Şimdi Ara

Altın teminat göstererek kredi kartı alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1milyon limitli kredi kartına ihtiyacım var, müşterisi olduğum bankalar limitimi yükseltmiyor altın teminat göstereyim diyorum kredi verebiliriz kart vermeyiz diyorlar. Garanti bankası geliri olmayan ev hanımları ya da işi olmayanlar için TL teminatlı kredi kartı verebiliriz dediler eşim üzerinden almayı düşündüm ama TL’de kalmak istemiyorum, altın teminat göstererek kredi kartı alan var mı ya da nasıl alabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alabilirsiniz bu konuda bir düzenleme mevcut, hesabınıza yatırılan altını bloke edip limit tanımlayabiliyorlar.

• metin0 kullanıcısına yanıt
    Düzenleme varsa harika olur haftaya tek tek gezeceğim bankaları hatta Altın sertifikasına bloke yaparlarsa daha güzel olur altın hesabından makas yemeyiz en azından.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • semiiih S kullanıcısına yanıt

Gişedeki garibanlara çatma yüzde 90 teminatlı kart nedir bilmezler. Direkt bireyselciyle yada zengin müşteri sınıfına bakan personele git o bilir. Bazı bankalar afilli der,bazısı yıldız bankacılık,bazısı blueclass der.o elemanı bul.

• labidu kullanıcısına yanıt
    Aynen Reis direk onlara gideceğim, zaten telefonda müşteri temsilcileri yetti canıma altın teminatı veriyorum neden yükseltmiyorsunuz limitimi diyorum böyle bir şey hiç yapmadık diyor ama TL teminatlı kredi kartı veriyorsunuz diyorum o ayrı sizin zaten kredi kartınız var diyor işte bende teminat vereyim bana da kredi kartı verin diyorum size veremeyiz diyorlar ben mi anlamadım onlar mı anlamadı bilmiyorum. Bakalım dediğin gibi doğrudan o camekan ayrılmış bölmelerdeki elemanlara gideyim ne diyecekler.

• Sonuç ne oldu arkadaş ? Aldınız mı 1 Milyon Limitli kredi kartınızı .

• Dün itibariyle aldım, altın sertifikası hisselerine bloke koydular 1milyon limitli kredi kartını verdiler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hangi bankadan aldınız hocam

• zenmate kullanıcısına yanıt
    İş bankası verdi hocam, Garantiye gittim böyle bir şey yok hiç böyle bir şey yapmadık dediler ama iş bankası hiç sorun çıkarmadı.

farklı bankadaki altın hesabına bloke koyup veriyorlar mı?

• DHTech D kullanıcısına yanıt
    Farklı bankadaki varlıklara bloke koyma yetkileri nedir bilmiyorum virman yapmanızı isteyebilirler.

Hayırlı olsun .

• mersinliersin M kullanıcısına yanıt
    Sağolasın reis

Ne kadarlık bir birikime el koydular? Kart açık kaldığı sürece bu bloke devam ediyor mu?

• iskah İ kullanıcısına yanıt
    Bir milyona el koydular kart açık olduğu sürece bloke devam edecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.