Şimdi Ara

Altın Uçlu HDMI kablo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    5 tl lik kablonun yalıtımı sıkıntılı ise kopma, kırılma ve en kötüsü de parazitlenme yapabilir.
    sonucta bütün kablolar aynı yerde duruyor ve bir sürü manyetik alan var bu kabloların oldugu yerde.

basparmak kadar kablo da var, telefon kablosu kadar kabloda hdmi larda. kaplaması ve yalıtmı da önemli. her ne kadar 1 ve 0 da geçse içinden düşük voltaj elektrik geçiyor. parazit yapabilir, etkilenebilir çevresel etkenlerden.

çokda ucuza kaçmayın.

edit :
    buyrun bilimsel açıklaması :)

HDMI cables run electrical signals through twisted pair wiring, and like any other sort of cable, can suffer from radio frequency interference. You can identify HDMI interference by seeing some speckles (usually green or red) on your high-definition TV. Sometimes the HDMI cables are the cause of the interference; at other times, they're picking up interference from another source.

diye devam ediyor. yani 5 tl lik kablo ile 100 tl lik kablo aynı kalitede değil.
    mükemmel bir ortamda ikiside aynı çalışır. ama her yerden kablo geçerken, apartmanda 250 adet wireless varken, tv açıkken, laptop, wireless mouse keyboard ps4 ps3 dvr hometheatre açıkken hepiside hemen hemen yanyanayken. aynı çalışması çok zor.
    bu yüzden biraz daha kalitelisini almakta yalıtımı iyi olanı almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcosar -- 10 Ocak 2014; 14:08:04 >

• mcosar M kullanıcısına yanıt
    bana cevap olarak yazmişsınız.. msjım yanlişmi anlaşildı diye düşündüm bir an. söylediklerine katılıyorum bende aynı şeyden bahsettim :)
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    yok ben genel olarak cevap yazdım aslında :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.