Şimdi Ara

alternatif sogutma - King K-6100 Portatif Hava Soğutucu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
62.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önemli bir hatırlatma; Bir zahmet aldığınız ürünün buharlaşma ızgaraları ( ya da artık ne deniyorsa) yüzey olarak geniş olacak ki, doğal ve yavaş bir buharlaşma olsun ve serin hava üflesin. Yoksa amacımız ılık ve su buharlı bir vantilatör almak değil.
  • az nemli havasi olan iklimlerde bile işe yaramıyor. aldim pismanim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    Hangi il.
  • balıkesir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75hp 7 kullanıcısına yanıt
    Evet balıkesirde verimli olmaz. Zaten bunların eskiden adı çöl tipi klimaydı. Ancak çok kurak iklimlerde verimli olurlar.
  • Peki bunca geçen zaman sonrasında şu ürüne iyi diyebilir miyiz?

http://www.hepsiburada.com/raks-boreas-200-iyonizer-25-lt-su-tankli-hava-sogutucu-p-EVRAKSBOREAS200
  • dostlar denızlıde yasıyorum ve emın olun burası cook sıcak kendımde raks yada ufonun sogutucusundan alacaktım raks daha ıyı geldı cunku su haznesı buyuk ve buz akusu konabılecek kı sıcakta gezerken bı kafeye gıttım kafe catı katında ve catının bı bolumunu sıgara ıcılebılmesı ıcın acmıs o haldeyken bu sulu sıstem sogutucu delı gıbı sogutuyordu 45 lt su alıyormus ısmını sordum kafe sahıbıyle konustuk markası kabel daha kucugunu bulursam almayı dusunuyorum nette baktım alan eden yok satan sıtede yok sadece urunun gorselı var onumuzdekı gunler de denızlıde olan fabrıkasına gıtcem saygılar ( reklam sanan olursa daha yenı evlenecegım ve yenı evıme almak ıcın arastırmıstım forumdada uzun zamandıur uyeyım mesajlarıma bakabılırmer reklam olmadıgını )
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.