Şimdi Ara

Altec Lansing VS3251 Inceleme , Izlenim Vs..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
9.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

VS3251 Surround Ses

Berrak ses
    Güçlü Bass
    Stereo/Surround Modu
    Uzaktan Kumanda
    MP3 çalar girişi
    Kulaklık Girişi

Kompakt bir ses sistemi ve tasarımı da son derece hoş. VS3251''in sesini duyduğunuz da 70 watt . Oyun ve filmleriniz, muhteşem 6 kanal ses performansı ile şimdi çok daha gerçek. VS3251''e ayrıca DVD oynatıcı veya Creative Mp3 çalarınızıda bağlayabilirsiniz.

ÜRÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Muhteşem Kristal Berraklığında Ses

Yepyeni bir film ve oyun deneyimini garantiliyor.

Kaliteli Bass

Müziğin ritmini ahşap kabinli uzun atışlı subwoofer ile oyunlarınızda muhteşem gerçekçilik..

Uzaktan Kumanda

Arkanıza yaslanın ve eğlencenin tadını çıkarın. Stand-by, ses, stereo/surround mod ayarlarını oturduğunuz yerden yapın hatta PC,mp3 çalar arasında geçişi bile kumandadan yapmak mümkün.

Duvara Monte Edilebilir Hoparlörler

Çıkarılabilir standları ile duvara kolay montaj.

Çift Mod Sistemi Dinleme modları mükemmel performans için özel olarak tasarlanmıştır.

Oyun ve film tutkunları müthiş ses performansı için PC''nizin 6 kanal ses kartı veya oyun konsolu ya da DVD oynatıcınızla Surround modunu seçin.

Müzik severler müziğin sesini Stereo modunu kullanarak hissedin.

Aux Girişi

Mp3/cd çalarlarınızı ve notebook''unuzu direk bağlamak için ses girişine sahiptir.

Manyetik Korumalı Uydu Hoparlörler

Monitörler yanında kullanım için..

SİSTEM TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Toplam Sürekli Güç: 70 Watt RMS

UYDU HOPARLÖRLERİ

Ön Hoparlörler: 2 adet 9 watts/channel@4ohms@%10 THD@120Hz-17kHz 2 kanal
    Arka Hoparlörler:2 adet 9 watts/channel@4ohms@%10 THD@120Hz-17kHz 2 kanal
    Subwoofer: 1 adet 25 watts@4ohms@%10 THD@40-120Hz tekli kanal
    Sistem Erişimi : 40Hz-17kHz (-10dB)
    Sinyal gürültü oranı @1kHz girişi: > 70dB

Sistem Özeti
    Marka :ALTEC LANSING
    Model : VS3251
    Konfigürasyon: 5.1 Beş artı bir hoparlör sistemi

Fiyat : 70 ile 100 YTL arası

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İzlenimler (Tarafımdan)

Bu aleti 1 aydan fazla kullandım hala da kullanıyorum.Forum da araştırdım baya bi araştırdım.Biri başka birşey söylüyor diğeri başka.Çok karıştı aleti almak benim için ama sonunda aldım.Bütçem o kadardı..

Şimdi alet Alting Lansing Zaten ünlü ve kaliteli bir amerikan markası.Yukarıdaki Özelliklerden de anlaşılacağı gibi çok Berrak ses veriyor.Tizler Mükemmel.Bass çok iyi sayılmasada iyi fena değil kullanılabilir.Bass'da aşırıya gitmemek lazım bu alette.Dengeli, müzik seviyesiyle uygun olmalı.Bass'ı çok zorlamaya hiç gerek yok.Bass istiyorsanız eğer bu alet size göre değil.Kaliteli ses isterseniz kesinlikle bu alet...

Özellikle Film izlerken çok iyi performans alırsınız..Surround'la Film Çok keyifli oluyor.. Uzaktan Kumanda ile yönetim çok rahatlık sağlıyor.Ama Kumandaya iyi sahip çıkın.Tüm ayarlar onun üzerinde.Bozulursa ayarlarını (ses yükseltme alçatma v.s gibi) yapamazsınız.Aletin En Önemli parçasıdır kumanda..

