Şimdi Ara

Altec lansing mx5021 ya da Harman Kardon soundsticks II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araştırmalarım sonucu bu ikisinden birini almaya karar verdim sanırsam da forumda soundsticks kullanan fazla yok ama bazılarınızın yorumlardan okudugu kadar hangisini almalıyım sizce .Fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar.Bu arada bu ikisinden başka bir set önermeyin.Bazı arkadaşlar aego falan dyiyebilir ama aego alacak bir yer olmadığı için Ankara'da bu ikisinden biri arasında seçim yapacağım.Asıl kullanma amacım müzik olacak youn oynamam ama film izlerim filmlerde de iyi olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awareturkey -- 8 Ocak 2008; 7:44:11 >

• Birbirlerine Tek Yakin olduklari Nokta fiyatlari, Mx-5021 yaninda hic bir sansi yok o seffaf surahinin.

Aego al :) Mx-5021 kullanicisi olarak 270/8 e aldim. Eger Yeterince arastirma yapmis olsaydim 340 Nakite AE alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Ocak 2008; 11:29:24 >
  • 2 sistemi de dinledim. mx5021 i ise kullanıyorum. müzik kalitesi olarak pek de farkı yok. kardeş firmalar zaten. ama film de izleyeceğini belirttiğin için mx5021 i tavsiye ederim. thx sertifikalı ve thx uyumlu bir ses kartı ile filmlerden çok zevk alırsın. patlama-çatlama sahneleri gercekten tatmin edici .
    quote:

Orjinalden alıntı: awareturkey

araştırmalarım sonucu bu ikisinden birini almaya karar verdim sanırsam da forumda soundsticks kullanan fazla yok ama bazılarınızın yorumlardan okudugu kadar hangisini almalıyım sizce .Fiyat olarak birbirlerine çok yakınlar.Bu arada bu ikisinden başka bir set önermeyin.Bazı arkadaşlar aego falan dyiyebilir ama aego alacak bir yer olmadığı için Ankara'da bu ikisinden biri arasında seçim yapacağım.Asıl kullanma amacım müzik olacak youn oynamam ama film izlerim filmlerde de iyi olması lazım.

• iyi haberler o zaman peki daha çok trance müzik dinleyen biri için hangisini önerirsiniz bi de enstrümental dinlerim bol bol çalgılılar fln.
  • bir de sormak istediklerim var şimdi soundsticks in sub ı hem thx sertifikalı değil hem de çok alt frekanslara inemiyor bir de sub ın tasarımı ilginç yukarı üflemeli ve bass lı şarkılarda nasıl bir performans verir bilemiyorum ama uydu başına 4 tane sürücü düşününce altec in uyduları bunun yanında biraz oyuncak gibi geliyor sanki.Yani hk nun sub ı beni tatmin etmez galiba çünkü baslı şarkılarda dinliyorum.Ama uydu ses kalitesi için dikkate değer fark yoksa 5021 almalıyım.ne diyorsunuz
  • megaramazan bu arada sub ın nereye üflüyo hava çıkışı göremedim??
  • Hava çıkışı arkada. mx5021 in uyduları hk dan büyük. enstrümantal ise mx5021 i tek gecerim.
    mx5021 in basından bahsedeyim.

müzik dinlerken: çok yüksek performanslı uydularından gelen ses arasında kendini kamufle ediyor. bi bass duyuyorsun ama nereden geliyo belli değil. uydular orta frekansda gayet iyi .
    filmde ise woofer adeta canlanıyor ve biraz woofera uzaksan çekyatta uzanmışsan sallıyo seni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3130 vs Edifier M1360
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bir de sormak istediklerim var şimdi soundsticks in sub ı hem thx sertifikalı değil hem de çok alt frekanslara inemiyor bir de sub ın tasarımı ilginç yukarı üflemeli ve bass lı şarkılarda nasıl bir performans verir bilemiyorum ama uydu başına 4 tane sürücü düşününce altec in uyduları bunun yanında biraz oyuncak gibi geliyor sanki.Yani hk nun sub ı beni tatmin etmez galiba çünkü baslı şarkılarda dinliyorum.Ama uydu ses kalitesi için dikkate değer fark yoksa 5021 almalıyım.ne diyorsunuz

Gercek Gozle Iki sistemi de gordugunu sanmiyorum, zira Oyuncak ornegi komik ve ters olmus, Uydular da ise megaramazan a katiliyorum ancak H.kardon'dan beklemedigim kalitede ve markaya gore "Vasat". Eger Uydu kalitesine cok onem veriyorsaniz Creative I-trigue 3800 ya da daha fazla butceye fx6021 oneririm, Onerdiginiz iki sistemden de iyi kaliteye sahip bu cihazlarin uydulari.

mx5021'in cok yuksek frekanslara cikmasada ciktigi kadarinin 18khz hakkini veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 8 Ocak 2008; 23:09:39 >

• Aego nun uyduları 20khz ye çıkıp wooferı ise 35hz e rahatlıkla inebiliyor. Bende prograssive house ve lounge dinleyen biri olarak Aegonun yumuşak derin ve tok bass ların çok memnun olduğum gibi mid tiz ve bas dengesinede hayranım. Beni kesinlikle tatmin ediyor, yorumlarda bunu gösteriyor olmalıki bir çok kullanıcı hi-fi ürünleri ile bile kıyaslıyor ürünü.

