Bildirim
Altın Uçlu HDMI kablo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
20-30TL arası EyeQ marka altın üçlu HDMI kablo vardı.Olmazsa o fiyat aralığında altın uçlu HAMA varsa onu da alabilirsin.Farketmez dostum. -
hepsi aynı sey 5$ hdmı var sen ucu altınmı sanıyosunquote:
Orijinalden alıntı: Lionheart
20-30TL arası EyeQ marka altın üçlu HDMI kablo vardı.Olmazsa o fiyat aralığında altın uçlu HAMA varsa onu da alabilirsin.Farketmez dostum. -
eyeq mudur nedir o 1.3 destekliyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: Versace kv
hepsi aynı sey 5$ hdmı var sen ucu altınmı sanıyosun
Alıntıları Göster -
eyeQ aldım ben de. Altın uçlu. Teşekkür ederim. Şimdi de Ps3ten elektrik süpürgesi çalışır gibi ses geliyor. :@quote:
Orijinalden alıntı: X kare
eyeq mudur nedir o 1.3 destekliyor mu?
Alıntıları Göster -
S-LİNK MARKA DA ALABİLİRSİN BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM FİATIDA 1.5 M LİK 15.00 TL DEN ALDIM...quote:
Orijinalden alıntı: sagopata
eyeQ aldım ben de. Altın uçlu. Teşekkür ederim. Şimdi de Ps3ten elektrik süpürgesi çalışır gibi ses geliyor. :@
Alıntıları Göster -
başka alacak birileri olursa faydam olsun. ben hepsiburada dan akasa marka 1.3c sertifikalı altın uçlu hdmi kablo aldım. indirimde 20 tl civarındaydı. daha önce akasa marka ürünler alıp memnun olduğum için gözüm kapalı aldım. çok kaliteli çıktıquote:
Orijinalden alıntı: princo0644
S-LİNK MARKA DA ALABİLİRSİN BEN ALDIM ÇOK MEMNUNUM FİATIDA 1.5 M LİK 15.00 TL DEN ALDIM...
Alıntıları Göster
-
10tl'den 80tl'lere kadar fiyat aralığı var bu hdmi kablolarda. Bende ps3 var hala almadım hdmi kablo. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuada bilgisi olan arkadaslar fikir beyan edebilirler mi*quote:
Orijinalden alıntı: gamyonlu34
başka alacak birileri olursa faydam olsun. ben hepsiburada dan akasa marka 1.3c sertifikalı altın uçlu hdmi kablo aldım. indirimde 20 tl civarındaydı. daha önce akasa marka ürünler alıp memnun olduğum için gözüm kapalı aldım. çok kaliteli çıktı
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: saredsa
10tl'den 80tl'lere kadar fiyat aralığı var bu hdmi kablolarda. Bende ps3 var hala almadım hdmi kablo. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuada bilgisi olan arkadaslar fikir beyan edebilirler mi*
20-30 liralık bir hdmi kablo işini görür . -
Altın uclu olup olmaması bişi farkettirir mi?quote:
Orijinalden alıntı: YusufTimurquote:
10tl'den 80tl'lere kadar fiyat aralığı var bu hdmi kablolarda. Bende ps3 var hala almadım hdmi kablo. Hangisini tercih etmeliyim bilmiyorum. Bu konuada bilgisi olan arkadaslar fikir beyan edebilirler mi*
20-30 liralık bir hdmi kablo işini görür .
Alıntıları Göster -
quote:
80 TL mı??? Media Markt'a bir uğra HDMI kabloların olduğu stand'a git orada 330 TL'ya HDMI kablo göreceksin... -
merhaba yeni bir televizyon aldım samsung 46f8000 ve son ev sinema sistemim var bdv ız1000 modeli orjinal blu ray almaktayım 3d ve normal bu linkteki hdmi kablosunu alsam en net görüntüyü elde edermiyim saolunquote:
Orijinalden alıntı: Mitraquote:
