< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Alternatif Yardım: ahbap.org (4. sayfa)
-
-
-
siber saldırılar yapmışlar ahbap'a. bu ülkenin yardımlaşmasını bile hazmedemeyen namertlerin olduğunu bilmek acı hem de çok .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1 milyar lirayı çoktan aştı AHBAP'A yapılan yardımlar yardakçı tayfasının ağzı sulanıyor sırtlanlar gibi çökmek istiyorlar. TVde sosyal medyada görebilirsiniz.
Twitter'da bir video gördüm Cem Özer'in şov programında Haluk Levent var upuzun saçları belki ilk ünlü olduğu zamanlar CÖ diyor bu ülkeye kaç tane böbrek cihazı satın aldın hiç de anlatamıyorsun diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün bu olaylar "aynı anda" başladı. Siber saldırı, yandaş gazetecilerin Ahbap'ı sorgulaması, Twitter'da haluk levent'i ve derneği itibarsılaştırma yazıları vs... Belli ki talimat üzerine bunlar yapılıyor. Kızılaya ve AFAD'a bağış yapılmak istenmemesi kudurtmuş olmalı birilerini.
-
Bu derneğin organizasyonu bu derece yüklü miktarda bağışı zamanında ve uygun yere ulaştırailecek derecede güçlü olduğunu düşünmüyorum. Afad'la akrediteler. Büyük olasılıkla paranın bir kısmını oraya göndereceklerdir. 17 ağustosta 99'da Akut vardı. Tüürkiyenin tek profesyonel arama kurtarma ekibi. Her güzel şey gibi hükümet tarafından pis kaka ilan edildi, unutuldu.
-
akut gönüllüleri yine deprem bölgesindeler. yine deneyimli ekipleriyle, 5 günden sonra bile enkazlardan insan kurtarıyorlar. bilmeyenler vardır diye yazıyorum.
t24AKUT Başkanı Akverdi: Asla umutları yitirmemeliyiz, daha yapacak çok işimiz varhttps://t24.com.tr/haber/akut-baskani-akverdi-asla-umutlari-yitirmemeliyiz-daha-yapacak-cok-isimiz-var,1091112
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizde Tüm akraba nakti yardımlar Ihh afad Kızilay diyanet erzak ve diger yardımlari belediyemize yaptik dolan tir beklemeden cikiyor 7 /24 calisiyorlar ozellikle gida giyim vs.. resmi yerlere yapilmali onlar daha etkili calisiyorlar duzenlemeleri dagitimi cok hizli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 10 Şubat 2023; 18:55:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadaka nın ne olduğunu bilmeden yorum yapma.. yapılan her yardım sadaka dir.. tabii insan bilgisiz olunca sadakanın dilenciye verildiğini sanır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin tavrın asıl sorun. gereksiz birisin. blok.
binlerce insan ölüyor, buna da din vb. şeyler söyleyip, olayı saptırmaya çalışıyorlar. nasıl bir güruha denk geldik be kardeşim. biz kardeşimize yardım edip, dayanışma içinde olduğumuzu düşünüyorken, bazıları üç beş kuruş lütfedip, bunu da sadaka verdik diye söyleyebiliyorlar. ayıp ettiklerini bile inkar eden bir tür.
hocam arkadaşın kelimesinde sorun yok, sadaka dediğin, başına birşey gelmesin, belalardan korunmak için verdiğin maddiyattır, gönlünden ne kadar koparsa. günlük kullanımda belki küçük görmek için söyleniyordur ama vatandaş 1000 lira para vermiş olabilir. bu kadar takılmayın.
kelime seçimi çok önemli böyle olağanüstü durumlarda. biz yapabildiğimiz kadarını verirken, kardeşlerimize yaralarını sarabilmek için yardım ettiğimizi düşündük. sadaka verdiğimizi değil. neyse, herkes farklı tabi.
yardım parasının en hızlı ve güvenilir hizmete dönüştüğü yerini bulduğu yol;
1) AFAD
2) İHH
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
AHBAP dan Başkasına GÜVENMİYORUM NOKTA...
trendyol üzerinden nays kartla yardım kartı alırsanız % 10 iade geliyor kartınıza. 250 tl ye kadar geçerli sanırım. yani 2500 yardım at 250 iş bankası sana geri ateşliyor. kartın teki 50 tl. ben 2 tane kart aldım 10 tl iade geldi iş banktan. elinde netflix için nays kartı falan tutan varsa değerlendirebilir 250 250 dir bankadan gitsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X