Altın fırsatları ( puan - çek - chip para v.s ile ) (1065. sayfa)

-
-
La nereyi doğru okuyosun ya. Üçyüz beşyüz fark verip piyasayı mı doğru okuyorsunuz allah aşkına 😀😀
Kabul et etme, fiziki almak en mantıklısı, adam alır almaz kapıdan çıktıktan sonra kar a geçme durumu oluyor, sen bekle babam bekle ki bişeyler olsun da üçyüz beşyüz tl artsında kar edeyim diyosun :) aylarca kar etmek için beklemeyi nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum.
Fiziki candır, gerisi yalandır😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sizin gibi düşünüyordum. Ama farklı açılardan bakıldığında herkesin kendine göre doğru bulduğu yöntemler var. Ben de altını fiziki olarak kuyumcudan gider alırım. Ancak kimisi kredi kartının zorunlu ödemesi olduğu için kart ile alıp, günü geldiğinde tıpış tıpış ödemek durumunda kalıyor ve bu sayede birikim yapabiliyor. Kimisi taksit imkanı olduğu için tercih ediyor. Ama 1-2-3-5 yıl öncesine kadar baktığımızda, dönemsel olarak düşüşler yaşansa da, altın hep yükselmiş. Zaten kart ve taksit ile alanlar 2-3 ay sonra bozdurma planları olanlar değil. 2-3 belki 5 yıl sonra bozdurmayı planlayanlar. Düzenli birikim yapabilmek alışkanlık kazanana kadar hiç te kolay değil çünkü. Ele geçen her paranın gideceği bir yer kesin oluyor.
-
Sert artış beklentim gerçekleşti
Şimdi tekrar 4 bin üstüne atak bekliyorum.
Tahminim nakit alımlarda 4 bin tl gram, kredi kartıyla internette de 5 bin tlden fiyatlanan gram altın beklentim var pehhhh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
4400-4500 TL'den satıyorlar şu an 1 gram altını, birkaç güne 5200-5300tl olur hatta mecburen 6 bin TL'den satacaklarquote:
Orijinalden alıntı: batarist
Ne diyo bu la :))))
1 gr 24 ayar gram altın pazaramada 4152 tl. :))) makasa bak
Hıhı çayın taşıyla vurmaya devam et 😀😀
Neden??
Çünkü bu pazaryeri siteleri çok kesinti, komisyon kesiyor, üstüne banka da satıcıdan kesinti yapıyor mecburen zam yapıp pahalıya satacaklar pehh
Takip ettiğim namuslu altın satıcıları platformlardan çoğu altın ürününü kaldırmış şu anda, yada aşırı fiyat ekleyip zamlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 19 Mart 2025; 20:32:53 >
Hocam bu nasıl bir öngörü böyle maşallah
-
iarplatform bugün gözümden düştü, altının pik yaptığı saatlerde ya giriş yapılamadı sunucu hatası verdi ya makası fazla yaptı yüksekten satamadık...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 19 Mart 2025; 21:44:49 >
Hiç sormayın hocam bende şaşırdım, sanırım tekrar fon alımına dönücem ;(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye şaşırdın
Sanal, sanal, sanal platform
Bir sabah kalkarsın ortada platform mlatform olmaz
Fiziki candir gerisi heyecan
O platformcu sabah iflas ettim derse ne olacak
Sonuçta özel şirket
Hiç bir güvence garantisi yok
Platform sanal şey altınımsı şeysi satıyor göya altının var pehh ama sanal ekranda
Bu tosuncuk da bitkoyun pardon Bitcoin satıyordu çiftlik bank Farm ville ekranda Bitkoyun pardon Bitcoin gösteriyordu herkesin hesabında bir sabah hepsi buhar oldu
O neydi adı todexci vurguncu da Bitcoin satıyordu herkesin hesabında Bitkoyun pardon Bitcoini vardı sanal gösteriyordu bir sabah kaçtı gitti Makedonya hepsi SANAL buhar oldu
ELİNLE DOKUNAMADIĞIN ŞEY YOKTUR, SENİN DEĞİLDİR
ELİNLE DOKUNAMADIĞIN ŞEY YATIRIM DEĞİLDİR
YATIRIM YAPTIĞIN ŞEY İZAFİ OLMAMALI, ELİNLE DOKUNULABİLİR ŞEY OLMALI
HA SANA MARS'TAN ARSA SATTI HA SANAL EKRAN
BU MALDİVLERDEN ŞEY SATMIŞTI NEYDİ O HE JET FADIL, 2015 senesi PALTOYLA DONUYORUM FATİH'TE TÜM CADDELERE BİLBORD'LAR BİR DÖNDÜ TURKUAz DENİZ FOTOLAR MALDİVLERDEN FOTO İLE YER SATTI ALAN ALDI PEH CAPRİCE GOLDD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 19 Mart 2025; 22:8:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
kitap imzaları nasıl gidiyor 😂
Hocam Israrla yanlış anlamaya devam ediyorsunuz :)) taksitle almanıza bir şey diyen yok. Evet mantıklı. Buraya kadar okeyiz. Fakat 3 taksit için %15-%20 gibi abuk komisyonlar ödemektense en basiti avans çekseniz %7-8 komisyonla daha uyguna gelir…
-
Kimse sizin alışverişinize beyin yormuyor. Burası fırsat paylaşım yeri, gelip buraya çok avantajlı bir şeymiş gibi paylaşım yapıyorsanız, birileri de çıkıp bunun avantajlı olamadığını söyleyebilir. Ki hala diyorum ballandıra ballandıra anlattığınız şey avantajlı değil. O günün kurundan bak, git o gün nakit avans çek , hatta gidin en yüksek orandan çekin. Totelde ödeyeceğimiz fark %8 i geçmiyor. Aynı gün gidin taksitli vadeli altınınızı alın. Burada verdiğiniz %15 fark makas adına ne derseniz değin ÇOK.
Migrosdan neden almıyorsunuz shopfly mil puanla da alınıyor, pazarama ve trendyola göre makas daha düşük kacirdigim bir şey yoktur umarım
N11 22 ayar bileziklere vade farksız 3 taksit yapıyor, örneğin 10 gram 22 ayar isciliksiz bilezik 38300 TL den satılıyor, mantıklı olur mu değilse daha uygun nereyi önerirsiniz?
Boşver hocam. Uğraşmayın. Ne derseniz deyin işe yaramaz :) o da farkında aslında yaptığının mantıksız olduğunu ama bi taraftanda konduramıyor kendine:)))
Sanalmı fiziki mi
6 taksitli ödedim pehhh
Fiziki
Link varmı
Elektronik bölümünde gördüm galiba kasa önü
Gramlıklarmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X