Şimdi Ara

ALTEA-FORD C-MAX-RENAULT SCENIC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
16.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gectigimiz yaz bahsedilen araclar arasinda bende birhayli zorlanmistim karar vermekte..
    ancak ozellikle 2. el alirken secenekleri ve fiyatlari dusundugumde scenic kesinlikle rakipsiz kalmisti..cmax ve scenic arasinda bence en buyuk fark estetik..tabi bu gorece bir olay..ama cmax scenic yaninda cok duz bir arac..cmax kullanmak bence uzun bir hatchback kullanmaktan farksiz..scenicte durum cok farkli..yuksekligi ve konforu h.backlerden cok cok farkli..elektronik aksamlardan keyif alan biri icin (ben oyleyim) scenic bicilmis kaftan..
    benim tercihim triptronik sanziman,cam tavan,xenon far,cd degistirici,anahtarsiz calistirma,6 airbag,,tam otomatik klima,elektronik park freni vs gibi ozelliklere sahip bir scenicten yana oldu..saydigim ozellikleri diger modellerde ya birarada bulamiyorsunuz yada fiyat cok yuksek oluyor..ozellikle cam tavan scenic icin olmazsa olmaz bir ozellik bence..
  • Renault Scenic diyorum.
    Çünkü saydıklarınız arasında en ferah,en güvenli,en ucuz,yaygın servis Renault'un.

ALTEA-FORD C-MAX-RENAULT SCENIC

ALTEA-FORD C-MAX-RENAULT SCENIC
  • FORD C-MAX diyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Focus C-max TDCI almanı öneririm şahsen ...
  • KUZU KURDUN , YOL FORDUN
  • bu tür araçlarda paraya kıyıp ya vw touran yada opel zafira alınması taraftarıyım
    çünkü alınacak araç aile arabası ve touran ile zafira ile aile yolculukları çok daha zevkli 2side firmalarınca uğraşılmış arabalar bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethrotull

bu tür araçlarda paraya kıyıp ya vw touran yada opel zafira alınması taraftarıyım
    çünkü alınacak araç aile arabası ve touran ile zafira ile aile yolculukları çok daha zevkli 2side firmalarınca uğraşılmış arabalar bence

bu soyledıgın ıkı aractan da c-max ustundur

bilgine
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

quote:

Orjinalden alıntı: jethrotull

bu tür araçlarda paraya kıyıp ya vw touran yada opel zafira alınması taraftarıyım

bu soyledıgın ıkı aractan da c-max ustundur

bilgine

ne açıdan
  • 1- konfor
    2- tuketım
    3- motor
    4- performans
    5- sony muzık sıstemı
    6- yol tutuş

• scenic
  • focus
  • Renault markasını hiç sevmem aslında ama bence SCENIC neden dersen ;

* Parçası ucuz
    * Görüş açısı ve konfor bakımından gayet iyi
    * 2. elde uygun fiyata bulmak mümkün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.