Not: Subwoofer'ın Sağ Lobun'da Delik olmadığı için oradan hava üfürmez.Kesinlikle Servise falan götürmeyin..

Müzik,Oyun ve filmlerde sağlam performans, Kaliteli tiz , Kaliteli Bass (Ritme Uygun Zorlamadan) alabileceğiniz en ucuz ve kaliteli alet...

Donanım

Kutu ve Korunma

Odam Ve Uydular vs..

Alan arkadaşlar izlenimlerini Burada paylaşabilirler..Alacak Arkadaşlar Bütçesi az olanlar Kesinlikle o paraya değecektir...

• Echo91 arkadaşım bol fotoğraflı, bilgilendirici açıklaman için teşekkür ederim. emeğine sağlık. Bende almayı planlıyorum bu ürünü, fotoğraflarda subwoofer baya büyük gözüküyor, inşallah görüntüsü kadar kalitelidir. bu subwoofer uzun atımlı imiş, bu özellik müziklerde veya filmlerde bi farklılık yaratıyormu. daha etkili bir bass gücü mü var? ses kartı olarak yanında audigy value 7.1 almayı planlıyorum, ama soundblaster 5.1 ile de aynı performansımı alırım sence. eğer aralarında bir fark olmazsa boşuna 10lira fazla vermeyim iyi günlerde kullan ürününü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 3 Eylül 2008; 0:20:35 >
  • Fiyatına göre bence harika bir ürün.

İnceleme için teşekkürler.
  • Echo 91 yorumlaırn için teşekkürler .Bende bir 5+1 alıcaktım forumdan inceledğim kadarıyla en uygun ve performasnlı model bu şu an.
    Sistemden çıkan kablo çıkışları için extradan birşey almaya gerek varmı?
    3 lü çıkışı 6 ya çevirmek için çoklayıcı almamızda gerekiyor sanırım
    Ürünü migrostan alacağım ordakilerin bu konudabilgisi olmayacaını biliyorum.
    Eğer öyleyse ürünle birlikte bu çoklyacılardanda tedarik edeceğim
    Birde ürünü dvd-divx playerla denedinmi hiç ordaki performansı nasıl , yada kullanan oldumu başka biri?
  • quote:

3 lü çıkışı 6 ya çevirmek için

Orda 3 çift çıkış var yani 6 çıkış var aslında. Center/subwoofer, frontlar ve uydular beraber yani.
  • saoljakx diğer başlıkta cevabı buldum üğrünü dvd playerda kullanabilmek için extra kablolara ihtiyacımız olucak
    Bendeki pcde REALTEK ALC 882 7+1 SES onborad var .
    Performans olarak çok farkedermi Creative ses kartı alsammı bide yanına acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

Echo91 arkadaşım bol fotoğraflı, bilgilendirici açıklaman için teşekkür ederim. emeğine sağlık. Bende almayı planlıyorum bu ürünü, fotoğraflarda subwoofer baya büyük gözüküyor, inşallah görüntüsü kadar kalitelidir. bu subwoofer uzun atımlı imiş, bu özellik müziklerde veya filmlerde bi farklılık yaratıyormu. daha etkili bir bass gücü mü var? ses kartı olarak yanında audigy value 7.1 almayı planlıyorum, ama soundblaster 5.1 ile de aynı performansımı alırım sence. eğer aralarında bir fark olmazsa boşuna 10lira fazla vermeyim iyi günlerde kullan ürününü

Sistemin Bass Farklı çalışıyor yani Müzikte ayrı Filmde ayrı oyunda ayrı bi bass var sanki.Ama diğer aletlerde de öylemi bilmiyorum..Audigy Value 7.1 almanı tavsiye ederim..

@asrin43 DVD de kullanmak istiyorsan

Ucu dişi olanından 3 çift

6 tek

yukarıdakileri alırsan DVD'de çalıştırırsın..Ben aldımda bir türlü fırsat olmadı DVD'de çalıştırmaya..

