Şimdi Ara

Altec Lansing VS3251 Inceleme , Izlenim Vs.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • slm ben 11 senedir ALTEC LANSING KULLANIYORUM HRİKA BİR ÜRÜN AMA BÜGÜN BOZULDU ELETİRİK KAYNAKL OLAN BİR ŞEY YENİSİNİ NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 05319815613 BU NUMARADAN ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuh aydemir -- 24 Eylül 2019; 0:0:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuh aydemir

slm ben 11 senedir ALTEC LANSING KULLANIYORUM HRİKA BİR ÜRÜN AMA BÜGÜN BOZULDU ELETİRİK KAYNAKL OLAN BİR ŞEY YENİSİNİ NERDEN ALABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ 05319815613 BU NUMARADAN ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• slm ben bu ürünü almak istiyorum tlf 05319815613
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuh aydemir

slm ben bu ürünü almak istiyorum tlf 05319815613
    Ben satıcı değilim, sizin için sahibinden de linkini buldum, ilandaki telefonu arayıp iletişime geçin

• Hortlatayım bari  Sene 2022 (14 yıl olmuş) hala bu ses sistemini kullanıyorum, hala ilk günkü gibi canavar. Sadece kumandası yıprandı bazı tuşlara çok sert basmam gerekiyor. Ömürlük ürün çıktı ya la.

• evet ben 2008 de almıştım. halen hiç bir sorunu yok. sadece subwooferını son 4 yıldır tv de auxtan bağlayıp bas sesleri yükseltmek için kullandım. belki 4 yıldır anfisi elektrik kesintisi hariç hiç kapanmamıştır, buna rağmen halen çalışıyor. ihtiyaç kalmadı şuan. satmaya kıyamıyorum. oğlum büyüyünce kullanır diye kutusuna koyup depoya kaldırdım. evladiyelik gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 30 Mart 2022; 8:11:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.