Şimdi Ara

Alteriwnet kapanabilir !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modern warfare 2 multiplayer bize ücretsiz olarak oynatma şansı sunan bu server belkide kapanabilir ! Bir forumda bir arkadaş alterIWnet ile oynamaya davet etmiş.
    Verilen cevaplar ise gerçekten şok edici ;

-"Mw2 multiplayerde full hileci var"
    -"O oyunda hile var"
    -"Ya bir mermi atamadan ölüyoruz"

Arkadaşlar tüm bunlar fasa fiso ! Olayın arkasında tamamen cod 4 multiplayer server sahiplerinin oyuncu kaybedip serverlarının kapanmalarından korktukları için uydurdukları toplu bir yalandır ! Oyunda hiç mi hile yapan yok ? Var ancak bu kadar çok değil inanın bana ! Son zamanlarda oyunda hileci sayısı artmaya başladı ! Bunun nedeni aimbot denen hilenin ve alteriwnet hack yazınca karşınıza çıkan sitelerin alteriwnete duydukları kinden dolayı sürekli hack yazıp bedava halka mal etmeye başlamışlardır !

Alteriw.net yönetimi buna bir önlem almayı düşünüyor ! Eğer önlemler bir çare getirmezse sonsuza kadar alteriwnetin kapatılacağını söylüyor sayın yönetici maxdamage !

Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum ,oyunun orjinalinde daha çok hileci var! Orjinal oyun alan kişilerin çoğu bundan yakınmakta ayrıca mw2 orjinal server sahipleri alteriwnet kadar kullanıcılarını düşünmemekte ! Bu adamlar hem bedava hizmet sağlıyor hemde oyuncuyu rahat ettirmeye çalışıyor ! Hile yaparak oyun oynayanların alayını .... you :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoD4-MP -- 1 Eylül 2010; 12:25:07 >

• Oyunda banı açmak şuan için nerdeyse mümkün değil hilecilerinin videolu kayıtı varsa acımadan banlanıyor. Punkbuster banı kolayca aşılır yani hile geçerli bir bahane değil sana katılıyorum
  • Ben normal oyundada bu kadar hile görmüyorum. fakat S&D oynarken en az 3 tane Level Hack geliyor karşıma ( 10ncu Prestij 70 Level yapmışlar herşey açık :D )
    Zaten wall olan kendini çok rahat belli eder.Özellikle S&D de respawn olmadığı için çok rahat anlaşılıyor. Nedense ben fazla hileci göremiyorum S&D de günde 5 kere oynasam en fazla 1 tane görüyorum. Bakalım Black Ops çıksında durumuna göre onuda almayı düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violence Solves -- 2 Eylül 2010; 8:44:39 >
  • Level Hack zannederler diye ben 9 prestige'de bırakıcam level kasmayı
    Çoğu adam gibi oynayan adam da öyle yapıyor zaten
  • Arkadaşlar alterive alternatif açmış bulunmaktayız :D alterde oynadığınız oyunun son versiyona sadece altta linkteki ini uzantılı dosyayı indirip oyun kurulu dizine atmanız ve varoılanla değişmeniz yeterli Siz yinede varolanı yedekleyinki istediğinizde alteriwnette oynayabilesiniz Tabi şuanda pek kalabalık olamicaz ama ilerdeki günlerde birkaçyüzkişi toplansak tam süper olacak .. :D

http://www.asil-clan.com/infusions/pro_download_panel/download.php?did=23

• Sanırım ki server çöktükten sonra 740 Dolar toplamışlar...
    Hatta birkaç server daha almayı düşünüyorlarmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.