ben uzmanıyım her bitki salgısı boyaya zarar verir. ayırca üzerindeki tohum meyve ve aromalar kuşları böcekleri çekecektir
quote:
Orijinalden alıntı: nazır
ben uzmanıyım her bitki salgısı boyaya zarar verir. ayırca üzerindeki tohum meyve ve aromalar kuşları böcekleri çekecektir
Alıntıları Göster
Özellikle dut.
quote:
Orijinalden alıntı: Slippery one Sabun
Dut ağacı
Bunu yazmaya girmiştim.
Dut mevsiminde ve rüzgarlı bir havada arabayı dut ağacının altına çekin, sadece 1 saat bekleyin ve sonucu görün
Güzel konu :))
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
Güzel konu :))
Hiçbir ağacın altına park etmem, güneşin altına park ederim ama ağacın altına asla... Reçinesiydi kuş pisliğiydi sonra uğraş dur. Anında yıkatmanız lazım ikisi de boyaya zarar verir.
Kavak ve söğüt ağacını unutmayın gecen kampüste 3 saatte berbat olmuş aracın her tarafında ağacın yapışkan balları dolmuş berbat bir görüntü.
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
Kavak ve söğüt ağacını unutmayın gecen kampüste 3 saatte berbat olmuş aracın her tarafında ağacın yapışkan balları dolmuş berbat bir görüntü.
Kimse söylememiş akasya ağacının altına kesinlikle parkedilmez reçine salgılar. Arabanın üzerinde küçük noktalar halinde pütür pütür kalır.
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
Bizim buralarda ağaç yok zaten. Olan birkaç tane ağacıda korumaya almak adına arabayla yaklaşmamalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Dor Niro
Bizim buralarda ağaç yok zaten. Olan birkaç tane ağacıda korumaya almak adına arabayla yaklaşmamalı.
Alıntıları Göster
akasya.. sakın!!
quote:
Orijinalden alıntı: erain
Kimse söylememiş akasya ağacının altına kesinlikle parkedilmez reçine salgılar. Arabanın üzerinde küçük noktalar halinde pütür pütür kalır.
evet en berbatı akasyadır.
quote:
Orijinalden alıntı: RECEP____KOVBOY
quote:
Orijinalden alıntı: erain
evet en berbatı akasyadır.
Alıntıları Göster
Kayısı
Meyve mevsimlerinde meyve agaclari, recineli agaclar ve igne yaprakli agaclar.
En pisi igne yaprakli agaclar, aracin en ince noktasina kadar giriyor, yikamak bile fayda etmiyor
Bizim sokakta 10metrelik bir agac var. Binadan uzun, incecik bir agac, dal vs yok zarari yok diye kesmiyorlar ama kestaneye benzer meyveleri 10metreden dusunce arabadaki hasar buyuk oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: Manyetizma
Bizim sokakta 10metrelik bir agac var. Binadan uzun, incecik bir agac, dal vs yok zarari yok diye kesmiyorlar ama kestaneye benzer meyveleri 10metreden dusunce arabadaki hasar buyuk oluyor
dut ağacı
quote:
Orijinalden alıntı: kirei
dut ağacı
Alıntıları Göster
Dut, akasya, çam, bir de ıhlamur. Tecrübeyle sabittir. At kestanesi de sıkıntılı aslında ( ağaç ismiyle değil meyvesiyle özdeşleştirdim )
bütün iğne yapraklılar,incir ,dut.
quote:
Orijinalden alıntı: Malvolorne
bütün iğne yapraklılar,incir ,dut.
Güneş arabanın emniyet kemerini bile bozuyor. Gölge olsun, karpuz ağacının da altına park ederim :)
Sonbaharda söğüt ağacının küçük yaprakları kötü. Hava kanallarınıyla drenajları tıkayabiliyor. Küçük iğneli çam da kötü gerçekten, her yere giriyor, ama bir zararını görmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Karbon 12
Güneş arabanın emniyet kemerini bile bozuyor. Gölge olsun, karpuz ağacının da altına park ederim :)
Sonbaharda söğüt ağacının küçük yaprakları kötü. Hava kanallarınıyla drenajları tıkayabiliyor. Küçük iğneli çam da kötü gerçekten, her yere giriyor, ama bir zararını görmedim.
Alıntıları Göster
Domates ağacı---Domates suyunu çıkarmak çok zor oluyor.....
quote:
Orijinalden alıntı: exantric
Domates ağacı---Domates suyunu çıkarmak çok zor oluyor.....
Alıntıları Göster
hangı agacın altına bırakılır desek daha kolay olur. butun agaclar zarar vermez ama agaca konan kuslar ucus ve konus esnasında sağaolsun bıraktıkları ıcın bırak agacı bınaya yakın bıle part etmemeye bakıyorum...