80 TL mı??? Media Markt'a bir uğra HDMI kabloların olduğu stand'a git orada 330 TL'ya HDMI kablo göreceksin...
Alıntıları Göster
http://www.dr.com.tr/Elektronik/Atlona-Flat-Duz-24K-Altin-Kaplama-HDMI-HDMI-Kablo-18-m-//Ev-Elektronigi/Kablo-Soketler/urunno=0000000398282
-
20-30 tl araliğında ki hdmi kablolar işinizi görür.hama vs. Altın uçlu vs bunlar pazarlama taktiği. Analog yayın aktarmada kullanilan scart ve yuv kablolarda iletkenlik için kablo metal kalitesi çok önemliydi. Altın uçlu scart kablolar alınirdi veri kaybı olmasın diye. Ama artik ses ve görüntü digital olarak aktarılıyor hdmi kablolarda. Burda iletkenlik aman aman bi faktör değil. Çok ucuza da kaçmadan 20-30 liralık kablolar işinizi görür. Ha yok ben altın isterim diyosanız verin 60 80 tl yi rahat edin huzurlu olacaksaniz. -
etmez.. kandırmaca o 10liralık kabloda ucunu altın yapacak deyiller ya sadece rengi altın rengi. arkadaşlarında dediği gibi 20-25 liralık bir hdmi işini görecektir -
HDMI kablo dijital veri tasidigi icin kalitesinin onemi yok. Ya tam calisir, ya da hic calismaz HDMI kablo. 100tl de verseniz 5tl de verseniz, goruntu verdigi surece ayni goruntu alirsiniz. Sadece 1.2 , 1.3 , 1.4 gibi surumlerine dikkat edilmeli.quote:
Orijinalden alıntı: byvolcan
etmez.. kandırmaca o 10liralık kabloda ucunu altın yapacak deyiller ya sadece rengi altın rengi. arkadaşlarında dediği gibi 20-25 liralık bir hdmi işini görecektir -
Monster a bakabilirsiniz kaliteli diye duymuştum..quote:
Orijinalden alıntı: desert_rain
HDMI kablo dijital veri tasidigi icin kalitesinin onemi yok. Ya tam calisir, ya da hic calismaz HDMI kablo. 100tl de verseniz 5tl de verseniz, goruntu verdigi surece ayni goruntu alirsiniz. Sadece 1.2 , 1.3 , 1.4 gibi surumlerine dikkat edilmeli.
Alıntıları Göster -
quote:
HDMI kablo dijital veri tasidigi icin kalitesinin onemi yok. Ya tam calisir, ya da hic calismaz HDMI kablo. 100tl de verseniz 5tl de verseniz, goruntu verdigi surece ayni goruntu alirsiniz. Sadece 1.2 , 1.3 , 1.4 gibi surumlerine dikkat edilmeli.
katılıyorum ve eklıyorum 1.4 alınmalı fazla ucuza kacılmamalı. normal şartlarda dediğin gibi 5ede alsan 100de alsan 1.4 olduktan sonra sorun olmaz fakat 5 liralık kabloda belli bi marka olmadıktan sonra güvenilmez. etiketi yoktur ne olduğu yazmaz. alıp eve gelirsin bi bakarsın 1080p desteklemiyor.. -
kablolar tabiki altın uçlu değil ama bu şekilde satılanlardan almak lazım.20 liralık bir kablo işinizi görür.sürümüne bakmanız yeterli.quote:
Orijinalden alıntı: byvolcanquote:
katılıyorum ve eklıyorum 1.4 alınmalı fazla ucuza kacılmamalı. normal şartlarda dediğin gibi 5ede alsan 100de alsan 1.4 olduktan sonra sorun olmaz fakat 5 liralık kabloda belli bi marka olmadıktan sonra güvenilmez. etiketi yoktur ne olduğu yazmaz. alıp eve gelirsin bi bakarsın 1080p desteklemiyor..
Alıntıları Göster
konuya bakan diğer arkadaşların da bilgisi olsun 20-30 liradan fazlasını vermeyin kesinlikle
-
-
bende 2 adet monster 1.4 hdmi kablo var.
ultraspeed olanından.
versionları hızları ile fark ediyor. stand da dikkatimi çekmişti. 10.2 gbps benim aldıgım kablonun hızı, 2 gbps ve 5 gbps olanıda vardı.
eski kablolarıma göre (ne olduklarını bilmiyorum 7 sene önce almıstım) şöyle bir fark hissediyorum. ps3 de fifa da uzun top yaptıgımda havada top süzülürken sıkıntılı görüntü olusuyordu.
şu anda o kaybolmus durumda.
ps4 le eski kabloyu denemedim bilmiyorum. ama herşey harika gözüküyor. :)
90 tl idi benim aldıgım kablolar, ama 40 tl ye düşmüştü indirimde idi.
Benzer içerikler
- dubai ps5 fiyatı
- uncharted 4 kaç bölüm
- ps5 bluetooth kulaklık bağlamak
- khalkedon elektronik
- ps2 oyunları listesi
- telegram indirim kanalları
- witcher 4
- wolverine oyunu
- ps5 yan koyma
- fc 25 inter
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X