< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girdap7 -- 14 Aralık 2020; 22:49:4 > |
Alternatif öneriniz var mı? Philips 272E2FA 27' 1ms Full HD FreeSync IPS
-
-
Biraz ekleyip bu alabilirsin hocam. IPS panel ve 144Hz güzel bir monitördür.
-
Bu ürünün aynısından sipariş verdim. Yaptığım araştırmalar sonucu bunun ile Dell S2721H arasında kalmıştım ama dell olan monitörde yazıların pek net olmadığı yazıyordu bu yüzden Philips tercih ettim fakat pek güvenerek almadım açıkçası. Monitör hakkında hiç inceleme yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pale Man -- 15 Aralık 2020; 16:0:9 > -
Ben de bu monitörü alacağım sanırım çok monitör inceledim ettim bir şekilde yine bu modele döndüm. Tasarımı, hoparlör olması, 27 inch olması bir şekilde bu modele beni geri getiriyor. Normalde başka birisi ne alayım dese bu fiyata Viewsonic 2405 al derim ama niyeyse bana bu modeli almak daha iyi olacakmış gibi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 3 Nisan 2021; 11:37:34 > -
Oyun için düşünüyorsanız buyrun kampanyayı
https://www.itopya.com/asus-27-vg278qf-165hz-05ms-dvi-d-hdmi-dp-fhd-freesync-gaming-monitor//
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X