ülen bu takım adamı kanser eder kaybettiğimiz iç saha puanları galibiyet ile bitseydi şuan liderliği paylaşacaktık , hay senin takım gibi be ne biçim bi takım bu sene başından beri bi kere yüzümüzü güldürmedi ne bi rahat maç aldı çoğundada berabere kaldı 13 beraberlik var.
-
Tarih : 28 Mart 2009 Saat : 20.00
HEP DESTEK TAM DESTEK!
Yine 0-0 , bu maç kutlanacak tek kişi 12. adam yani taraftarımız.
quote:
Orjinalden alıntı: Triple H
/>
-
/>
Yer : Samsun 19 Mayıs Stadyumu Tarih : 5 Nisan 2009 Saat : 14.30 Hakem : Özgür Yankaya
HEP DESTEK TAM DESTEK!
-
Yer : Samsun 19 Mayıs Stadyumu Tarih : 5 Nisan 2009 Saat : 14.30 Hakem : Özgür Yankaya
HEP DESTEK TAM DESTEK!
0 - 4
PATLAMA YAPTIK! Helal size çocuklar!
Süper bir galibiyet aldık.
Herkes rahat olsun, Play-off lara kalıp çıkarız.. Fm 2009da da play-off lara kalıp çıkmıştım.
-
Yer : ALTAY Alsancak Stadı Tarih : 11 Nisan 2009 Saat : 14.00 Hakem : Deniz Çoban
ALTAY İÇİN ALSANCAK'A!
kasım paşayıda yenersek bu işin sonu ilk 2 ye bile gider , bugün staddayız
Çekilin, Altay geliyor..! Kasımpaşa yı yendikten sonra iyi umutlandım.
1 - 0
Yer : ALTAY Alsancak Stadı Tarih : 11 Nisan 2009 Saat : 14.00 Hakem : Deniz Çoban
BİZLER İNANDIK , SİZDE İNANIN!
center]GELİYORUZ!
Aldık
İşte bu
quote:
Orjinalden alıntı: lquayl
puhaauauh kapak
samsun diyara çaktı ,artık ilk 2 için ümitler tekrar yerine geldi :)
Bastır Altay'ım !
Diyarın yenilmesi süper oldu.Diyarın önünde Manisa,Kasımpaşa gibi zorlu maçlar var.Gerçi bu ligde ne olacağı pek belli olmuyor.Geçen hafta bizden 4 yiyen takım bugün diyarı yendi.Bizim için ise adana ve sakarya maçlarının zor geçeceğini düşünüyorum.İnş. bu sene ilk 2 tutucak.
-
Yer : GASKİ Spor Tesisleri Tarih : 18 Nisan 2009 Saat : 14:00
BİZLER İNANDIK , SİZDE İNANIN!
0 - 0
Yer : GASKİ Spor Tesisleri Tarih : 18 Nisan 2009 Saat : 14:00