Şimdi Ara

Altın Uçlu HDMI kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil 20-30 TL arası, güzel görüntü veren, yani iyi ileten bir HDMI kablo markası söyleyebilir misiniz? Teknosa'ya gidip alacağım hemen.

• 20-30TL arası EyeQ marka altın üçlu HDMI kablo vardı.Olmazsa o fiyat aralığında altın uçlu HAMA varsa onu da alabilirsin.Farketmez dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

20-30TL arası EyeQ marka altın üçlu HDMI kablo vardı.Olmazsa o fiyat aralığında altın uçlu HAMA varsa onu da alabilirsin.Farketmez dostum.
    hepsi aynı sey 5$ hdmı var sen ucu altınmı sanıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace kv

hepsi aynı sey 5$ hdmı var sen ucu altınmı sanıyosun

Alıntıları Göster
    eyeq mudur nedir o 1.3 destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

eyeq mudur nedir o 1.3 destekliyor mu?

Alıntıları Göster
    eyeQ aldım ben de. Altın uçlu. Teşekkür ederim. Şimdi de Ps3ten elektrik süpürgesi çalışır gibi ses geliyor. :@
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagopata

eyeQ aldım ben de. Altın uçlu. Teşekkür ederim. Şimdi de Ps3ten elektrik süpürgesi çalışır gibi ses geliyor. :@

Alıntıları Göster
    S-LİNK MARKA DA ALABİLİRSİN BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM FİATIDA 1.5 M LİK 15.00 TL DEN ALDIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: princo0644

S-LİNK MARKA DA ALABİLİRSİN BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM FİATIDA 1.5 M LİK 15.00 TL DEN ALDIM...

Alıntıları Göster
    başka alacak birileri olursa faydam olsun. ben hepsiburada dan akasa marka 1.3c sertifikalı altın uçlu hdmi kablo aldım. indirimde 20 tl civarındaydı. daha önce akasa marka ürünler alıp memnun olduğum için gözüm kapalı aldım. çok kaliteli çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

başka alacak birileri olursa faydam olsun. ben hepsiburada dan akasa marka 1.3c sertifikalı altın uçlu hdmi kablo aldım. indirimde 20 tl civarındaydı. daha önce akasa marka ürünler alıp memnun olduğum için gözüm kapalı aldım. çok kaliteli çıktı

Alıntıları Göster
    10tl'den 80tl'lere kadar fiyat aralığı var bu hdmi kablolarda. Bende ps3 var hala almadım hdmi kablo. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuada bilgisi olan arkadaslar fikir beyan edebilirler mi*

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

10tl'den 80tl'lere kadar fiyat aralığı var bu hdmi kablolarda. Bende ps3 var hala almadım hdmi kablo. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuada bilgisi olan arkadaslar fikir beyan edebilirler mi*

20-30 liralık bir hdmi kablo işini görür .
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

20-30 liralık bir hdmi kablo işini görür .

Alıntıları Göster
    Altın uclu olup olmaması bişi farkettirir mi?
  • quote:

80 TL mı??? Media Markt'a bir uğra HDMI kabloların olduğu stand'a git orada 330 TL'ya HDMI kablo göreceksin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitra

quote:

80 TL mı??? Media Markt'a bir uğra HDMI kabloların olduğu stand'a git orada 330 TL'ya HDMI kablo göreceksin...

Alıntıları Göster
    merhaba yeni bir televizyon aldım samsung 46f8000 ve son ev sinema sistemim var bdv ız1000 modeli orjinal blu ray almaktayım 3d ve normal bu linkteki hdmi kablosunu alsam en net görüntüyü elde edermiyim saolun

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Atlona-Flat-Duz-24K-Altin-Kaplama-HDMI-HDMI-Kablo-18-m-//Ev-Elektronigi/Kablo-Soketler/urunno=0000000398282