Aego ile duyduğum tiz mid ve bas seslerine inanamazsın. Ki.. ürünü ankarada bulamamış olman e-shoplardan da alamayacağın anlamına gelmiyor sanırım degilmi?
    http://www.srcelektronik.com/ACOUSTIC_ENERGY_ACOUSTIC_ENERGY_AEGO_M_UID_4287_.htm

• Aego almamak bence son derece büyük bir kayıp. Hele ki 380YTL gibi bir paraya alınabiliyorken. Herneyse senin bileceğin iş.

Aego almayacak olsam alacağım set Altec Lansing MX-5021 olurdu.

Sesini nautilus megavizyonda kendi mp3 playerimla uzun uzun dinlemiştim zamanında. Uygun fiyatlı, ses gücü yüksek ve bu fiyata her tarz müzik için tatmin edebilecek bir sistem. Ve uyduları kesinlikle oyuncak gibi durmuyor. Hatta gayet güzel ve etkileyici bir görünüşü var.
  • 5021 ile ilgili bir takım yazı ve incelemeler bende okumuştum fakat cihazı canlı olarak sadece bir müzik markette yoğun gürültü ve uğultu arasında kısa süreli dinleme şansım oldu. Bence 6021 den daha şık bir görüntüsü var orası şüphesiz yanlız ses kalitesi olarak yorum yapmam çok doğru olmaz. Fakat @Soultrap üstadımında tercihi ise inanırım, güvenirim.

Sen yinede 5021 ile 6021 i canlı olarak dinleyebiliyorsan dinlemelisin ve oyle karar vermelisin. Fakat tekrarlıyorum ki Aego 6021 e gore çok daha uygun fiyatlı ve kesinlikle çok çok iyi bir sistem. Ben aego ile müzik dinlemeye doyamıyorum, pc ekipmanlarımın en degerli üyesi diyebilirim ve tacını kimin alabileceğini çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

bir de sormak istediklerim var şimdi soundsticks in sub ı hem thx sertifikalı değil hem de çok alt frekanslara inemiyor bir de sub ın tasarımı ilginç yukarı üflemeli ve bass lı şarkılarda nasıl bir performans verir bilemiyorum ama uydu başına 4 tane sürücü düşününce altec in uyduları bunun yanında biraz oyuncak gibi geliyor sanki.Yani hk nun sub ı beni tatmin etmez galiba çünkü baslı şarkılarda dinliyorum.Ama uydu ses kalitesi için dikkate değer fark yoksa 5021 almalıyım.ne diyorsunuz

Gercek Gozle Iki sistemi de gordugunu sanmiyorum, zira Oyuncak ornegi komik ve ters olmus, Uydular da ise megaramazan a katiliyorum ancak H.kardon'dan beklemedigim kalitede ve markaya gore "Vasat". Eger Uydu kalitesine cok onem veriyorsaniz Creative I-trigue 3800 ya da daha fazla butceye fx6021 oneririm, Onerdiginiz iki sistemden de iyi kaliteye sahip bu cihazlarin uydulari.

mx5021'in cok yuksek frekanslara cikmasada ciktigi kadarinin 18khz hakkini veriyor.

3800 ün uydularının mx5021 inkinden daha iyi olduğunu mu iddia ediyorsun?

• quote:

Iddia Etmiyorum oyle oldugunu dusunuyorum ;ozellikle akustik muziklerde Vurmalilar olmadigi surece, cok bariz bir fark olmasada bunun bu sekilde oldugunu dusunuyorum , ayrica sonucta neodymium miknatislar seramiklere oranla daha hassas oldugu kesin. Ne olursa olsun sana tavsiyem elinde mp3 calar ile birsey alacaksaniz buradaki yorumlardan once onu ve alternatifleri dinlemen cunku kulak subjektifdir.

Bu arada izlenimim Takilip kaldigin nokta sistemleri fiyatina gore degerlendirmek oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Ses Konusunda Ve "Turkiye de" fiyat pek birsey ifade etmiyor onemli olan zevk aldigin ses rengine hitap etmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Ocak 2008; 12:24:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aLLyC

quote:

Iddia Etmiyorum oyle oldugunu dusunuyorum ;ozellikle akustik muziklerde Vurmalilar olmadigi surece, cok bariz bir fark olmasada bunun bu sekilde oldugunu dusunuyorum , ayrica sonucta neodymium miknatislar seramiklere oranla daha hassas oldugu kesin. Ne olursa olsun sana tavsiyem elinde mp3 calar ile birsey alacaksaniz buradaki yorumlardan once onu ve alternatifleri dinlemen cunku kulak subjektifdir.

Bu arada izlenimim Takilip kaldigin nokta sistemleri fiyatina gore degerlendirmek oldugunu dusunuyorum. Ozellikle Ses Konusunda Ve "Turkiye de" fiyat pek birsey ifade etmiyor onemli olan zevk aldigin ses rengine hitap etmesi.

l3800 dekiler neodymium değil titanyum kardeş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.