve sistem geri kalan sürelere aradaki 3 dakika 15 saniyeyi ekliyor.
    Böyle bir program bilen var mı ?

GOM Player
  • CyBeRBoY kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Time adjuster a da bakabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    word de arka planda bulunan yazı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ünlü yayımcıdan indiriyosan video'nun ismini googla'a yaz veya turkcealtyazi.com'dan ara bulursun ben buldum. Öyle olmuyosa 23.976 FPS oluyor genellikle ayrıca Hobbit 48FPS, 30FPS gibi değerlerde değişebiliyor ve ayrıca bir çok film de 30FPS'ye kadar çıkabiliyor fakat heralde şu ana kadar tek 48FPS ve 3D'yi bir arada veren Hobbit'ti.

Şunları dene;

23FPS
    23.976FPS
    24FPS
    29FPS
    30FPS
    48FPS İlk önce 23.976 baksan o uyumludur büyük ihtimale. O Olmazsa 24 FPS dene o olmazsa 30FPS bende buların hiç biri olmadıysa listedekileri boşver yeni filmi indir.

Not: bir .srt uzantılı altyazı sadece KB'lardır. Örnek site,www.turkcealtyazi.com

Eğer programla işi kolaylaştırıyım diyosan MKV için MKVMerge var, Diğer uzantılar(.mp4, .avi gibi) için Video Joiner var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shainx -- 21 Ağustos 2013; 0:43:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ElessaRx

kardeş ünlü yayımcıdan indiriyosan video'nun ismini googla'a yaz veya turkcealtyazi.com'dan ara bulursun ben buldum. Öyle olmuyosa 23.976 FPS oluyor genellikle ayrıca Hobbit 48FPS, 30FPS gibi değerlerde değişebiliyor ve ayrıca bir çok film de 30FPS'ye kadar çıkabiliyor fakat heralde şu ana kadar tek 48FPS ve 3D'yi bir arada veren Hobbit'ti.

Şunları dene;

23FPS
    23.976FPS
    24FPS
    29FPS
    30FPS
    48FPS İlk önce 23.976 baksan o uyumludur büyük ihtimale. O Olmazsa 24 FPS dene o olmazsa 30FPS bende buların hiç biri olmadıysa listedekileri boşver yeni filmi indir.

Not: bir .srt uzantılı altyazı sadece KB'lardır. Örnek site,www.turkcealtyazi.com

Eğer programla işi kolaylaştırıyım diyosan MKV için MKVMerge var, Diğer uzantılar(.mp4, .avi gibi) için Video Joiner var.

İşe yarayacak gibi , teşekkürler .

• Subtitle workshop, ageisub ile altyazı zamanlarını ve fps değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir film yada dizi riplenmisse rip grubuna uyumlu altyazisi mutlaka çıkmıştır
    Ornek
    Lost.s.1.e.3.720p.x264.dimension video ise
    Uyumlu altyazisida
    Lost.s.1.e.3.720p.x264.dimension.srt
    Seklinde bulmaniz gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.