• 20-30 tl araliğında ki hdmi kablolar işinizi görür.hama vs. Altın uçlu vs bunlar pazarlama taktiği. Analog yayın aktarmada kullanilan scart ve yuv kablolarda iletkenlik için kablo metal kalitesi çok önemliydi. Altın uçlu scart kablolar alınirdi veri kaybı olmasın diye. Ama artik ses ve görüntü digital olarak aktarılıyor hdmi kablolarda. Burda iletkenlik aman aman bi faktör değil. Çok ucuza da kaçmadan 20-30 liralık kablolar işinizi görür. Ha yok ben altın isterim diyosanız verin 60 80 tl yi rahat edin huzurlu olacaksaniz.
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    etmez.. kandırmaca o 10liralık kabloda ucunu altın yapacak deyiller ya sadece rengi altın rengi. arkadaşlarında dediği gibi 20-25 liralık bir hdmi işini görecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

etmez.. kandırmaca o 10liralık kabloda ucunu altın yapacak deyiller ya sadece rengi altın rengi. arkadaşlarında dediği gibi 20-25 liralık bir hdmi işini görecektir
    HDMI kablo dijital veri tasidigi icin kalitesinin onemi yok. Ya tam calisir, ya da hic calismaz HDMI kablo. 100tl de verseniz 5tl de verseniz, goruntu verdigi surece ayni goruntu alirsiniz. Sadece 1.2 , 1.3 , 1.4 gibi surumlerine dikkat edilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

HDMI kablo dijital veri tasidigi icin kalitesinin onemi yok. Ya tam calisir, ya da hic calismaz HDMI kablo. 100tl de verseniz 5tl de verseniz, goruntu verdigi surece ayni goruntu alirsiniz. Sadece 1.2 , 1.3 , 1.4 gibi surumlerine dikkat edilmeli.

Alıntıları Göster
    Monster a bakabilirsiniz kaliteli diye duymuştum..
  • quote:

katılıyorum ve eklıyorum 1.4 alınmalı fazla ucuza kacılmamalı. normal şartlarda dediğin gibi 5ede alsan 100de alsan 1.4 olduktan sonra sorun olmaz fakat 5 liralık kabloda belli bi marka olmadıktan sonra güvenilmez. etiketi yoktur ne olduğu yazmaz. alıp eve gelirsin bi bakarsın 1080p desteklemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

katılıyorum ve eklıyorum 1.4 alınmalı fazla ucuza kacılmamalı. normal şartlarda dediğin gibi 5ede alsan 100de alsan 1.4 olduktan sonra sorun olmaz fakat 5 liralık kabloda belli bi marka olmadıktan sonra güvenilmez. etiketi yoktur ne olduğu yazmaz. alıp eve gelirsin bi bakarsın 1080p desteklemiyor..

Alıntıları Göster
    kablolar tabiki altın uçlu değil ama bu şekilde satılanlardan almak lazım.20 liralık bir kablo işinizi görür.sürümüne bakmanız yeterli.
    konuya bakan diğer arkadaşların da bilgisi olsun 20-30 liradan fazlasını vermeyin kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: Wrocław

kablolar tabiki altın uçlu değil ama bu şekilde satılanlardan almak lazım.20 liralık bir kablo işinizi görür.sürümüne bakmanız yeterli.
    konuya bakan diğer arkadaşların da bilgisi olsun 20-30 liradan fazlasını vermeyin kesinlikle

Alıntıları Göster
    SLM ARKADAŞLAR BENDE HDMI KABLO VAR ALMAK İSTEYEN VARSA GOLDMASTER CAB-22 24K GOLD FULL HD 1080 1.4 COMPLİANT 1,5 M 30 TL
     Altın Uçlu HDMI kablo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c-emreplaystation -- 10 Ocak 2014; 9:44:38 >

• scarface6 S kullanıcısına yanıt
    bende 2 adet monster 1.4 hdmi kablo var.
    ultraspeed olanından.

versionları hızları ile fark ediyor. stand da dikkatimi çekmişti. 10.2 gbps benim aldıgım kablonun hızı, 2 gbps ve 5 gbps olanıda vardı.

eski kablolarıma göre (ne olduklarını bilmiyorum 7 sene önce almıstım) şöyle bir fark hissediyorum. ps3 de fifa da uzun top yaptıgımda havada top süzülürken sıkıntılı görüntü olusuyordu.
    şu anda o kaybolmus durumda.

ps4 le eski kabloyu denemedim bilmiyorum. ama herşey harika gözüküyor. :)

90 tl idi benim aldıgım kablolar, ama 40 tl ye düşmüştü indirimde idi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.