fikstür olarak bence çok isabetli bir viraja girdik rakiplerimiz üst üste birbirlieri ile oynarken biz eğer maçlara iyi asılırsak kazasız bu fikstürden iyi sonuçlar elde edebiliriz
İşte Altayın en önemli yanı.. Herkes bir takım tutar ama Altaya sempati duymayan azdır.. Düşmanı neredeyse yoktur..Mazisi tertemiz bir klüptür, KSK ve Göztepede Altay hepside İzmirin pırıl pırıl klüpleri, Şuanki durumları sanmayınki sadece kendi başarısızlıkları, İzmiri ve takımlarını siyasiler kurban ediyor...
quote:
Orjinalden alıntı: Kènan
KSK lıyım ama İzmir takımı olduğu için Altay'ı da severim.
Malesef yenildik. Hakeme buradan çooook büyük bir alkış...
Dramatik bir malubiyetti :)
Yapıcak bişey yok , önümüzdeki maçlara bakıcaz
quote:
Orjinalden alıntı: Photoshop ®
quote:
Orjinalden alıntı: neuro
Bende Beşiktaşlıyım İzmirli olduğum için Altay'ı severim.
Sene 95'di sanırım. Beşiktaşın İzmirde Altay'ı 8-2 yendiği maça gitmiştim.
Garip duygular içindeydim o gece.
bir yandan memleketinin takımını değilde başarı için belkide hayatında hiç gitmediğin bir şehirin takımını tutup, 8 tane gol atınca ulan memleketimin takımı gol yiyor ben seviniyorum nasıl iş bu arkadaş diye sorgulaman, diğer yandan amaan neyse zaten tuttuğum(?) takım 40 yılda bir geliyor sevinmek benimde hakkım, diğer maçlarda altaylıyız, altay'ı da seviyorum diyip işin içinden sıyrılman.kesinlikle garip bir duygu olmalı.
Haklısın.
Ama tuttuğum takım maçı satıp 8 tane gol yiyip TSL'de şampiyon takımı belirlese daha da garip duygular içinde olurdum herhalde. (92-93)
Tartışmayalım lütfen arkadaşlar.
Bu arada:
Profesyonel Futbol Şube Başkanımız Niyazi Konuşmaz'ın yapmış olduğu açıklamaya göre, Profesyonel Futbol Takımımız'ın kaptanlığına Serkan Dökme getirilirken, ikinci kaptanlık görevi Erdal Güneş'e, üçüncü kaptanlık görevi ise Gökhan Değirmenci'ye verildi.
İyi oldu , Serkan çok tecrubeli ve o formayı çok iyi taşıyan bir isim.
Bugünkü gazete haberlerine göre kalecimiz Gökhan Kayseri'ye verildi.
750 bin TL ve başka bir kulübe satılması halinde ise yüzde 20 hisse karşılığında Kayseri'ye verilen Gökhan sezon sonuna kadar takımımızda kalacak.
Son zamanlarda gösterdiği özveriyle bütün Altaylıların kalbini kazanan Gökhan 9 yaşından itibaren kulümüzde görev yapmaktaydı.
Ooof of yönetim sadece oyuncu satmakla günü kurtarıyor. Eren gibi 2 sene sonra Gökhan da milli kalecimiz olacak , göreceksiniz.
söylenecek söz yok , benim artık aklım ermiyo bu altaylın yönetim anlayışına yıllar yılı
Malatyaspor - ALTAY
15 Mart Pazar - Saat: 13:30
Malatya İnönü Stadı
Haydi ALTAYIM bu maçta ilk 2 iddiası için galibiyet şart.