Şimdi Ara

ALTEC LANSING FX5051 vs. MICROLAB FC861 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyoum microlabın da eksiklikleri var bu gerçek ama iyiye iyi demek var kötüye kötü bir modeli 10 kişiden 5 i beğeniyorsa bile berbat diyemezsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

550 liradan satılması zaten saçma. Şu anki fiyatıyla tam bir fiyat/performans ürünü. Ama dediğim gibi üst seviye bir sistem değil. Kullandığımız setlerin eksiklerini ne zaman tam olarak korkmadan ifade edicez merak ediyorum. Marka fanatikliği kötü bir şey.

kardesim tamda benim illet oldugum seydir ama diyeceksinizki sen niye yapıyosun kardesim!! bne yapmıyorum sadece anlatmak istedigim 200 lira olunca bu sistem ayıp mayıp kalmıyor cunku fiyatına gore su anda rakipsiz bi sistem oluyor ha fiyatı 400 civarı olsaydı mesela 89 watt cok az hz snr oranları falan dusuk derdim ama fiyatı boyle olunca muadili urunlere fark atıyor ve o ayıpları soylemek ayıp hale donusuyor!!! benim anlatmak istedigim bu yoksa kotu yanları yok 5*5 lik bi sistem demem diyemem!!!

• altec hakkındaki üm ifadeler sonrası bu yorum yanlış değil tamam set bu fiyata güzel ama yine de dinlemek gerek.Altec iyi bir marka ama bu işte logitech creative microlabdan üstün değil.
  • donanımsal olarak 5.1 ses kartı olmayan bilgisayarlara 5.1 sistemler almak çok saçma bir uygulama bence
    sadece illa 5.1'im olsun diyenlerin ağzını tıkayacak cinsten ürünler, 6 kanala kendi kafasına göre bölüyor, sesin orjinal olarak hangi kanaldan geldiğine göre değil kafasına göre kanallara bölüyor, millet de zannediyor ki 5.1 film izliyoruz
    bir kere stereo ses kartı olan bir bilgisayar nasıl 6 kanal ses verebilir soruyorum size, pc 2 kanaldan fazlasını çözemiyorum diyor, 6 kanal sesleri bile 2 kanala dönüştürüp veriyor, siz hala 6 kanal ses almak için çırpınıyorsunuz
    bununla ilgili konu açmayı bile planlıyorum, insanlar çok yanlış şeyler biliyorlar ve firmalar da bunu kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 26 Ağustos 2008; 22:57:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paramparca

550 liradan satılması zaten saçma. Şu anki fiyatıyla tam bir fiyat/performans ürünü. Ama dediğim gibi üst seviye bir sistem değil. Kullandığımız setlerin eksiklerini ne zaman tam olarak korkmadan ifade edicez merak ediyorum. Marka fanatikliği kötü bir şey.

altec lansing fx5051 türkiyede amerikadan ucuza satılan ender ürünlerden biri. o yüzden altec lansing Türkiye'de diğer markaların uyguladığı fiyat politikasını uygulasaydı (bkz: logitech) 550 liradan satılması saçma olmazdı. amerikada satılan en pahalı orta düzey surround sistemlerden biri hala fx5051.

Bu arada fx5051 i xbox 360 a bağlayan varsa memnun mu ? tam olarak surround alınmadığını biliyorum ama yinede 2/4 modunda tatmin edici mi ?
  • Şahsi fikrim;Altec Lansing hem görüntü hem de performans açısından microlab dan 1 adım önde..
  • Eğer FX5051 burada 550 liradan satılsaydı, herkes Z-5500 alırdı. Hiç kimse FX5051 önermez, stoklarda kalırdı. Standart kullanıcılar her sette rms değerlerine bakar. Kısmen de doğrudur,çünkü 20 metrekareden fazla bir alanda FX5051 ses gücü olarak yetersiz kalabilir. Ben de bir kaç arkadaşıma bu seti önerdiğimde bana direkt kaç watt diye sordular. 89 watt yanıtını alınca da vazgeçtiler. Üstelik fiyatı 200 lira civarlarındayken. Ben de bu seti uzun zamandır merak ediyorum ve bir gün mutlaka alıcam ama 300 lira seviyesindeyken ben de fiyatı fazla buluyordum. Şu andaki fiyatı çok iyi. Orta düzey bir set olarak hak ettiği fiyatlardan satılıyor diye düşünüyorum.
  • Tamda 2 hafta içinde fc861 almak üzereyken nedir bu tartışma

Son durum nedir?
  • bende fx5051 kullanıyorum hatta incelemesinide yaptım ve altec lansing i öneriyorum , microlab'ın birkaç ürününü dinleme şansım oldu ve altec lansing'in birçok modelinide dinleme şansım oldu , kullandığım en iyi sistem fx5051
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.