Bide Realtec Alc 882 7+1 onboard ses var demişsin eğer Creative Audigy ve üstü Alırsan fark edebilir....Sound Blaster 5+1 almamanı öneririm..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecrasniann

Echo91 arkadaşım bol fotoğraflı, bilgilendirici açıklaman için teşekkür ederim. emeğine sağlık. Bende almayı planlıyorum bu ürünü, fotoğraflarda subwoofer baya büyük gözüküyor, inşallah görüntüsü kadar kalitelidir. bu subwoofer uzun atımlı imiş, bu özellik müziklerde veya filmlerde bi farklılık yaratıyormu. daha etkili bir bass gücü mü var? ses kartı olarak yanında audigy value 7.1 almayı planlıyorum, ama soundblaster 5.1 ile de aynı performansımı alırım sence. eğer aralarında bir fark olmazsa boşuna 10lira fazla vermeyim iyi günlerde kullan ürününü

kesinlikle audigy value 7.1 al...sound blaster 5.1 kart 16 bittir ve ses kalitesi vasattır...bende gittim sb 5.1 aldım ve sonra büyük pişmanlık yaşadım..80 ytl param gitti ama sonunda audigy value alabildim..

• Bir de şunu ekliyim : X-Fi Mod var Bu aleti kullanan arkadaşlar için tavsiye etmiyorum.Tizler çok keskinleşip belirginleşiyor ama Bass'tan kötü performans alabilirsiniz.Ben kullandım Tizler güzel ama Bass Performansı düştü.Yani düştü derken çok güzel bass vuruo ama böğürüyor..Isterseniz yinede deneyin sonuçları burda paylaşın..
  • Çok tatlı bir sistem gibi gözüküyor fakat sesini bilemiycem..
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Çok tatlı bir sistem gibi gözüküyor fakat sesini bilemiycem..

Nası gözüküosa öle sesi var
  • Adudigy Value ile beraber 120 ytl nakite kadıköy eksenden aldım dün akşam
    Biraz zorlansamda sistemi kurabildim.
    Daha çok seskartı beni uğraştırdı .
    Sistemin malzeme kalitesini beğednim çok albenisi yok belki ama kaliteli olduğu belli sağlam ve zarif görünüyor
    Kendi odamda kullandım, yaklaşık herhalde 10m2 falamdır.
    Çıkan kablolarda anca bu kadarına yetiyor sistemi salona kurmanız ek kablo olmadan zor gibi
    Şu travel adepter benide zorladı bayakuvvetli itmeniz gerek alıcaklara korkmayın kırcam diye yoksa sokmanız imkansız narin davranıp
    Birde oturttuktan sonra prizede oturmuyor düzgün baya garip bişey
    320 k bi kaç mp3 dinledim gece 11 de kurmayı başardığım için fazla zorlayamadım tüzler güzel, ses berraktı biraz volume verdim herhangi bir cızırtı parazit yok
    Dolby bir dvd de denedim çokçok etkilendiğimi söyleyemem belkide ses kartımın ayarlarını daha ince yapmam gerekicek
    Efekti daha çok olan başka bir filmde deneme daha yapıcam sonuçları bidlririm

• quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

Adudigy Value ile beraber 120 ytl nakite kadıköy eksenden aldım dün akşam
    Biraz zorlansamda sistemi kurabildim.
    Daha çok seskartı beni uğraştırdı .
    Sistemin malzeme kalitesini beğednim çok albenisi yok belki ama kaliteli olduğu belli sağlam ve zarif görünüyor
    Kendi odamda kullandım, yaklaşık herhalde 10m2 falamdır.
    Çıkan kablolarda anca bu kadarına yetiyor sistemi salona kurmanız ek kablo olmadan zor gibi
    Şu travel adepter benide zorladı bayakuvvetli itmeniz gerek alıcaklara korkmayın kırcam diye yoksa sokmanız imkansız narin davranıp
    Birde oturttuktan sonra prizede oturmuyor düzgün baya garip bişey
    320 k bi kaç mp3 dinledim gece 11 de kurmayı başardığım için fazla zorlayamadım tüzler güzel, ses berraktı biraz volume verdim herhangi bir cızırtı parazit yok
    Dolby bir dvd de denedim çokçok etkilendiğimi söyleyemem belkide ses kartımın ayarlarını daha ince yapmam gerekicek
    Efekti daha çok olan başka bir filmde deneme daha yapıcam sonuçları bidlririm

İyi günlerde Kullan kardeşim..

