Şimdi Ara

Altına park edilmemesi gereken ağaçlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
17.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gelsin tecrübeler ve resimler

• Dut ağacı
  • çam ve incir ağacı
  • Dar ağacı
  • hayat ağacı diyesim var ama demiyorum

bence ağaç altın pek iyi olmuyor.. ne zaman ağaç altına park etsem kuş pisliği, yaprak vs oluyo aracın üstünde
  • arkadaşlar kuş pisliği yaprak vs yazmıs ama bunların hiç biri mühim değil, ben tesadüfen arabamı caddeye dikilmiş yabanıl kestane agaclarının altına park ettim 3 4 sa dolaylarında orada kaldı döndüğümde ön camın orda sileceklerin dibinde yumurta vari bir kestane gördüm dua ettim bu kaputa yada tavana düşsse anasını ağlatır diye sonra bir inceledim 1 kaput 2 de tavanda olmak üzere 3 adet nur topu gibi göçüğüm var. Kestane ağacımı aman....
  • Dut ve İncir Ağacı ek olarak da çam ağacı düşen kozalak tanesi kaportaya ve cama zarar verebilir.
  • dut
    incir
    çam
  • Kesinlikle ceviz agaci. Incir agacini da ekleyebiliriz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıhlamur ağacı, yapış yapış berbat bi hal alıyor araç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayat ağacı

Dut
    İncir
    Ceviz
    Ihlamur
    Çam
  • Üzerinde kuş olan ya da üzerine kuş konabilecek tüm ağaçlar. :)

• en kötüsü çam ağacı küçük sarı sarı noktalar çok zor çıkıyor.

• incir ağacı----konuyu görseydim foto alırdım---yeni yıkattım aracı yıkamacı arabayı ilk gördüğünde araba kanala mı düştü diye sordu. . . .
  • Dut, incir, ceviz, ayva gibi meyve ağaçları ve tabi ki çam..

Ayrıca baharda defne ağacına 20-30 metreden fazla yaklaşmayın.. Çiçekleri kuruyup düşüyor, aracın havalandırma girişine kum gibi doluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkan sonuç= hiç bir ağaç altı.
  • İstanbul-da ağaç altında aracın boydan boya boyandığına şahit oldum bir gecede martılar tarafından. Yıkamacıya kadar tüm bakışlar bendeydi. Kamuflaj yaptığımı sandılar :)
  • hocam bu soru yaz bittikten sonramı sorulur koca yaz geçti benimde sormak hiç aklıma gelmedi
  • İncir ve ıhlamur agaci kesinlikle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyCaqe -- 26 Eylül 2012; 22:03:09 >
  • Yazın meyvesi olan her ağacın altına park etmek tehlike çocuklar taşla meyve düşürmek için uğraşabilir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.