Şimdi Ara

ALTEC LANSING VS3251 5.1 HOPARLÖR İÇİN SES KARTI TAVSİYESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Selam herkese, ben daha once Creative 5+1 5500 kullanıyordum. Simdi creative T6060 ile ALTEC LANSING VS3251 arasında kararsız kaldım. Şimdite kadar 3 farklı creative kullandım ve tüm crative sistemler başarılıydı. Altec Lansing'i de laptop um dan biliyorum. Arada baya fiyat farkı var Altec daha ekonomik gorunuyor ve Altec'in uyduları ve Sub'ı T6060 dan daha yüksek watt 'ta görünüyor. Bunlar arasında bir karşılaştırma yapabilen var mı?
    Teşekkür ederim.
  • ben ikisinide kullandım arada kalite yonunden fark olmadıgı icin fiyat farkı yonunden altec lansing almanı kesinlikle tavsiye ederim!!!
  • ankarada nerde dinleyebilirim bu ses sistemini? :S karar veremiyorum hangisni alacagıma. kendi dinleme imkanım da yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: Bumperracerz

walla arkadaşlar bende x540 var ve çok memnunum bahsettiniz ALTEC LANSING ürün net ses olarak iyi ama bass konusunda x540`ın yanından bile geçemez,eğer basslar benim umrumda değil diyosanız gerçekten tavsiye edilebilecek bi ürün

Hiç Altec Lansing dinledin mi de X540'in yanından bile geçemez diosun ??

ALTECİN SES BERRAKLIĞI VE TİZLERİ İYİ..EVET BASSLARDA ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ X540 IN YANINDAN GEÇEMEZ...
  • Yanından geçmemesi daha iyi olmuş çünkü set gayet dengeli, baş ağrısı yapmıyor.
  • S.a Arkadaslar.Bucıhazdan bende aldım.Fakat dvd ye baglayamadım.Cunku kablo ucları dvd ye uymadı maalsef.Dızustunde bı sorun yok.Sadece 2+1 ses alabılıyorum.Ses kalıtesı,bu fıyata gore oldukca ıyı.DVD den ses alabılmem ıcın ne yapabılırım.Aynı anda dıgıturk tende ses alma ımkanım olrmu acaba.Luutfen enkısa zamanda cevap arkadaslarBıan once dınlemek ıstıyorum.
  • arkadaşlar bende bir ALTEC LANSING VS3251 5.1 kullanıcısıyım ve alalı 1 .5 ay oldu eski ürünüm creative 5200 dü ürün ses olarak çok net ama o kocaman bası adeta bir kuru kalabalık eski sistemden ses olarak net ama onu satıpda bunu almaya değecek bişe yok tu dolpy dijital filimlerde şunu söliğim baya sıkıntı çekersiniz müzükler için sistem daha ideal ama fazla sesde bası açmamak şartıyla benim ses kartım creative audiyig 7 +1 di ve günlerce ayarlarıyla oynamama rağmen istediğim verimi alamadım demem oki bu sistemi alırken ne istediğiniz iyi bilin eğer müzikde eğer tiz ve midleri çok önemsiyosanız ve yüksek sesde müzik sevmiyosanız bence alın
  • bu sistemi yeni aldım gerçekten de temiz ve berrak ses çıkışları var bas ise yok gibi bunun dışında fiyatına göre iyi performansı var
  • selam ustalar...

bu sistemi bugün kadıköydeki bir bilgisayarcıdan 100 tl ye temin ettim. sistemi dvd ye bağlamayı düşünüyorum. ben bu sistemi dvd+dijitürk uydu alıcısı ve ps2 oyun konsolu ile kombinasyonlu bir şekilde aynı anda çalıştırabilirmiyim..?
  • up..
  • 40 50 tl lik bir ses kartı yeter sete göre kart alın.Hd onboardlar da yeterlidir.Seskartı sesi ses kartınız çok kötü değilse çok değiştirmez o sette.
  • Bendede aynı Hopörlör ama bası filan gayet düzgün cıkıyor yüksek ses açamıyorum Bile nasıl bazıları bası yetersiz demiş anlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.