• birde benim pc masası girişte odanın haliyle sol ön kolon ile sağ önkolonun uzaklığıcentera simetrik değil
    çok etki yaparmı bu olay pek sanmıyorum ama??
  • güzel ve açıklayıcı bir inceleme olmuş , teşekürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: asrin43

birde benim pc masası girişte odanın haliyle sol ön kolon ile sağ önkolonun uzaklığıcentera simetrik değil
    çok etki yaparmı bu olay pek sanmıyorum ama??

Bende sanmıorum...

@ @dministrator Rica ederim
  • up..

Bass'dan iyi performans almak istiyorsanız Subwoofer'ı nereye yerleştiriceğinize karar vermelisiniz.Odamı değiştirdim Subwoofer'ın yeri de değişti tabi.Ahşap zemin üzerinde sağ ve sol tarafı ahşap dolaplarla çevrili ve bass eskisinden daha hoş geldi sanki...
  • Geçen gün Creative'in 5.1 sistemlerine bakmak üzere Bursa Electroworld'e gittim. Dolaşırken Altec Lansing markası, 5.1 sistem (VS3251) ve World karta 79YTL peşin fiyatına 5 taksit olduğunu görünce birden heyecanlandım. Almamak için zor tuttum kendimi. Markanın b konuda iyi olduğunu biliyordum ama fiyatı karşısında şaşırmıştım. Dün de bütün gün forumlarda bu model hakkında araştırma yaptım. Kullananların yorumlarına bakarak ödediğim paranın karşılığını fazlasıyla alacağım bir sistem olduğu sonucuna varıp hemen gidip aldım.

Denemeyi, sistemin aux girişine laptopumun sadece stereo olan çıkışını bağlayarak yaptım. Kaliteli mid ve tizler, tatlı ve tok basslar duymak güzeldi :)

Uydularını duvara asacağım ve genelde pc ile kullanmayacağım için uzaktan kumandasının bulunması büyük artı benim için. Sub, Center, Rear ve Master Volume kontrollerini uzaktan kumanda üzerinden yapabilmenin rahatlığı da cabası :)

Girişe ses vermeyip volume ü açtığımda tıslama benzeri istenmedik sesler de çıkmıyor :)

Bu fiyata bu performans şaşırtıcı ama gerçek.

Kullanıp izlenimlerini burada paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaNDiTT -- 26 Eylül 2008; 15:06:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BaNDiTT

Geçen gün Creative'in 5.1 sistemlerine bakmak üzere Bursa Electroworld'e gittim. Dolaşırken Altec Lansing markası, 5.1 sistem (VS3251) ve World karta 79YTL peşin fiyatına 5 taksit olduğunu görünce birden heyecanlandım. Almamak için zor tuttum kendimi. Markanın b konuda iyi olduğunu biliyordum ama fiyatı karşısında şaşırmıştım. Dün de bütün gün forumlarda bu model hakkında araştırma yaptım. Kullananların yorumlarına bakarak ödediğim paranın karşılığını fazlasıyla alacağım bir sistem olduğu sonucuna varıp hemen gidip aldım.

Denemeyi, sistemin aux girişine laptopumun sadece stereo olan çıkışını bağlayarak yaptım. Kaliteli mid ve tizler, tatlı ve tok basslar duymak güzeldi :)

Uydularını duvara asacağım ve genelde pc ile kullanmayacağım için uzaktan kumandasının bulunması büyük artı benim için. Sub, Center, Rear ve Master Volume kontrollerini uzaktan kumanda üzerinden yapabilmenin rahatlığı da cabası :)

Girişe ses vermeyip volume ü açtığımda tıslama benzeri istenmedik sesler de çıkmıyor :)

Bu fiyata bu performans şaşırtıcı ama gerçek.

Kullanıp izlenimlerini burada paylaşan arkadaşlara da teşekkür ederim :)

Hayırlı olsun..

• Geçen gün Darty'de gördüm bende almayı düşünüyorum, kafamı karıştırdı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.