|
Bildirim
|
bu iş zamanla hastalığa dönüşüyor. ben kurtulmaya çalışıyorum ama bi bulaştın mı kurtulamazsın.
kar da edersen hiç kurtulamazsın.benim yıllar oldu... geçenlerde havadan 1milyon tl kazandım diye konu açtm. konu silinmiş olabilir ama diğer konum duruyor gümüş fiyatları adında başka bir konum daha var. edit :https://forum.donanimhaber.com/silinsin--142741101-6 henüz silinmemiş. bu iş zamanla hastalığa dönüşüyor, sürekli fiyatları takip eder durursun. sabah uyandığında ilk işin fiyatlara bakmak olur. bazen gece 4te bakıyorum millet oturmuş yorum yapıyor gümüş altın sayfasında.. ben bi ara o kadar takip ediyordum ki, eşim bana bakarken acıyordu halime. psikolojik olarak sorunlu olduğumu düşünüyordu sanırım. bende onun yanında iken fiyatlara bakmıyordum. telefonda widgetlar falan hala doludur.. sürekli takipedersin yani uzun lafın kısası bu iş yıpratıcıdır. şimdi neden 100bin dolar olayına gelelim; düşün a kişisi altın 300 lira iken 500bin tl yatırsa, altın 330 olunca 50bin tl kar yapar.sen 10bin yatırsan bintl kar yaparsın. yani bin lira için 50bin lira kazanan adam ile aynı takibi yaptın hemen hemen aynı stresi çektin. bence ufak paralar için alıp satmaya değmez. 700bin tl nin hepsini altına yatırmayız demişsin. altına yatırmayıp nereye yatıracaksın, euro mu dolar mı yen mi.. eğer onsun yükseleceğini düşünüyorsan tabiki altına yatıracan. ben 3milyon tl gümüşe yatırıyorum hocam. ben hiçbir zaman düşük fiyatlar için takip etmedim fiyaları. bence ufak kazançlar için bu stres çekilmez.yazında forex demişsin. forexi unut çöpe at forexi. forex bana göre değil. mesajımı tekrarlıyorum, ufak para varsa hiç bulaşma. fiyatlar düşünce altın mı alıyorsun dolar mı alıyorsu ne alıyorsun bilemem. al bişeyi ve sürekli tut. ufak paralar için takip ederek zaman ayırdığına yazık. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|